Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Alexandru Rafila dă de pământ cu USR: ‘În PNRR nu se vor mai fura bani așa cum dumneavoastră v-ați imaginat. Nu veți mai intra în Parlamentul României, pentru că aveți vocația distrugerii – Uniunea Scufundați România’

Publicat

in

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a lansat un atac extrem de dur la adresa USR: ” nu veţi mai intra în Parlamentul României, pentru că aveţi vocaţia distrugerii – Uniunea Scufundaţi România. Ăştia sunteţi”.

Alexandru Rafila a precizat că Ministerul Sănătăţii a devoalat mecanismele de „sifonare a banilor publici” care au fost puse la punct în PNRR.

”În PNRR nu se vor mai fura bani aşa cum dumneavoastră v-aţi imaginat”

„Aş vrea să mă refer la semnatarii şi promotorii acestei moţiuni a minciunii, a dezinformării, a atacurilor la persoană care nu fac altceva de doi ani de zile decât să încerce să dinamiteze sistemul de sănătate. Nu există niciun fel de abordare constructivă, nu există niciun fel de sugestie constructivă, doar demagogie, minciuni, atacuri la persoană. În ultimul an şi jumătate m-am întrebat de ce se întâmplă acest lucru? De ce acest atac permanent la Ministerul Sănătăţii? Pentru că Ministerul Sănătăţii, şi ei ştiu că eu ştiu, a devoalat mecanismele de sifonare a banilor publici care au fost puse la punct în PNRR. În PNRR nu se vor mai fura bani aşa cum dumneavoastră v-aţi imaginat”, a afirmat ministrul prezent la dezbaterea moţiunii simple „Ministrul Rafila – turistul leneş şi cinic care lasă România fără spitale”, iniţiată de deputaţii USR şi ai partidului Forţa Dreptei.

El a amintit că a scăzut banii pentru consultanţă cu 60%.

Am scăzut consultanţa doar pentru reforme cu 60%. Nu mai aveţi acces la bani decât printr-o modalitate legală. Nu se poate să facem în România spitale dacă nu ne facem bine şi nu încercăm să promovăm doar adevărul, ci doar minciuna. Minciuna vă va copleşi. Dumneavoastră probabil că nu veţi mai intra în Parlamentul României, pentru că aveţi vocaţia distrugerii – Uniunea Scufundaţi România. Ăştia sunteţi. Staţi cu capul în pământ acum. Să staţi cu capul în pământ în faţa poporului român. Aşa să ne ajute Dumnezeu!„, a mai susţinut ministrul, conform agerpres.ro.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Noul logo al Facebook, subiect de ironii si glume

Publicat

in

Schimbarea – ca si inexistenta – decisa de compania Meta pentru Facebook este subiect de critici, glume si ironii. Practic, logo-ul e la fel, s-a schimbat doar putin nuanta de albastru si litera f, insa modificarile sunt insesizabile. Expertii in marketing sunt de parere ca Meta ar fi trebuit sa treaca sub tacere aceasta asa-zisa schimbare de logo, care, practic nu e vizibila. Dar compania condusa de Mark Zuckerberg a vrut sa iasa in evidenta si a trimis un comunicat de presa pentru a explica aceasta schimbare. In plus, internautii din toate colturile lumii au ironizat “noua” sigla Facebook, inclusiv cu meme haioase. Toate informatiile aici https://smartfuture.ro/facebook-si-a-schimbat-logo-ul/

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Ce avere are Dumitru Buzatu. Încasa venituri ca președinte al CJ Vaslui, venituri din pensie, indemnizație de la Parlament pentru limită de vârstă, care anul trecut au totalizat peste 330.000 de lei

Publicat

in

Preşedintele CJ Vaslui Dumitru Buzatu, prins vineri seară în flagrant de DNA în timp ce lua o mită de peste un milion de lei, încasa venituri ca preşedinte de CJ, venituri din pensie şi indemnizaţie de la Parlament pentru limită de vârstă, care anul trecut au totalizat peste 330.000 de lei, conform celei mai recente declaraţii de avere.

Buzatu are mai multe terenuri în localitatea Zapodeni, din Judeţul Vaslui, achiziţionare în 2018: 33.614 metri pătraţi de teren agricol, 708 metri pătraţi încadraţi la ”alte categorii de terenuri extravilane dacă se află în circuitul civil” şi 709 metri pătraţi de teren intravilan, la modul de dobândire fiind trecută menţiunea ”altele”.

El mai deţine proprietăţi imobiliare în judeţul Suceava, la Şaru Dornei – peste 60.000 de metri pătraţi de teren agricol, mari suprafeţe de pădure, dobândite prin cumpărare în anii 2008 şi 2018, unele deţinute în co-proprietate.

În 2006, a mai devenit proprietarul a peste 1000 de metri pătraţi de teren agricol şi a 580 de metri pătraţi de teren intravilan, în localitatea Ştefan cel Mare, din judeţul Vaslui, la modul de dobândire fiind trecută tot menţiunea ”altele”.

Are cinci construcţii în Zapodeni, cele mai mari având 520 de metri pătraţi, 386 de metri pătraţi şi 196 de metri pătraţi, iar celelalte fiind sub 100 de metri pătraţi.

Buzatu are un autoturism Lada fabricat în 2008, o şalupă fabricată în 2010, o rulotă Buerstner tip 4752 din 1984 şi un Mercedes Benz din 1979.

În 2022 i-a donat fiului său Tudor Buzatu teren agricol, teren intravilan şi o casă de locuit.

Buzatu are acţiuni la SC Acip Perla SR, Lîn valoare de 200 de lei.

El are trei conturi bancare în lei deschise în 2010 şi 2011, totalizând aproximativ 100.000 de lei şi o datorie de 205.202 lei la SC RALFI IFN SA, creditul fiind contractat în 2021 şi scadent în 2026.

În ultimul an fiscal, Dumitru Buzatu a încasat – 164.268 de lei reprezentând indemnizaţia de preşedinte de CJ, pensie pentru limită de vârstă de 95820 lei şi 73372 reprezentând ”indemnizaţie limită de vârstă” de la Parlamentul României, acestea totalizând 333.460 de lei, conform news.ro.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend