Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Alina Gorghiu dă clasă PSD: și-a angajat consilier la Senat un fost cârciumar plagiator, celebrul „Cristi Păcănele”, directorul CAS de nota 2

Publicat

in

Alina Gorghiu, al doilea om în stat și președintele PNL Argeș continuă competiția cu PSD în materie de promovari și angajări dubioase. De data aceasta, blonda lui Iohannis a dat lovitura de grație sfidând efectiv așteptările și inteligența argeșenilor dar și a majorității membrilor PNL. Ei bine, Alina Gorghiu a angajat la cabinetul său de la Senat un personaj ultracunoscut in Argeș și în țară pentru hibele sale în materie de pregătire profesională și de viață. Este vorba de Cristian Mitrofan, consilierul local de la Curtea de Argeș care timp de aproape 3 decenii ocupat diverse functii plătite gras din banul public fără a da vreodată vreun concurs. Mitrofan a devenit a devenit cunoscut datorită cârciumilor sale cu păcănele, a unor afaceri în care a a dat chix și țepe unor parteneri. De asemenea omul mai este cunoscut după un plagiat notoriu si a faptului că, viceprimar fiind, a subtilizat niste documente fintr-o instituție publică pe care le-a folosit ilegal pentru a termina o facultate particulară. După ce a fost om de cultură, designer, viceprimar, animator și patron de păcănele, tot PNL l-a numit șef al Casei de Asigurări de Sănătate Argeș, deși Mitrofan nu avea pregătirea necesară. Acest lucru a fost evident cand a fost nevoit să dea concurs iar presa națională a bubuit când s-a aflat că acesta a luat nota 2 la examenul în urma căruia ar fi trebuit să rămână mare șef. Reamintim că același carciumar, fusese propus de PNL -ul cpndus de Ludovic Orban pentru o functie de secretar de stat la Ministerul Culturii, apoi director in cadrul aceluiasi minister, dar a fost refuzat categoric dupa ce s-a aflat ca Mitrofan este patronul a 4 cârciumi cu păcănele si ca si-a plagiat lucrarea de master.

Dar, deh! Ce nu e bun pentru Orban, e bun pentru Alina Gorghiu. Partea proastă este că Alina Gorghiu demonstreaza că PNL și-a făcut un obicei în a promova astfel de specimene, un obicei care enerveaza populația dar bucură PSD.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

ACTUAL

Militantismul homosexualilor si lesbienelor, interzis in Rusia

Publicat

in

Dupa o dezbatere de cinci ore, Curtea Suprema a Rusiei a decis scoaterea in afara legii a miscarii LGBT – curent international care reuneste homosexuali, lesbiene, bisexuali si transgenderi. Solicitarea a venit din partea ministerului Justitiei de la Moscova. Astfel, potrivit deciziei, persoanele care fac propaganda LGBT sunt pasibile de inchisoare pana la 10 ani. Presedintele Vladimir Putin se considera gardianul societatii traditionale rusesti si a spus adesea ca nu va permite ca in Rusia copiii sa fie bombardati cu mesaje ale minoritatilor sexuale. Cercurile minoritatilor sexuale din Rusia si din strainatate sunt revoltate. Mai multe citeste aici https://www.ucoz.ro/rusia-scoate-miscarea-lgbt-in-afara-legii/

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Avocatul primarului din Baia Mare, Cătălin Cherecheş: Strămutarea a fost înregistrată înainte de rămânerea definitivă a hotărârii

Publicat

in

Răzvan Doseanu, avocatul primarului din Baia Mare, Cătălin Cherecheş, a declarat miercuri pentru AGERPRES că pe 7 decembrie la Înalta Curte se va judeca cererea de strămutare în dosarul în care edilul este acuzat de luare de mită, depusă înainte de condamnarea sa definitivă.

Cătălin Cherecheş a fost depistat şi reţinut marţi de poliţiştii bavarezi în Augsburg, Germania, după ce fugise din ţară.

”Practic, noi avem termen în 7 decembrie la Înalta Curte pentru strămutare, teoretic poate să ajungă până atunci în ţară ca să fie şi dumnealui prezent. Ar trebui să-şi expună şi dumnealui punctul de vedere. Există şi varianta că, dacă până atunci nu va fi adus în ţară, să se încerce participare lui prin videoconferinţă sau e posibil să se amâne cauza sau să se soluţioneze şi fără dumnealui. (…) Strămutarea a fost înregistrată înainte de rămânerea definitivă a hotărârii”, a mai spus Răzvan Doseanu.

O eventuală strămutare ar duce la anularea hotărârii definitive de condamnare pronunțate de Curtea de Apel Cluj.

Acesta a explicat că depinde de Cherecheş dacă va opta pentru o predare simplificată, rapidă către autorităţile române sau dacă se opune.

„Aştept să pot să discut cu domnul Cherecheş, dacă i se permite să sune şi avocatul din România. Din câte ştiu eu, dar asta autorităţile ne pot spune mai exact, dar legea de cooperare este aceeaşi. Există două variante: o variantă simplificată în care domnul Cherecheş consimte de îndată la predare, care ştiu că este una foarte rapidă, şi una în care formulează o opoziţie, ca să spun aşa, la predare. Încă nu ştiu care ar fi următoarele motive, dar cu siguranţă avocatul din Germania va analiza şi până la urmă decizia îi aparţine domnului Cherecheş. (…) Depinde de domnul Cherecheş dacă consimte direct la predare pentru o predare simplificată, rapidă sau dacă se opune predării şi sunt întreprinse alte demersuri care pot prelungi durata. Rămâne să vorbesc şi cu avocatul din Germania”, a arătat Răzvan Doseanu.

Primarul Cătălin Cherecheş, condamnat definitiv la cinci ani de închisoare pentru corupţie, a fost depistat şi reţinut marţi de poliţiştii bavarezi în Augsburg, Germania.

Acesta a fost depistat de partenerii externi pe baza informaţiilor oferite de Poliţia Română.

Vineri, primarul Cătălin Cherecheş a fugit din ţară prin Punctul de Trecere a Frontierei Petea, folosindu-se de un act de identitate al unei rude.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend