Conecteaza-te cu noi

Administratie

Benonie Ştefan, primar Aninoasa: “Am intrat în Primărie în cizme, iar anul acesta vreau să pot merge prin toată comuna în pantofi, sau în sandale”

Publicat

in

Comuna Aninoasa are mai multe proiecte ce se vor finalizate în acest an. Pe lângă lucrările de asfaltare a unor drumuri locale pe distanţa de aproximativ trei kilometri, primarul Benonie Ştefan spune că mai are de construit un pod de 40 de metri în satul Broşteni, peste râul Slănic, canalizare, plus o grădiniţă pentru care a fost realizat studiul de fezabilitate şi proiectul tehnic. Benonie StefanÎn afară de aceste proiecte, se lucrează şi la extinderea reţelei de alimentare cu apă în satul Slănic, lucrare începută din anul 2015. Dacă pentru asfaltare există bani din excedentul anului trecut, cca. 20 de miliarde de lei vechi, pentru celelalte proiecte edilul din Aninoasa a iniţiat şi un proiect pentru atragerea de fonduri europene, dar şi fonduri de la Ministerul Dezvoltării. Benonie Ştefan spune cu mândrie că: “Atunci când am venit la Primărie, am intrat în cizme. Anul acesta aş vrea să mă pot plimba prin toată comuna în pantofi, sau în sandale”.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

ACTUAL

Mâine, de 1 Decembrie, se aprind luminile de sărbători la Curtea de Argeș- VEZI PROGRAMUL DEDICAT ZILEI NAȚIONALE

Publicat

in

Primăria Curtea de Argeș vă invită să sărbătoriți Ziua Națională a României și să fiți martorii aprinderii iluminatul ornamental de sărbători!

Programul manifestărilor organizate la Curtea de Argeș cu ocazia Zilei Naționale a României:

Platoul din fața Bisericii Domnești, lângă Muzeul Municipal

  • Ora 11.00: Prezentare tehnică de armament și specifică Vânătorilor de Munte, Poliției, Jandarmeriei și I.G.S.U.
  • Ora 12.00: Prezentarea onorului oficialităților și trecerea în revistă a gărzii de onoare
  • Ora 12:15: Intonarea Imnului Național al României
  • Ora 12:20: Oficierea serviciului religios
  • Ora 12:40: Alocuțiuni
  • Ora 12:50: Festivitarea depunerii de coroane și jerbe de flori
  • Ora 13:00: Defilarea gărzii de onoare

De la ora 17:00 va avea loc retragerea cu torțe de la Biserica Domnească la Mănăstirea Curtea de Argeș, iar de la ora 18.00 – aprinderea luminilor de sărbători în Municipiul Curtea de Argeș.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

DOCUMENT! Vasilica PSD-ului, interimara de nota 5 a Spitalului Curtea de Argeș, trece la amenințări – SĂTUI DE EA, MEMBRII C.A. DE LA SPITAL AU RECLAMAT-O PRIMARULUI SI CONSILIULUI LOCAL

Publicat

in

Scene(te)le incredibile din interiorul Spitalului Municipal Curtea de Argeș continuă și după ce managerul interimar Vasilica Andreea Gheordunescu a picat rușinos examenul de ocupare a funcției de manager la care se inscrisese mânată de trupa PSD. După ce a luat nota 5, dovedind așa cum a făcut-o și prin alte documente oficiale ca nu prea le știe cu cifrele, a contestat testul grilă sperțnd că , de milă, cineva ii va da o nota mai mare. Numai ca cei din comisia de examen, oameni cu multa carte si experiență, cu mult mai multă decât Vasilica PSD-ului, și-a dat seama ca de-atata poate, de 5 și nu e normal ca destinele unui spital municipal să fie conduse de o fosta șefă de fotbaliști de liga a IV-a.

Sătui de tupeul Vasilicăi, membrii Consiliului de Administrație, au trimis o adresă primarului Constantin Panțurescu in care i se cam atrage atenția asupra derapajelor Vasilicăi Gheordunescu. Documentul a fost trimis ieri și, cu acceptul primarului, acesta ne-a fost transmis si noua pentru a informa populația si membrii Consiliului Local.

„Prin prezenta, Consiliul de Administraţie al Spitalului Municipal Curtea de Argeş, vă aduce la cunostinţă că în cadrul sedinţei Consiliul de Administrație care a avut loc la sediul spitalului în data de 20.11.2023, ora 11:00, dra Gheordunescu Andreea Vasilica, manager interimar, a intervenit făcând următoarele precizări: „preşedintele Consiliului de Administraţie al Spitalului Municipal Curtea de Argeş să-şi prezinte demisia pentru organizarea dezastruoasă a concursului de manager, pentru nerespectarea Regulamentului de concurs, pentru întrebările formulate, pentru faptul că se ştia dinainte în oraș că va pica examenul, pentru nota acordată la proba scrisă, precum şi pentru faptul că a tinut copiii din spital 1 an de zile în frig şi pentru lăturile care le-au fost date pacienților. Atâta timp cât voi fi eu manager, niciodată soția dlui preşedinte al Consiliului de Administrație nu se va angaja ca asistentă medicală în cadrul acestui spital”.

Asta da gandire: să ceri demisia cuiva pe motiv ca tot orașul știa dinainte ca vei pica examenul. Nu a înțeles că în cazul istoricului ei din CV-ul nepublicat încă, oricine și-ar fi dat seama ca mai mult de nota 5 e aproape imposibil să iei la in examen. Adică, e ca și cum ai spune că România va câștiga la anul Campionatul European de Fotbal și firesc, te va pufni rasul auzind așa ceva ți știins valoarea echipei.

Cât despre amenințarea că „atâta timp cât voi fi eu manager, niciodată soția dlui preşedinte al Consiliului de Administrație nu se va angaja ca asistentă medicală în cadrul acestui spital”, arată că pentru biata Vasilica rușinoasa notă 5 de la examen îi dă dreptul să se prezinte drept manager si să decidă pe ine anhajează sau nu. Așa o fi procedat și cu medicii care au părăsit acest spital in ultimii 2 ani?

N.B. Apreciem amabilitatea primarului Constantin Panțurescu de a se permite transmiterea documentului de mai jos catre redacția ziarului nostru.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend