Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

ARGEȘ | Crimă la Câmpulung – FEMEIE DE 51 ANI UCISĂ DE PROPRIUL SOȚ

Publicat

in

Poliția Municipiului Câmpulung a fost sesizată, de către o persoană, în legătură cu faptul că nu reușește să ia legătura cu o rudă de-ale sale și se teme că ar putea fi decedată în locuința proprie.

Pentru deblocarea ușii de acces, la imobilul în cauză au intervenit pompierii argeșeni.

Polițiștii au identificat, în imobil, o femeie, de 51 de ani, decedată, care prezenta urme de violență.

Persoana bănuită de săvârșirea faptei, respectiv soțul acesteia, s-a prezentat la sediul Secției de Poliție Rurală Voinești din județul Dâmbovița, acesta aflându-se, în prezent, în custodia polițiștilor și urmând să fie condus la sediul Poliției din Argeș, pentru audieri.

Din primele verificări, nu au fost identificate, în trecut, sesizări la Poliția Municipiului Câmpulung, referitoare la o eventuală stare conflictuală între cei doi soți.

Locul faptei este asigurat de polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung.

A fost anunțat procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, care urmează să efectueze cercetări, împreună cu polițiștii Serviciului Investigații Criminale.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

ACTUAL

Pfizer a fost data in judecata pentru inducerea in eroare a publicului american

Publicat

in

Procurorul-General al statului Texas vrea sa aduca firma Pfizer in fata justitiei pentru vaccinul anti-COVID, sau, dupa cum arata plangerea in instanta „miracolul care trebuia sa fie, dar n-a mai fost”. Ken Paxton, Procurorul-General texan, acuza firma Pfizer de inducerea in eroare a publicului american, prin vehicularea multor neadevaruri, de exemplu, privind eficacitatea serului COVID-19. Procurorul-General din Texas considera ca Pfizer le-a indus americanilor ideea ca vaccinul este eficient in proportie de 95 la suta, dar datele ulterioare au aratat ca eficienta a fost de sub 1 la suta, la nivel statistic. De asemenea, desi Pfizer dadea asigurari ca serul sau e „foarte, foarte eficient impotriva variantei Delta”, s-a dovedit ca, de fapt, eficienta a lipsit aproape cu desavarsire. Parti importante din plangerea anti-Pfizer aici https://newsin.ro/noi-minciuni-din-timpul-vaccinarii-firma-pfizer-data-in-judecata-de-procuratura-din-texas/

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Militantismul homosexualilor si lesbienelor, interzis in Rusia

Publicat

in

Dupa o dezbatere de cinci ore, Curtea Suprema a Rusiei a decis scoaterea in afara legii a miscarii LGBT – curent international care reuneste homosexuali, lesbiene, bisexuali si transgenderi. Solicitarea a venit din partea ministerului Justitiei de la Moscova. Astfel, potrivit deciziei, persoanele care fac propaganda LGBT sunt pasibile de inchisoare pana la 10 ani. Presedintele Vladimir Putin se considera gardianul societatii traditionale rusesti si a spus adesea ca nu va permite ca in Rusia copiii sa fie bombardati cu mesaje ale minoritatilor sexuale. Cercurile minoritatilor sexuale din Rusia si din strainatate sunt revoltate. Mai multe citeste aici https://www.ucoz.ro/rusia-scoate-miscarea-lgbt-in-afara-legii/

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend