Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Avertisment dur pentru armata lui Vladimir Putin! Oficial ucrainean: ‘Rușii s-au grăbit să declare victoria acolo. Ne vom lua înapoi, desigur, toate teritoriile’

Publicat

in

Consilierul președintelui Volodimir Zelenski, Oleksiy Arestovich, crede că este încă prea devreme pentru a vorbi despre succesul contraofensivei Forțelor Armate ucrainene, dar pe măsură ce luptele progresează, este deja clar că „speranțele lui Putin în direcția Herson nu au fost împlinite”.

Noi detalii despre avansul ucrainenilor spre Herson

Ei (rușii) s-au grăbit să declare victoria acolo. Să spunem așa, videoclipurile publicate pe rețelele de socializare de luptători arată că trupele noastre sunt active”, a spus Arestovych, potrivit unian.

Potrivit acestuia, nu există nicio „pauză” în luptele din acea parte a frontului. Acum, Forțele Armate lovesc nu doar de-a lungul rutelor logistice și posturilor de comandă, a remarcat consilierul.

Dar, în același timp, Arestovici i-a avertizat pe ucraineni despre prețul „dificil” al viitoarei victorii.

Ne vom lua înapoi, desigur, toate teritoriile, dar societatea trebuie să se pregătească pentru faptul că va fi lung și foarte dificil și sângeros. Cei care avansează vor suferi întotdeauna mai multe pierderi decât cei care apără. Cu excepția cazului în care reușesc să-l învingă complet pe dușman sau să-l ia prizonier, și nici nu a avut timp să se retragă. Acest lucru este rar, dar se întâmplă. Și ce se întâmplă acum lângă Herson – încet, cu sângele soldaților noștri, ne vom recăpăta pământul. Vă puteți imagina cât de mult este nevoie de sânge pentru a elibera întregul teritoriu ocupat”, a adăugat el.

Arestovici a remarcat că două sau trei linii în ofensivă vor fi foarte dificile de străpuns, dar va fi mai ușor mai târziu:

Vestea bună este că primele două sau trei linii sunt foarte dificile. Dacă o facem, sistemul de apărare rus se va prăbuși și toate celelalte succese vor fi mai ușoare. Trebuie să luăm primele două sau trei Everesturi”.

Succesele ucrainenilor în operațiune

Comandantul Armatei Ucrainei, generalul Valerii Zalujnîi, a declarat că în perioada 31 august – 2 septembrie, două drone de luptă Bayraktar TB2 fabricate în Turcia au distrus opt tancuri rusești T-72, un vehicul de luptă de infanterie, un obuzier autopropulsat Akatsiya și alte echipamente în valoare de aproape 26,5 milioane de dolari.

Ucrainenii au capturat o poziție a forțelor armate ruse în regiunea Herson în timpul ofensivei recente, împreună cu un transportor blindat BMP-2 IFVși au distrus un depozit de muniție al Moscovei în Oleșkî, conform b1tv.ro.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

ACTUAL

Ultimele probe la Târgul de Crăciun din Capitală: ‘Se deschide oficial mâine. Totul arată spectaculos’

Publicat

in

Primăria Municipiului București (PMB) anunță deschiderea oficială a Târgului de Crăciun din Piața Constituției.

Târgul de Crăciun din Capitală se deschide joi, începând cu ora 16:00.

Anunțul PMB:

„Am făcut aseară probe de lumini în Piața Constituției și totul arată spectaculos.

Târgul de Crăciun se deschide oficial mâine la ora 16:00, iar la ora 18:00 aprindem luminile în Piață simultan cu iluminatul festiv din oraș.

Bradul de 30 de metri e împodobit, iar Căsuța lui Moș Crăciun e gata să-i primească pe copii”.

Ar putea fi o imagine cu 3 persoane

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Kituri complete de perne auxiliare pentru autoturismul tău

Publicat

in

Pernele auxiliare au devenit o adevărată necesitate pentru fiecare autoturism. Acestea sunt extrem de utile pentru a îmbunătăți suspensia și pentru a oferi un confort sporit la deplasarea pe drumurile neuniforme. La noi în țară aceste drumuri sunt destul de des întâlnite, iar mașina poate avea de suferit dacă există un traseu pe care îl faci zilnic pe aceste drumuri. În acest caz, pernele auxiliare sunt o adevărată necesitate. Cu o investiție minimă poți salva suspensia mașinii și îi poți prelungi durata de viață. Totodată, cu ajutorul pernelor de aer poți menține în siguranță elementele inferioare ale mașinii, deoarece nivelul acesteia de la sol se ridică. 

Online poți comanda kituri complete de perne auxiliare pentru autoturismul tău. Pe site-ul perneauxiliare.ro ai la dispoziție perne aer Passat B6, cât și o mulțime de alte modele. Pentru a alege modelul corespunzător mașinii tale, este necesar să selectezi din listă marca și modelul acesteia, cât și anii de fabricație. În acest fel comanzi produsul potrivit, fără să fie necesară vreo ajustare a mașinii. Montarea și demontarea lor se face foarte repede, fără să fie necesară ridicarea sau demontarea elementelor de suspensie. Pernele pneumatice se montează în interiorul arcurilor de suspensie din spate, iar instalarea este posibilă dacă amortizoarele standard sunt structurate în afara cavității arcului. 

Pernele auxiliare vin în kituri complete ce cuprind pernele auxiliare, bucșe pentru poziționare, spray de silicon, kit de pompare și instrucțiunile de montare. Montarea lor se face foarte rapid, la fel și demontarea, fără să fie necesare costuri mari. De asemenea, prețul unor astfel de perne este unul scăzut și accesibil pentru orice șofer, așadar cu siguranță merită suspensia mașinii o investiție modică.

Specificațiile tehnice ale pernelor auxiliare

Pernele auxiliare AirPower sunt foarte rezistente la ulei și combustibil. Calitatea lor este una superioară, iar durata de folosire se întinde pe o perioadă lungă de timp. Sunt capabile să reziste în condiții diverse, în contact cu apa, soluții slabe de acizi, soluții alcaline și în alte medii agresive. Proprietățile lor fizice și mecanice sunt ridicate, având o rezistență mare la comprimare, frecare sau vibrații. 

Aceste perne auxiliare sunt potrivite pentru orice autoturism, fiind disponibile o mulțime de modele pe site-ul Perneauxiliare.ro. Pernele au o rezistență crescută la căldură și la îngheț, funcționând perfect în diverse zone climatice. Așadar, fie că mergi cu mașina într-un loc călduros sau la munte, în orice situație acestea vor funcționa fără probleme și vor continua să protejeze mașina. 

Pernele AirPower vin cu o serie de avantaje!

Montarea pernelor aduce confort sporit la deplasarea pe drumurile neuniforme și ridică nivelul mașinii față de sol. Acestea nu sunt singurele avantaje de care poți beneficia în momentul în care au fost montate pernele, ci te poți bucura și de o echilibrare perfectă a mașinii pentru încărcăturile masive. 

Montarea și demontarea sunt simple și rapide, iar la momentul în care se conduce cu o remorcă, stabilitatea se mărește. Cu alte cuvinte, aceste perne nu doar că oferă confort și protejează mașina, ci oferă și siguranță. 

Contact:

0744 870 142

office.perneauxiliare.ro@gmail.com

H

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend