Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu

Publicat

in

I.I. PĂUNESCU CRISTIAN ALEXANDRU anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Platformă betonată pentru depozitarea gunoiului de grajd şi anexă gospodărească a exploataţiilor agricole cu folosinţa de grajd” propus a fi amplasat în comuna Muşăteşti, sat Muşăteşti, punct „Lac Slavoi”, judeţul Argeş.

Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul APM Argeş din Piteşti, str. Egalităţii, nr 50, judeţul Argeş şi la sediul din comuna Muşăteşti, sat Muşăteşti, judeţul Argeş, în zilele de luni-vineri, între orele 9:00-11:00.

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Argeş, municipiul Piteşti, str. Egalităţii, nr 50A, judeţul Argeş.

Eveniment

Von der Leyen si-a facut bilantul si considera ca vaccinul anti-COVID e un succes major al mandatului sau

Publicat

in

Dupa cum a anuntat deja, presedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, mai vrea un mandat in fruntea executivului comunitar. Si are asigurati inca 5 ani la Bruxelles, intrucat toate tarile membre sunt de acord sa-i prelungeasca sederea. Mandatul ei se incheie in noiembrie, insa Ursula si-a facut deja bilantul: potrivit brosurii publicate de Comisia Europeana, realizarea majora a Ursulei von der Leyen este vaccinul anti-COVID. Desi serul e extrem de controversat, presedinta Comisiei Europene sustine in continuare ca „a salvat vieti”. Si avem si o cifra a achizitiilor: von der Leyen se lauda ca a cumparat 4,6 miliarde doze de vaccin anti-COVID. Sa ne reamintim insa ca sute de milioane de doze au fost sau urmeaza sa fie aruncate. Mai multe informatii citit aici https://ghimpele.ro/von-der-lyen-isi-face-bilantul-si-se-lauda-cu-vaccinul-anti-covid-despre-care-spune-ca-a-salvat-vieti/

Citeste mai mult

ACTUAL

Cum sa ne ferim de efectele prafului saharian

Publicat

in

Mai ales pacientii cu afectiuni cronice cum ar fi astmul sau bolile cardio-pulmonare trebuie sa ia masuri special de protectie in aceasta perioada in care tara noastra se confrunta cu un nor de praf saharian. In general populatia se poate confrunta cu uscaciunea pielii, buze crapate si jena oculara, din cauza particulelor de praf din aer. In perioada 29 februarie, ora 14 – 01 martie, ora 22, circulatia aerului, predominant sud-sud-estica, va favoriza avansul dinspre nordul Africii a unei mase de aer incarcate cu particule de praf de origine sahariana.Aceasta masa de aer soseste in sud[1]estul Europei, implicit zona Romaniei. Asadar se vor inregistra concentratii mai mari de praf, iar in unele regiuni se vor norul de praf saharian se va asocia cu ploi. Mai multe detalii aici https://www.ucoz.ro/praf-saharian-in-zona-romaniei-ce-trebuie-sa-facem/

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend