Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Avantajele aparatelor dentare de ultimă generație – Damon Ultima

Publicat

in

Foarte puțini oameni se bucură de o dantură perfect aliniată de la natură. Iar cei care și-ar dori totuși o schimbare nu acționează mereu în direcția unui tratament ortodontic, deși un aparat dentar bine ales este soluția. Mai ales că aparatele dentare de ultimă generație sunt, efectiv, revoluționare.

În acest text vom analiza avantajele aparatelor dentare Damon Ultima, alegerea echipei responsabile de ortodonție în clinica stomatologică din București DentArbre.

Este ușor să devii confuz pierzându-te în multitudinea de opțiuni disponibile – pentru un rezultat optim e nevoie să o alegi pe cea care se potrivește cel mai bine stilului tău de viață și preferințelor estetice. Aparatele dentare de ultimă generație reprezintă o evoluție semnificativă în domeniul ortodonției, iar seria Damon Ultima este un exemplu strălucit al acestei inovații. Această tehnologie avansată aduce cu sine o serie de avantaje remarcabile care îmbunătățesc experiența pacienților și rezultatele tratamentelor ortodontice. Prin utilizarea mecanismelor și materialelor de cea mai înaltă calitate, Damon Ultima se distinge prin caracteristicile sale inovatoare.

De ce anume un aparat dentar Damon Ultima?

Un avantaj major al aparatelor dentare Damon Ultima este abordarea pasivă a tratamentului. Aceasta înseamnă că dispozitivul utilizează o tehnologie care permite dinților să se miște mai liber, reducând necesitatea ajustărilor periodice și a vizitelor frecvente la ortodont. Astfel, pacienții pot beneficia de un tratament mai confortabil și mai puțin invaziv, care se potrivește chiar și persoanelor cu un regim foarte activ și o agendă plină.

Un alt punct forte al aparatelor Damon Ultima este designul lor elegant și discreția. Aparatele au componente mai mici și mai subțiri, ceea ce face ca ele să fie mai puțin vizibile în gura pacientului. Această caracteristică este apreciată deosebit de mult de pacienții care doresc să își corecteze dinții fără a compromite aspectul estetic. Există și varianta Damon Clear cu brackeți transparenți – discretă și subtilă.

Tehnologia de autoligaturare a arcului este un alt aspect deosebit al acestui aparat ortodontic. Seutilizează sistemul de autoligaturare pentru a fixa arcul în locul potrivit, eliminând nevoia de ligaturi elastice sau metalice. Aceasta nu doar reduce frecvența ajustărilor, dar și reduce disconfortul asociat cu schimbarea de arcuri și ligaturi tradiționale.

Eficiența mai mare a tratamentului este, la rândul său, o caracteristică notabilă a aparatelor ortodontice Damon Ultima. Datorită abordării lor inovatoare și tehnologiei de auto-legare, acestea pot oferi rezultate mai rapide și mai constante în comparație cu aparatele tradiționale. Aceasta poate reduce durata totală a tratamentului și poate minimiza numărul vizitelor la cabinetul ortodontic. Așadar, mai puțin stres, mai puține cheltuieli, un rezultat vizibil mai rapid.

Compatibilitatea cu procedeele digitale moderne este un alt avantaj al acestor aparate dentare. Prin utilizarea scanărilor digitale și a planificărilor computerizate, se pot obține rezultate mai precise și mai predictibile, asigurând astfel că tratamentul este adaptat nevoilor individuale ale fiecărui pacient.

Este deja evident că aparatul dentar Damon Ultima reprezintă o revoluție în tratamentele ortodontice. Avantajele sale, precum abordarea pasivă a tratamentului, discreția, tehnologia de auto-legare, eficiența sporită, compatibilitatea digitală și confortul general adus pacienților, îl plasează în fruntea inovațiilor în domeniul ortodonției, oferind o opțiune avansată și eficientă pentru corectarea afecțiunilor dentare. Dacă mai luăm în calcul și faptul că un tratament ortodontic eficient aduce beneficii semnificative pe termen lung, nu doar în ceea ce privește alinierea dinților, ci și în aspecte precum sănătatea orală, funcționalitatea masticatorie și estetica zâmbetului, atunci alegerea devine clară.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

ACTUAL

Noul logo al Facebook, subiect de ironii si glume

Publicat

in

Schimbarea – ca si inexistenta – decisa de compania Meta pentru Facebook este subiect de critici, glume si ironii. Practic, logo-ul e la fel, s-a schimbat doar putin nuanta de albastru si litera f, insa modificarile sunt insesizabile. Expertii in marketing sunt de parere ca Meta ar fi trebuit sa treaca sub tacere aceasta asa-zisa schimbare de logo, care, practic nu e vizibila. Dar compania condusa de Mark Zuckerberg a vrut sa iasa in evidenta si a trimis un comunicat de presa pentru a explica aceasta schimbare. In plus, internautii din toate colturile lumii au ironizat “noua” sigla Facebook, inclusiv cu meme haioase. Toate informatiile aici https://smartfuture.ro/facebook-si-a-schimbat-logo-ul/

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Ce avere are Dumitru Buzatu. Încasa venituri ca președinte al CJ Vaslui, venituri din pensie, indemnizație de la Parlament pentru limită de vârstă, care anul trecut au totalizat peste 330.000 de lei

Publicat

in

Preşedintele CJ Vaslui Dumitru Buzatu, prins vineri seară în flagrant de DNA în timp ce lua o mită de peste un milion de lei, încasa venituri ca preşedinte de CJ, venituri din pensie şi indemnizaţie de la Parlament pentru limită de vârstă, care anul trecut au totalizat peste 330.000 de lei, conform celei mai recente declaraţii de avere.

Buzatu are mai multe terenuri în localitatea Zapodeni, din Judeţul Vaslui, achiziţionare în 2018: 33.614 metri pătraţi de teren agricol, 708 metri pătraţi încadraţi la ”alte categorii de terenuri extravilane dacă se află în circuitul civil” şi 709 metri pătraţi de teren intravilan, la modul de dobândire fiind trecută menţiunea ”altele”.

El mai deţine proprietăţi imobiliare în judeţul Suceava, la Şaru Dornei – peste 60.000 de metri pătraţi de teren agricol, mari suprafeţe de pădure, dobândite prin cumpărare în anii 2008 şi 2018, unele deţinute în co-proprietate.

În 2006, a mai devenit proprietarul a peste 1000 de metri pătraţi de teren agricol şi a 580 de metri pătraţi de teren intravilan, în localitatea Ştefan cel Mare, din judeţul Vaslui, la modul de dobândire fiind trecută tot menţiunea ”altele”.

Are cinci construcţii în Zapodeni, cele mai mari având 520 de metri pătraţi, 386 de metri pătraţi şi 196 de metri pătraţi, iar celelalte fiind sub 100 de metri pătraţi.

Buzatu are un autoturism Lada fabricat în 2008, o şalupă fabricată în 2010, o rulotă Buerstner tip 4752 din 1984 şi un Mercedes Benz din 1979.

În 2022 i-a donat fiului său Tudor Buzatu teren agricol, teren intravilan şi o casă de locuit.

Buzatu are acţiuni la SC Acip Perla SR, Lîn valoare de 200 de lei.

El are trei conturi bancare în lei deschise în 2010 şi 2011, totalizând aproximativ 100.000 de lei şi o datorie de 205.202 lei la SC RALFI IFN SA, creditul fiind contractat în 2021 şi scadent în 2026.

În ultimul an fiscal, Dumitru Buzatu a încasat – 164.268 de lei reprezentând indemnizaţia de preşedinte de CJ, pensie pentru limită de vârstă de 95820 lei şi 73372 reprezentând ”indemnizaţie limită de vârstă” de la Parlamentul României, acestea totalizând 333.460 de lei, conform news.ro.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend