Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Atenţie pe unde mergeţi – O gură de canal plină cu fire electrice face victime în centrul municipiului

Publicat

in

canalGurile de canal lăsate descoperite şi care sunt un real pericol pentru pietonii din Curtea de Argeş au ajuns să facă parte din peisajul zilnic. Când acestea încep să facă victime însă, situaţia devine periculoasă iar autorităţile locale ar trebui să ia măsuri şi cu aceste lucruri pe care cel mai probabil le consideră a fi „nimicuri”.

 

Vineri după amiază, în singura intersecţie semaforizată din Curtea de Argeş, în zona Vidraru, chiar în mijlocul trotuarului a apărut o astfel de „capcană” în care au căzut cţiva elevi. Prima victimă a fost o tânără de la Colegiul Naţional Vlaicu Vodă care nedându-şi seama că pune piciorul pe un capac nefixat, a căzut cu piciorul în canal. Doar printr-o minune a scăpat fără vreo factură, la fel cum a scăpat şi o altă fată care a căzut la scurt timp, în aceeaşi groapă. Pericolul este cu atât mai mare cu cât groapa neacoperită şi nesemnalizată corespunzător este plină cu fire electrice sub tensiune, firele semaforului lângă care a apărut.

 

Poate că autorităţile locale ăşi vor face zilele acestea timp să rezolve problema înainte ca vreun din victime să ajungă la spital cu răni grave.

 

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

ACTUAL

Loteria Română are o nouă identitate vizuală! ‘Noroc pentru toți românii’, noul slogan al Loteriei

Publicat

in

Loteria Română are o nouă identitate vizuală pe care o lansează la aniversarea celor 117 ani de activitate și tradiție, pentru a marca noua etapă de modernizare și digitalizare în care se află unul dintre cele mai cunoscute branduri românești.

Noua identitate vizuală a Loteriei Române este construită în jurul sloganului NOROC PENTRU TOȚI ROMÂNII. Loteria Română este a tuturor românilor, o loterie modernă de nivel european.

Noul logo cuprinde elemente care se integrează perfect în noul concept, respectă simbolistica culorilor care definesc atât sentimentul de identitate natională, roșu, galben și albastru cât și verdele specific loteristic.

Trifoiul cu patru foi, simbolul tradițional al norocului, bilele de la extragerile loto, momentul cel mai așteptat de catre jucători, precum și doza de speranță și optimism, se metamorfozează într-o nouă identitate vizuală a companiei.

Noua identitate vizuală definește misiunea noastră pentru prezent și pentru viitor. Identitatea companiei rămâne în strânsă legatură cu valorile societății românesti pe care le respectăm și le prețuim. Schimbarea fundamentală prin modernizarea tuturor mijloacelor care ne fac viața mai frumoasă și mai ușoară reprezintă și pentru Loteria Româna o provocare continuă căreia îi răspundem în fiecare zi mulțumită încrederii generațiilor trecute și viitoare.”- Ionuț-Valeriu Andrei, Director General C.N. “Loteria Română” S.A.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

O polițistă a gustat din fructul interzis! A fost prinsă în timp ce se iubea cu un tânăr arestat la domiciliu

Publicat

in

O polițistă de 24 de ani a fost prinsă de superiori, în timp ce trăia o poveste de dragoste cu un bărbat arestat la domiciliu.

Acum, la ordinul șefilor, tânăra polițistă este cercetată disciplinar.

Cum s-a aflat de amorul interzis?

Întreaga poveste de dragoste a ieşit la lumină în momentul în care un vecin ar fi aflat totul şi ar fi sunat la 112. Vecinul a informat autoritățile că bărbatul arestat la domiciliu ar fi părăsit locuinţa, iar politiştii au mers la casa lui.

Au găsit-o acolo pe colega lor, o poliţistă proaspăt angajată în MAI, în vârstă de 24 de ani. Astfel, colegii femeii au aflat că între poliţistă şi între bărbatul arestat la domiciliu, cercetat pentru tentativa de omor, există o poveste de dragoste, scrie Observatornews.ro.

Ca atare, superiorii poliţistei au dispus cercetarea disciplinară în cazul acesteia.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend