Camelia Potec, înainte de Olimpiada de la Paris: ‘Obiectivul e câştigarea unei medalii şi e realizabil. Noi întotdeauna am pus obiective care erau realizabile’
Preşedinta Federaţiei Române de Nataţie şi Pentatlon Modern (FRNPM), Camelia Potec, a declarat pentru AGERPRES că obiectivul la Jocurile Olimpice 2024 de la Paris este cucerirea unei medalii, perfect realizabil în contextul în care înotătorul David Popovici, dublu campion european, poate urca pe podium atât la 100 metri liber, cât şi la 200 m liber.
”Obiectivul este câştigarea unei medalii şi este realizabil. Noi întotdeauna am pus obiective care erau realizabile şi erau normale, să zic aşa. Eu cred că acum, bineînţeles, depinde şi de valoarea sportivilor, dar despre asta vorbim atunci când spunem de sport de performanţă, de progres. Am avut finală acum două ediţii de Jocuri Olimpice, am avut la ultima ediţie un loc patru şi trei finale. Este normal să ne dorim mai mult şi există şi potenţial în cazul lui lui David (Popovici). Acum, bineînţeles, există potenţial la ambele probe, dar ştim cu toţii că Jocurile Olimpice sunt diferite faţă de alte competiţii şi acum nu ştim nici ceilalţi sportivi la ce nivel se află. Important este să fie măcar o medalie. David o să înceapă cu proba de 200 m liber. Este prima probă la care el participă şi eu cred că în ambele probe are şanse. Acum depinde foarte mult şi de adversari şi de forma lor”, a spus Camelia Potec.
Calificarea olimpică la înot s-a făcut pe baza baremurilor, foarte ridicate, şi doar David Popovici (100 şi 200 m liber) şi Vlad Stancu (800 şi 1500 m liber) le-au realizat, în timp ce Rebecca Aimee Diaconescu (200 m liber), vicecampioană europeană de juniori, a primit un loc cotă de universalitate din partea Federaţiei Internaţionale de Nataţie (World Aquatics).
”La noi a fost destul de simplu, pentru că am avut nişte timpi clari pe care sportivii noştri trebuiau să-i înregistreze la competiţiile care erau aprobate de World Aquatics. Am avut competiţii şi în România, şi anul acesta, şi anul anul trecut, competiţii acreditate de World Aquatics ca fiind competiţie de calificare pentru Jocurile Olimpice. Chiar la competiţia de anul trecut s-a calificat David Popovici şi speram ca şi anul acesta să mai avem la campionatele noastre naţionale un sportiv calificat şi iată putem spune că au fost foarte aproape atât Denis Popescu, cât şi Aissia Prisecariu. Au mai fost şi alte competiţii la care noi am participat cu sportivi în vederea calificării pentru JO, dar din păcate au fost doar doi, cum spuneam, David Popovici şi Vlad Stancu. Nu am fost dezamăgită, timpii au fost foarte puternici, sportivii noştri au fost foarte aproape la o zecime şi la jumătate de secundă, chiar mai puţin de jumătate de secundă acum la ultima competiţie, în cazul Aissiei, la 200 m spate, deci au fost foarte aproape. Denis a şi suferit o accidentare, şi pentru că s-a terminat procesul de calificare, are nevoie de o operaţie, dar din punctul nostru de vedere sportivii au dat tot ce au putut, au fost acolo, sunt tineri, avem şi o generaţie tânără care dă speranţe pentru următoarea ediţie a Jocurilor Olimpice. Important este ca ei să fie sănătoşi şi iată că în cazul lui Denis îi oferim toată toată susţinerea, iar el îşi doreşte să se întoarcă în bazin în luna septembrie-octombrie după recuperarea în urma operaţiei şi să înceapă pregătirea pentru următoarele competiţii şi bineînţeles pentru următorul ciclu olimpic. Toate competiţiile duc în în direcţia Jocurilor Olimpice din 2028, deci nu avem ce să le reproşăm. Timpii pe care trebuiau să-i înoate, sunt nişte timpi foarte greu de îndeplinit. Ca urmare, sunt foarte multe ţări care care vin tot aşa cu doi-trei sportivi şi foarte multe ţări care merg doar pe bază de de invitaţie, aşa cum am primit şi noi în cadrul fetelor”, a declarat campioana olimpică de la Atena (200 m liber).
Ştafeta de 4×100 m băieţi, cu David Popovici, George-Adrian Raţiu, Alexandru-Richard Szilagyi, Patrick-Sebastian Dinu, în componenţă, a ocupat locul cinci la Europenele de la Belgrad şi ar fi putut prinde calificarea olimpică.
”Băieţii, aproape toţi din ştafetă, au înotat bine, a fost şi o verigă mai puţin în formă să spun aşa. Au fost acolo pe locul cinci la la Europene. Eu credeam şi speram că aveau potenţial de medalie, dar din păcate n-a ieşit. Oricum au muncit foarte mult şi progresul a fost foarte mare pentru pentru toţi cei care s-au calificat la această ştafetă. Din păcate, n-a fost să fie, a fost şi complicat pentru că doi dintre sportivi s-au antrenat în Statele Unite, s-au întâlnit foarte rar şi e foarte greu să faci o echipă atunci când colegii nu prea se văd sau nu prea înoată împreună sau nu prea reuşesc să fie o echipă aşa cum ar trebui la ştafete, ca la sporturile de echipă. E nevoie ca ei să se vadă şi să se cunoască unul pe celălalt pentru a face o echipă bună şi performantă în competiţie”, a precizat Potec.
Campionatele Europene au dovedit că David Popovici, învingător la 100 şi 200 m liber cu timpi foarte buni, este pe drumul cel bun pentru Paris, dar Vlad Stancu, care şi-a schimbat antrenorul, nu se ridică încă la nivelul lui cel mai bun.
”În cazul lui David, aţi văzut şi rezultatele la Campionatele Europene, el este într-o formă bună. Totul decurge conform planului de pregătire, este exact unde îşi doreşte şi unde şi-a dorit în această perioadă. Sperăm să îi iasă obiectivul pe care îl are şi îl avem cu toţii, de la nataţie, la Jocurile Olimpice. În ceea ce îl priveşte pe Vlad, el şi-a schimbat antrenorul (Iulia Becheru) în ultimele două luni, adică după Campionatele Naţionale de la Otopeni, şi a fost într-o perioadă mai dificilă. Acum lucrează cu Eduard Căşlaru, a fost plecat în două cantonamente, inclusiv unul la înălţime, în toată această perioadă şi noi sperăm că că o să fie bine şi el la Jocurile Olimpice. Iar în ceea ce o priveşte pe Rebecca, aşa cum ştiţi şi cum aţi văzut, e vicecampioană europeană de juniori, înoată bine, progresează şi eu zic că poate înota mai mai bine la Jocurile Olimpice”, a adăugat preşedinta Federaţiei de nataţie.
În acest an se împlinesc 20 de ani de la ultimele medalii cucerite de înotul românesc la Jocurile Olimpice, prin Camelia Potec (aur la 200 m liber) şi Răzvan Ionuţ Florea (bronz la 200 m spate), ambele la JO 2004, de la Atena.
Potec, deşi are experienţa unei medalii olimpice de aur, a spus că evită să-i dea sfaturi lui David Popovici: ”Eu nu-mi permit în momentul de faţă să dau sfaturi, pentru că sunt mai puţin de două săptămâni până la începerea Jocurilor Olimpice. David, în momentul de faţă, n-are nevoie de sfaturi, are nevoie de linişte, are nevoie să îşi atingă forma sportivă şi bineînţeles că, în ceea ce priveşte experienţa unui sportiv la Jocurile Olimpice, aici sunt foarte liniştită, pentru că David are deja experienţa participării la la Jocurile Olimpice, a fost la la Tokyo şi cu siguranţă că abordarea pe care o va avea va fi una profesionistă. Va fi una în care se va duce acolo cu un obiectiv clar, iar potenţialul pe care îl are de a înota foarte repede este unul extrem de mare”.
Competiţiile şi pregătirea sportivilor au topit tot bugetul FRNPM încă de la jumătatea anului.
”În ceea ce priveşte bugetul, n-aş vrea să vorbesc acum, pentru că anul nu s-a încheiat, suntem la jumătatea lui. Am primit un buget pentru o jumătate de an. Am încercat să acoperim cât am putut din cheltuielile din acest an, iar pentru restul pe care nu am putut să-l acoperim din bugetul de la ANS, am făcut cerere de finanţare la Comitetul Olimpic şi Sportiv Român. Ne-am descurcat inclusiv să ducem echipa aceea numeroasă de sportivi calificaţi la Europenele de juniori de acum câteva săptămâni, 24 de sportivi, plus stafful, am depăşit un număr de 30 de de oameni care au fost la la Campionatele Europene. A fost o calificare record ca număr de de persoane. Am avut peste 20 de de finale (patru medalii de aur, două de argint şi una de bronz – n.r.) şi ar fi fost păcat să nu îi putem duce pe toţi, dar din bugetul ANS şi cu sprijinul COSR nu putem să spunem că am lăsat pe cineva acasă din cauza bugetului sau că nu am sprijinit pe cineva anume, că nu am avut finanţare. Este clar că în momentul de faţă suntem pe zero şi în luna iulie nu avem absolut niciun niciun leu pentru pregătire, dar o mare parte din sportivi vor fi în vacanţă, iar cei care se întorc în pregătire, noi sperăm să îi putem finanţa dintr-un buget pe care să-l primim zilele acestea pentru a doua parte anului”, a precizat şefa nataţiei româneşti.
Potec nu a vrut să facă speculaţii despre impactul pozitiv pe care îl va aduce o medalie olimpică sau două asupra înotului românesc, dar a remarcat şi o serie de lucruri mai puţin pozitive: ”Aş vrea să vorbim de un lucru clar şi concret, dar eu sunt aproape convinsă că totul o să fie bine. E clar că înotul atrage, este clar că avem un număr din ce în ce mai mare de sportivi care vin către acest sport, dar cu siguranţă că avem şi minusuri şi unul dintre ele este faptul că cel puţin generaţia de la categoria 12-13 ani a avut de suferit pentru că este generaţia din perioada pandemiei, atunci când aveau nouă-zece şi când foarte mulţi s-au lăsat. Avem un număr mic de copii de 12-13 ani şi dacă la peste 14 ani putem să spunem că avem o generaţie extraordinară care ne de speranţe pentru 2028, în momentul de faţă categoria de 12-13 ani este un pic in suferinţă. Noi suntem aici ca să oferim copiilor sprijin, antrenorilor şi tuturor membrilor care vor să facă performanţă şi să se implice. Este clar că fenomenul David Popovici atrage foarte mulţi copii către bazine şi asta ne bucură în momentul de faţă, pentru că şi antrenorii, cluburile au o bază de selecţie mai mare şi automat şi noi care ne ocupăm cu marea performanţă avem de unde alege. O altă problemă şi o altă situaţie cu care ne confruntăm sunt preţurile mari la bazine şi mai ales la cele private. Noi credem că oraşele, cel puţin oraşele mai mari, care dispun de bazine, ar trebui să ofere sau să vină cu mai multe programe de iniţiere gratuită pe la şcoli, grădiniţe sau în medii defavorizate, pentru că în primul rând, înotul este despre siguranţă şi despre salvarea vieţii, după care, bineînţeles, sănătate şi dacă este cazul o performanţă”
Camelia Potec a estimat că România poate avea o clasare mai bună de locul 46, obţinut în clasamentul pe naţiuni la JO 2020, iar prognoza de 5-7 medalii a COSR este cea mai realistă: ”Da, eu cred că vom fi pe un loc mai mai bun. Am văzut că şi colegii mei de la alte sporturi sunt optimişti şi au încredere foarte mare în sportivii lor calificaţi. Acum, bineînţeles, ne dorim ca toţi sportivii care s-au calificat, şi am spus de la început că numărul sportivilor va depăşi suta de calificaţi, să se acomodeze, toată lumea să fie într-o formă bună şi să reuşească să îşi depăşească obiectivele propuse. Eu fac parte din COSR şi absolut toţi cei care suntem în Comitetul Executiv ne-am spus părerea şi am fost de acord în unanimitate cu obiectivul de 5-7 medalii. Iulie o să fie luna în care trebuie să arătăm lumii cine suntem şi sperăm să fim acolo printre cei mai buni”.
La înot, bilanţul olimpic este de nouă medalii, trei de aur, două de argint şi patru de bronz. Ultimii medaliaţi sunt Camelia Potec, actuala preşedintă a FRNPM (aur la 200 m liber) şi Răzvan Ionuţ Florea (bronz la 200 m spate), ambii la JO 2004 de la Atena.
Mijlocașul ofensiv Claudiu Micovschi a ajuns la un acord verbal cu conducerea Rapidului pentru prelungirea contractului care expiră la sfârșitul acestui sezon. Fotbalistul în vârstă de 25 de ani va semna o nouă înțelegere valabilă până în 2027, potrivit mediafax.
Chiar dacă nu a fost folosit prea mult ca titular în această stagiune, fotbalistul are încrederea șefilor și a lui Marius Șumudică și va parafa o nouă înțelegere valabilă până în 2027, scrie Prosport.
În ciuda faptului că nu a prins prea des postul de titular în acest campionat, un fotbalist are în continuare girul șefilor și a lui Marius Șumudică și va parafa o nouă înțelegere valabilă până în 2027.
Mijlocașul ofensiv Claudiu Micovschi are deja un acord verbal cu Dan Șucu pentru prelungirea contractului cu Rapid, scadent la finalul actualului sezon, scrie DigiSport.
În acest sezon nu a marcat niciun gol și a contribuit cu două assist-uri pentru coechipierii săi. A bifat 25 de meciuri în Superligă și în Cupa României. În campionat are 23 de apariții, însă doar în șapte a făcut parte din formula de start.
Micovschi a ajuns la Rapid în 2023, după o perioadă petrecută în ligile inferioare din Italia, iar sezonul trecut a fost împrumutat la UTA, unde a impresionat cu 9 goluri și 6 pase decisive.
Elena Lasconi s-a enervat după ce Crin Antonescu a dat-o ca învinsă în sondajele pentru alegerile prezidențiale. Lasconi face apel la moralul românilor și spune că un om de bună credință nu poate vota Antonescu.
„Un om de bună credință din țara asta nu are cum să-l voteze pe ăsta”, spune Elena Lasconi despre Crin Antonescu: „Omul ăsta a lucrat în viața lui șapte ani. Patru ani profesor și trei la muzeu. (…) Cine îl votează?”.
Referitor la declarația lui Crin Antonescu, potrivit căruia „e clar” că președintele României va fi ori el, ori Nicușor Dan, Elena Lasconi a spus, la Digi 24, că „păi așa e strategia lor. Să te facă pierzător de la început. Eu știu că nu sunt pierzător și că o să fiu președintele României. Pe mine nu mă interesează Crin Antonescu deloc. Pentru că știți care e realitatea, de fapt? Că el nu o să fie niciodată în viața lui președintele României. Niciodată”.
În opinia președintei USR, oamenii de bună credință din România probabil caută pe Google să vadă ce a făcut Antonescu, ce îl recomandă pe Crin Antonescu.
„Omul ăsta a lucrat în viața lui șapte ani. Patru ani profesor și trei la muzeu. Eu îs mai tânără decât el. Eu am 53 de ani și am 35 de ani de muncă. Cine îl votează?”, s-a întrebat Lasconi.
La remarca jurnalistului, că Antonescu are experiență politică, Lasconi a afirmat: „Adică ce? Că vorbește?”.
„Un om de bună credință din țara asta nu are cum să-l voteze pe ăsta. Eu cred că într-o țară normală nici pe Ponta n-ar trebui să-l voteze. La cât de mult rău a făcut pentru țara asta. Și nu este un om cu coloană vertebrală. Adică ba ești pesedist, ba ești cu chinezii, ba ești suveranist, ba ești nu știu ce. Ești cu oricine numai ca să iei voturi”, a adăugat Lasconi.
Serviciile secrete, inclusiv CIA, anunță o răsturnare totală de situație la Kursk: forțele Kievului NU sunt încercuite, chiar dacă au pierdut teritoriul ocupat
Trupele ucrainene au pierdut aproape tot teritoriul pe care îl ocupaseră în august anul trecut în provincia rusă de graniţă Kursk, dar nu sunt încercuite acolo, contrar unor afirmaţii recente ale preşedinţilor rus şi american, Vladimir Putin şi Donald Trump, afirmă oficiali americani şi europeni cunoscători ai unor evaluări efectuate de serviciile de informaţii din ţările lor, inclusiv CIA, relatează joi Reuters, relatează Agerpres.
Ocupând iniţial în Kursk un teritoriu de circa 1.300 de kilometri pătraţi, armata ucraineană a pierdut treptat zone din acest teritoriu în urma contraatacurilor ruseşti, sprijinite şi de trupe nord-coreene. De la începutul lunii martie pierderile ucrainene s-au accelerat în urma unei contraofensive ruse puternice, unităţile ucrainene pierzând inclusiv controlul asupra oraşului Sudja, cea mai importantă poziţie pe care o ocupaseră în Kursk.
În prezent, unităţile ucrainene mai controlează o suprafaţă de cel mult 40-60 de kilometri pătraţi în Kursk, într-o zonă din vecinătatea graniţei ruso-ucrainene şi unde sunt atacate din mai multe direcţii de armata rusă, fără a fi însă complet încercuite, afirmă oficialii citaţi. De asemenea, Institutul pentru Studiul Războiului (ISW), un think-tank american, afirma pe 14 martie că nu a observat elemente geolocalizate care să indice că forţele ruse au încercuit un număr semnificativ de forţe în Kursk sau în altă parte de-a lungul frontului din Ucraina.
Incursiunea ucraineană în provincia rusă Kursk, lansată pe 6 august 2024, a fost prima invazie a teritoriului rus după al Doilea Război Mondial şi singurul succes militar al Kievului în ultimele 18 luni de război, deşi armata ucraineană nu a reuşit să ajungă la centrala nucleară Kursk şi nici să forţeze Rusia să disloce suficient de multe trupe din Donbas pentru a opri înaintarea rusă în această zonă din estul Ucrainei.
Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a sperat că prin ocuparea unei porţiuni de teritoriu rus ar fi putut avea o monedă de schimb la eventuale negocieri de pace cu Rusia.
Cerința lui Trump
Preşedintele american Donald Trump i-a cerut săptămâna trecută omologului său rus Vladimir Putin să cruţe vieţile soldaţilor ucraineni, despre care liderul de la Casa Albă a susţinut că ar fi încercuiţi în Kursk. În replică, Putin a spus că garantează vieţile soldaţilor ucraineni de pe acel sector de front dacă depun armele şi se predau.
Între timp, trupele ucrainene au lansat atacuri la graniţa cu regiunea rusă Belgorod, situată la est de Kursk, iar cele ruse au ocupat poziţii în regiunea ucraineană Sumî, învecinată cu provincia Kursk.
Cea mai înaltă Curte a statului New York a invalidat joi o lege a oraşului New York care ar fi permis unui număr de peste 800.000 de persoane fără cetăţenie americană, dar aflate în situaţie legală, să voteze în alegerile municipale, transmite Reuters, potrivit Agerpres.
Într-o decizie de 6-1, Curtea de Apel a decis că legea, adoptată de Consiliul local în 2021, încalcă Constituţia statului New York.
‘Americanii discută cu privire la semnificaţia cetăţeniei şi la dreptul de vot încă din primele zile ale Republicii noastre’, a scris judecătorul-şef Rowan Wilson, în numele majorităţii. ‘Indiferent ce ar putea aduce viitorul, Constituţia din New York, aşa cum este ea astăzi, trasează o linie fermă care limitează votul la cetăţeni’, a adăugat el.
Legea din New York le-ar fi permis rezidenţilor permanenţi cu situaţie legală şi altor persoane fără cetăţenie, dar cu documente legale, precum cei cu permis de muncă, care au locuit în oraş pentru cel puţin 30 de zile să voteze în alegerile municipale. Persoanele fără cetăţenie americană ar fi avut, totuşi, în continuare interdicţie de a vota în alegerile de stat sau federale.
Intrarea în vigoare a legii fusese blocată prin decizii ale unor curţi inferioare după ce republicanii din legislativul de stat îi contestaseră constituţionalitatea. Mai mult de 12 oraşe americane, printre care San Francisco şi Washington, D.C., le permit persoanelor fără cetăţenie americană să voteze în unele alegeri locale.
Câteva state controlate de republicani au adoptat în ultimii ani legi care afirmă că persoanele fără cetăţenie americană nu pot vota, după ce preşedintele Donald Trump a susţinut că milioane de imigranţi fără acte ar fi votat în alegerile din SUA.
Deși avem un deficit extrem de mare, e posibil ca România să ia un nou împrumut. Premierul Marcel Ciolacu s-a întâlnit cu o delegație a BERD. Prim-ministrul Marcel Ciolacu a avut o discuţie, joi, la Palatul Victoria, cu o delegaţie condusă de preşedinta Băncii Europene pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare, Odile Renaud Basso, care efectuează o vizită la Bucureşti în contextul pregătirii următoarei Strategii de ţară BERD pentru România.
Marcel Ciolacu a apreciat „disponibilitatea” BERD de a sprijini implementarea unor reforme structurale.
„România contează în continuare pe sprijinul BERD, inclusiv din punct de vedere al rolului esenţial pe care îl joacă în implementarea programelor finanţate din fonduri europene nerambursabile. Avem un parteneriat solid, care se reflectă în investiţiile semnificative pe care această instituţie financiară le derulează în România şi care au însumat în 2024 mai mult de 700 de milioane de euro, în cadrul unui număr record de 44 de proiecte”, a declarat premierul.
În cursul întrevederii, s-a discutat despre eforturile României pentru dezvoltarea unui sector energetic sustenabil, prin creşterea eficienţei energetice în întreprinderile mici şi mijlocii şi în întreprinderile mari, proiecte în domeniul energiei verzi (eoliană offshore şi solară fotovoltaică), consolidarea infrastructurii de transport pe coridorul vertical (cu Republica Moldova şi Bulgaria), construcţia de infrastructură apă-canal în parteneriat cu autorităţile locale, precum şi susţinerea proiectelor de infrastructură municipală cu beneficii socio-economice semnificative.
„Exprimând întreaga disponibilitate a părţii române în perspectiva consultărilor care vor urma în cadrul acestui proces, premierul Marcel Ciolacu a apreciat disponibilitatea BERD de a sprijini implementarea unor reforme structurale, din perspectiva expertizei de care dispune în materie de parteneriat public-privat şi a rolului esenţial pe care îl joacă în implementarea programelor finanţate din fonduri europene nerambursabile, prin asistenţă tehnică, împrumuturi sau alte instrumente financiare pentru implementarea proiectelor majore de infrastructură, mediu, energie, transport sau digitalizare pe care România şi le-a asumat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă”, menţionează Guvernul.
La discuții au participat mai mulți miniștri
La discuţiile de la Palatul Victoria au mai participat vicepremierul Marian Neacşu, ministrul Finanţelor, Tanczos Barna, ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Marcel Boloş, ministrul Energiei, Sebastian Burduja, şeful Cancelariei Prim-ministrului, Ştefan-Radu Oprea.
Din delegaţia BERD au mai făcut parte Charlotte Ruhe, director general pentru Europa Centrală şi de Sud-Est, Victoria Zinchuk, director pentru Romania, şi Mihaela Mihăilescu, director adjunct pentru România.
Joi, 20 martie 2025, au avut loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 și Super Noroc.
Rezultatele LOTO de joi, 20 martie 2025
Loto 6/49: 8, 18, 40, 34, 10, 43
Noroc: 7 9 3 9 7 2 5
Joker: 36, 28, 29, 10, 20 + 20
Noroc Plus: 6 2 5 9 0 2
Loto 5/40: 31, 24, 36, 5, 37, 3
Super Noroc: 4 5 4 4 7 6
La Loto 6/49 se înregistrează la categoria I un report în valoare de peste 27,44 milioane de lei (peste 5,51 milioane de euro).
La Noroc este în joc un report cumulat în valoare de peste 13,06 milioane de lei (peste 2,62 milioane de euro).
La Joker, la categoria I, se înregistrează un report în valoare de peste 13,65 milioane de lei (peste 2,74 milioane de euro).
La Noroc Plus se înregistrează un report cumulat în valoare de peste 327.400 de lei (peste 65.700 de euro). La Loto 5/40, la categoria I, este în joc un report în valoare de peste 75.800 de lei, iar la categoria a II-a este în joc un report în valoare de peste 67.400 de lei.
La Super Noroc este în joc un report cumulat în valoare de peste 7.400 de lei.
Pentru a oferi cea mai bună experiență, Ziarul PROFIT foloseste tehnologii, cum ar fi cookie-uri, pentru a stoca și/sau accesa informațiile despre dispozitive. Consimțământul pentru aceste tehnologii ne permite să procesăm date, cum ar fi comportamentul de navigare sau ID-uri unice pe acest site. Dacă nu îți dai consimțământul sau îți retragi consimțământul dat poate avea afecte negative asupra unor anumite funcționalități și funcții.
Funcționale
Mereu activ
Stocarea tehnică sau accesul este strict necesară în scopul legitim de a permite utilizarea unui anumit serviciu cerut în mod explicit de către un abonat sau un utilizator sau în scopul exclusiv de a executa transmiterea unei comunicări printr-o rețea de comunicații electronice.
Preferințe
Stocarea tehnică sau accesul este necesară în scop legitim pentru stocarea preferințelor care nu sunt cerute de abonat sau utilizator.
Statistici
Stocarea tehnică sau accesul care sunt utilizate exclusiv în scopuri statistice.Stocarea tehnică sau accesul care sunt utilizate exclusiv în scopuri statistice anonime. Fără o citație, conformitatea voluntară din partea Furnizorului tău de servicii de internet sau înregistrările suplimentare de la o terță parte, informațiile stocate sau preluate numai în acest scop nu pot fi utilizate de obicei pentru a te identifica.
Marketing
Stocarea tehnică sau accesul este necesară pentru a crea profiluri de utilizator la care trimitem publicitate sau pentru a urmări utilizatorul pe un site web sau pe mai multe site-uri web în scopuri de marketing similare.