Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Beneficiile unui credit pentru investiții de la Simplu Credit

Publicat

in

Multe companii, mai ales cele la început pe drum, au nevoie de capital, iar creditul pentru investiții este o soluție avantajoasă.

Acest tip de credit este destinat special persoanelor juridice și este acordat firmelor pentru diferite investiții cum ar fi achiziția unui imobil pentru sediul firmei, cumpărarea de utilaje și echipamente necesare dezvoltării unei afaceri, modernizarea unor linii de producție existente, achiziția unei flote auto, etc.

Multe instituții financiare nebancare (IFN-uri), așa cum este și Simplu Credit, propun persoanelor juridice diferite credite pentru investiții sau diferite credite ce pot fi utilizate cu succes pentru dezvoltarea oricărei afaceri.

Când este util un credit pentru investiții?

Atunci când o firmă are nevoie de bani, iar cash flow-ul nu permite anumite investiții directe, este recomandat apelarea la un credit rapid IMM.

Față de creditele bancare acest tip de credit oferă un plus de flexibilitate și poate fi adaptat cerințelor persoanelor juridice, având condiții mai puțin restrictive.

Un avantaj primordial al acestui tip de credit pentru investiții este viteza acordării sale. Dacă ai o anumită ofertă de la un furnizor, de regulă trebuie să profiți de ea rapid și să faci achiziția în cel mai scurt timp.

În situația în care nu ai la îndemână suma respectivă, primirea unui credit rapid reprezintă o soluție salvatoare pentru orice IMM.

În acest mod, nu vei rata oferta și vei putea investi în mod avantajos pentru dezvoltarea viitoare a companiei tale.

Ce condiții sunt solicitate unei firme pentru a accesa un credit pentru investiții ?

Pentru a fi eligibilă pentru credite IMM destinate investițiilor, o companie trebuie:

 • Să fie înregistrată legal ca persoană juridică română, să fie activă, funcționând cu respectarea corectă a legilor în vigoare
 • Să desfășoare activități lucrative eligibile conform obiectului de activitate menționat în actul constitutiv al societății, declarate la Registrul Comerțului
 • Să ofere indicatori financiari acceptabili, calculați conform situațiilor reale contabile, periodice
 • Să nu înregistreze datorii restante către Simplu Credit la momentul analizei
 • Sa nu figureze in Centrala Riscurilor de Credit (CRC) cu restanțe neachitate în ultimele 3 luni
 • Firma să nu figureze cu incidențe la Centrala Incidentelor de Plăți (CIP) în ultimele 6 luni anterioare cererii de creditare
 • Sa nu fie deschisă pe numele societății proceduri de lichidare, faliment sau executare silită, inclusiv impuse de către ANAF

Ce documente trebuie furnizate către Simplu Credit pentru a solicita un credit pentru investiții ?

Este foarte avantajos să soliciți un credit rapid IMM de la SimpluCredit.ro pentru că pachetul de documente necesare este unul redus față de dosarele cu nenumărate acte și documente solicitate în cazul unui credit bancar.

Pentru un credit pentru investiții IMM este nevoie să prezinți documentele societății, documente financiare și documentele aferente garanției propuse.

E bine de menționat că în funcție de complexitatea dosarului, aceste documente variază.

De ce merită să accesezi un Credit pentru investiții de la Simplu Credit?

Un credit de investiții acordat de Simplu Credit îți oferă câteva avantaje pe care merită să le cunoști:

 • Corectitudine

Simplu Credit consideră că față de clienți este necesară o corectitudine deplină. Orice solicitare de finanțare este tratată cu seriozitate, iar clienții vor cunoaște încă de la început absolut toate detaliile legate de viitorul credit IMM, pentru a ști cu exactitate cum decurge tot procesul.

 • Analiză rapidă a dosarului depus

În momentul în care aplici pentru un împrumut IMM, completezi un formular simplu, lași un număr de telefon de contact, iar în maxim 15 minute vei primi un apel din partea specialiștilor Simplu Credit.

Fiecare situație în parte este studiată cu atenție,  analiza dosarului de credit este destul de rapidă, iar în maxim 10 zile de la depunerea tuturor documentelor necesare vei primi răspunsul Simplu Credit.

 • Flexibilitate

Fiecare solicitare de credit pentru investiții este unică, așa cum și nevoile companiilor sunt diferite.

O cerere de credit de acest tip este analizată individual și va primi un răspuns personalizat conform necesităților reale ale firmei.

 • Grafic de rambursare clar și transparent

Orice credit pentru investiții va fi rambursat conform unui grafic adaptat planului de investiții, într-o perioadă de până la 60 de luni în funcție de nevoile companiei tale.

Sumele ce pot fi acordate ca și credit pentru investiții se încadrează între 50.000 RON și maxim 2.500.000 RON, în funcție de garanții și de situația specifică a fiecărei firme.

Rambursarea împrumutului se va efectua în contul bancar al IFN-ului Simplu Credit, potrivit graficului anexat contractului de împrumut IMM.

Împrumutul de la Simplu Credit este așadar este soluția optimă pentru companiile care au nevoie rapid de sume de bani destinate unor investiții importante.

Adaptarea acestui tip de credit pentru investiții la situații particulare ale fiecărei companii este un avantaj foarte important.

Orice firmă știe ce nevoi financiare întâmpină la un anumit moment, iar bazându-se pe un contract de credit avantajos, special conceput pentru IMM, va putea investi eficient în dezvoltarea afacerii.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

ACTUAL

Pfizer a fost data in judecata pentru inducerea in eroare a publicului american

Publicat

in

Procurorul-General al statului Texas vrea sa aduca firma Pfizer in fata justitiei pentru vaccinul anti-COVID, sau, dupa cum arata plangerea in instanta „miracolul care trebuia sa fie, dar n-a mai fost”. Ken Paxton, Procurorul-General texan, acuza firma Pfizer de inducerea in eroare a publicului american, prin vehicularea multor neadevaruri, de exemplu, privind eficacitatea serului COVID-19. Procurorul-General din Texas considera ca Pfizer le-a indus americanilor ideea ca vaccinul este eficient in proportie de 95 la suta, dar datele ulterioare au aratat ca eficienta a fost de sub 1 la suta, la nivel statistic. De asemenea, desi Pfizer dadea asigurari ca serul sau e „foarte, foarte eficient impotriva variantei Delta”, s-a dovedit ca, de fapt, eficienta a lipsit aproape cu desavarsire. Parti importante din plangerea anti-Pfizer aici https://newsin.ro/noi-minciuni-din-timpul-vaccinarii-firma-pfizer-data-in-judecata-de-procuratura-din-texas/

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Militantismul homosexualilor si lesbienelor, interzis in Rusia

Publicat

in

Dupa o dezbatere de cinci ore, Curtea Suprema a Rusiei a decis scoaterea in afara legii a miscarii LGBT – curent international care reuneste homosexuali, lesbiene, bisexuali si transgenderi. Solicitarea a venit din partea ministerului Justitiei de la Moscova. Astfel, potrivit deciziei, persoanele care fac propaganda LGBT sunt pasibile de inchisoare pana la 10 ani. Presedintele Vladimir Putin se considera gardianul societatii traditionale rusesti si a spus adesea ca nu va permite ca in Rusia copiii sa fie bombardati cu mesaje ale minoritatilor sexuale. Cercurile minoritatilor sexuale din Rusia si din strainatate sunt revoltate. Mai multe citeste aici https://www.ucoz.ro/rusia-scoate-miscarea-lgbt-in-afara-legii/

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend