Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

BREAKING – Ucraina abandonează Severodonețk: armata a primit ordin de retragere

Publicat

in

NATIONAL

JTI lansează Ploom X în România

Publicat

in

​JTI România lansează Ploom X, un produs de ultimă generație, cel mai nou din portofoliul JT Group, care va fi disponibil pentru început într-o serie de magazine din București, precum și pe www.ploom.ro.

​JTI lansează Ploom X în RomâniaFoto: JTI România

„Lansarea Ploom X confirmă angajamentul JTI de a investi în produse inovative, luând în considerare cerințele și așteptările consumatorilor adulți. E un debut al planurilor pe care ni le-am propus pentru produsele cu potențial de risc redus și avem ambiții mari de creștere a cotei de piață în categoria tutunului încălzit. Lansarea Ploom X în România este un punct de reper în acest parcurs. Avem o bază solidă pentru creșterea cu succes a JTI într-o țară în care compania aniversează 30 de ani, și ne dorim să creăm momente de satisfacție pentru consumatorii adulți, precum și un viitor mai bun pentru aceștia și societatea în care muncim”, a declarat Alexander Pitchka, General Manager JTI România, Moldova și Bulgaria.

JT Group plănuiește ca, în perioada 2023 – 2025, să investească peste 300 miliarde yeni (~2 miliarde euro) în produsele cu potențial de risc redus la nivel global, mai ales în categoria tutunului încălzit, pentru a-și susține expansiunea geografică ambițioasă. România este a zecea țară în care JTI lansează Ploom, după Japonia, Marea Britanie, Italia, Portugalia, Cehia, Lituania, Elveția, Polonia și Ungaria.

Temperatură optimă de încălzire pe tot parcursul unei sesiuni, savoare mai bogată

Ploom X este diferit de țigaretele tradiționale pentru că doar încălzește tutunul, fără să îl ardă. Tutunul poate fi savurat astfel fără fum sau scrum. Tehnologia HeatFlow™ nu doar că asigură distribuirea optimă a căldurii în câteva secunde, dar și generează o savoare mai bogată. Amestecul de tutun ActivBlend™, din rezervele speciale Sobranie, create exclusiv pentru Ploom, oferă o experiență excepțională și autentică.

Ușor de utilizat și cu un design special

Ploom X a fost fabricat cu toată atenția pentru detalii, cu un design unic, dar și ușor de manevrat și utilizat. Dispozitivul nu are butoane vizibile și funcționează prin intermediul unui sistem inovativ IntuiTouch. Indicatorul LED arată când dispozitivul este gata de utilizare, când trebuie încărcat și multe altele.

Ploom X pe scurt

  • Performanță excelentă: Ploom X este conceput să asigure sesiuni de câte cinci minute, indiferent de numărul de pufuri.
  • Ușor de utilizat: bateria dispozitivului, încărcată în întregime, asigură utilizarea a peste 20 de rezerve cu tutun de încălzit și poate fi ușor reîncărcată, folosind o conexiune USB-C.
  • Design unic: Ploom X se evidențiază datorită designului său compact și formei ergonomice. Consumatorii adulți își pot, de asemenea, exprima personalitatea optând pentru una dintre cele cinci culori: Black (negru), Silver (argintiu), Champagne Gold (auriu), Slate Grey (antracit) și Navy Blue (bleumarin).
  • Mixuri variate de tutun: rezervele speciale Sobranie oferă o experiență intensă a tutunului autentic, datorită amestecului unic ActivBlend combinat cu tehnologia HeatFlow.

JTI aniversează 30 de ani în România, fiind una dintre primele multinaționale stabilite în țară, sub numele de R.J. Reynolds. În 1999, RJR a devenit JTI, cea mai mare companie japoneză prezentă pe plan local, cu investiții de peste 300 de milioane de euro.

JTI are în România peste 1.300 de angajați în sediul din București, cele 34 de birouri din țară și în fabrică.

JTI este unul dintre cei mai mari producători mondiali de produse din tutun și produse pentru vapat, cu operațiuni în peste 130 de țări. Cu sediul la Geneva, Elveția, JTI are circa 46.000 de angajați, fiind membră a grupului Japan Tobacco. Pentru mai multe informații, vizitați www.jti.com.

​Articol susținut de JTI România

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Nu avem nevoie de un `DNA al Sănătății`. Sunt prea multe departamente de control și tot degeaba!

Publicat

in

Afirmația aparține Alinei Ion, managerul unui spital înființat din fonduri exclusiv private, Spitalul de recuperare medicală Sfântul Sava.

Ea susține într-o postare publicată pe propria pagină de socializare, că  nu ar fi nevoie de un ”DNA al Sănătății”, pentru a combate corupția din sistemul de sănătate, deoarece Ministerul Sănătății are suficiente organe de control, care ar putea să facă deja verificări, folosindu-se de sistemul informatic al cardurilor de sănătate, dar problema e că acestea nu-și îndeplinesc atribuțiile de verificare și control. Astfel, nu ar mai fi nevoie de încă o structură de control, care să consume alți bani publici, și nu puțini.

Avem prea multe departamente de control care, fie nu știu să controleze, și atunci trebuie desființate, fie se fac că nu văd neregulile și corupția din sistem, și atunci trebuie chemat DNA-ul adevărat, nu simulacrul pe care vrea Ministerul să-l înființeze”, scrie Alina Ion pe pagina sa de socializare, care dă dă și soluții pentru verificarea neregulilor din sistemul public de sănătate, astfel încât decontarea serviciilor medicale fictive să fie oprită.

Redăm postarea managerului Alina Ion, fondatoarea unui important spital privat:

România nu are nevoie de un DNA al Sănătății, cum aud că vrea Ministerul Sănătății să denumească încă o structură de control, care să primească salarii grase și să nu facă nimic.

Ministerul Sănătății n-are nevoie de un DNA propriu, deoarece:

1. Are corpuri de control în Casele de Sănătate Județene

2. Are corp de control și departament antifraudă în Casa Națională de Sănătate

3. Are propriul corp de control, în Ministerul Sănătății.

Și tot degeaba! Spitalele tot n-au bani, deci pacienții sunt prost tratați, în timp ce ”băieții deștepți” din Sănătate prosperă.

Avem prea multe departamente de control care, fie nu știu să controleze, și atunci trebuie desființate, fie se fac că nu văd neregulile și corupția din sistem, și atunci trebuie chemat DNA-ul adevărat, nu simulacrul pe care vrea Minsiterul să-l înființeze.

Prin Sistemul Informatic Unic Integrat al Asigurărilor Sociale de Sănătate din România (S.I.U.I.), portalul Casei Naționale de Sănătate, cel cu cardurile de sănătate, care a costat românii zeci de milioane de euro și este în continuare un sac fără fund, s-ar putea rezolva simplu toate problemele de ”risipire a banilor publici”, cum spune actualul ministru, dar cum au spus-o și toți ceilalți miniștri dinaintea lui.

Iată cum:

1. Pe baza codului de parafă al unui medic, sunt verificate câte concedii medicale, bilete de internare și rețete gratuite sau compensate a eliberat acesta.

2. Pe baza CNP-ului unui pacient dintre cei care figurează cu multe internări, cu multe rețete compensate sau gratuite și cu multe concedii medicale, se verifică câte sunt fictive.

E simplu! Asemenea controale se pot face din birou, în fața unui calculator. Nu e nevoie de un DNA al Sănătății!

Ministerul Sănătății nu trebuie să mai înființaeze încă o structură nefuncțională, ci trebuie să se preocupe ca spitalele să aibă echipamente inovative, pe care medicii să-și poată exercita profesia de secol XXl. Trebuie să finanțeze aducerea medicamentelor inovative, care,da, e adevărat, sunt scumpe, dar sunt și eficiente, iar nu să încurajeze tratamentele cu apă de ploaie, după care să afirme că medicii sunt corupți sau rău-voitori!

Apropo, cu azilele de bătrâni ce se mai aude? A verificat Ministerul Sănătății cheltuielile fictive pe care le-a decontat? Dacă da, de ce nu a comunicat rezultatul? Dacă nu, de ce nu?”

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend