Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

ARGEȘ | Alertă maximă la Sălătrucu – TREI PERSOANE ÎNGROPATE DE VII SUB PIETRIȘ – Cariera este patronată de un cetățean străin și a mai avut probleme

Publicat

in

Este alertă maximă la Sălătrucu, în județul Argeș! Pompierii argeșeni se deplasează pentru a interveni în cazul a trei persoane care au fost răniți în urma surpării unui mal într-o carieră de piatră din localitatea Salatrucu. Două dintre acestea ar fi surprinse sub dărâmături și se zbat ontre viată si moarte. Din primele informatii este vorba de cariera de piatra care a creat mari probleme in comuna Salatrucu si este patronata de un cetatean strain.

În urma evaluării situației, este vorba despre două victime ramase sub mal. Una dintre acestea a fost transportată cu un vehicul proprietate personală până într-un punct de unde a fost preluată in stare de conștiență de către un echipaj medical.
A două victimă este conștiență și se află cu membrele inferioare sub un utilaj și dărâmăturile malului.
În aceste momente, pompierii acționează pentru îndepărtarea dărâmăturile.
Deasupra locului intervenției este un mal abrupt și există pericolul să se desprindă pietre.
La fața locului a ajuns și un echipaj SMURD.

Revenim cu detalii…

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

ACTUAL

Ursul a dat buzna la Valea Danului – A fost emis mesaj RO-ALERT

Publicat

in

Locuitorii din comuna Valea Danului, județul Argeș, au fost alertați prin mesaje RO-Alert privind prezența unui urs în comună. Ursul a fost văzut într-o zonă locuită din localitate, foarte aproape de gospodăriile oamenilor.

Localnicii trebuie să păstreze distanța și sunt rugați să nu se fotografieze cu animalul și să nu-l hrănească. Ei ar trebui să evite zona și să rămână în locuințe.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

ACUM! Mașină răsturnată la Curtea de Argeș, pe strada Marina

Publicat

in

Un echipaj cu o autospecială de intervenție asigură măsuri specifice de prevenire ale incendiilor în cazul unui autoturism răsturnat pe strada Marina din municipiul Curtea de Argeș.
La fața locului sunt scurgeri de lichide combustibile. Evenimentul rutier nu s-a produs acum, nu sunt victime.

foto sugestiv

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend