Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Ai nevoie de bani urgent? Poți apela la un amanet online telefoane!

Publicat

in

Dacă te afli într-o situație financiară dificilă și ai nevoie de bani urgent, o soluție rapidă și convenabilă este să apelezi la un amanet online de telefoane. Acest serviciu îți permite să împrumuți bani în baza valorii telefonului tău, fără să fie nevoie să îl vinzi. Continuă să citești pentru a afla care sunt avantajele amanetului online telefoane și cum să alegi o firmă de încredere care să îți ofere cele mai bune condiții.

Ce este un amanet online telefoane?

La amanet online telefoane poți obține bani rapid și simplu, folosind telefonul ca garanție. Practic, împrumuți o sumă de bani de la firma de amanet, iar în schimb îi oferi dreptul de a-ți vinde telefonul dacă nu reușești să returnezi banii la termen. Astfel, nu trebuie să îți faci griji în legătură cu istoricului tău de credit sau cu alte documente necesare pentru un împrumut bancar.

Cum funcționează un amanet online telefoane?

Procesul de amanetare online a telefonului tău este foarte simplu și rapid. Tot ce trebuie să faci este să accesezi site-ul firmei de amanet, să completezi un formular cu datele tale personale și cu detaliile telefonului tău (model, stare, accesorii, etc.), să atașezi o copie după buletin și o poză cu telefonul tău. În scurt timp, vei primi o evaluare la distanță a valorii telefonului tău și o ofertă de împrumut. 

Dacă ești de acord cu suma propusă și cu comisionul perceput, vei semna un contract online și vei primi banii în contul tău bancar sau prin transfer rapid. În funcție de termenul stabilit, vei avea la dispoziție o perioadă de timp pentru a returna banii și a-ți recupera telefonul. Dacă nu reușești să faci acest lucru, firma de amanet va avea dreptul să vândă telefonul tău pentru a-și recupera banii.

Ce avantaje ai apelând la această soluție?

Apelând la un amanet telefoane pentru a obține rapid bani, ai câteva avantaje:

Procesul se desfășoară online și este rapid și simplu: nu trebuie să pierzi timp cu drumuri la sediul firmei de amanet sau cu întocmirea unor documente complicate.

Este o metoda discretă și sigură, nu trebuie să dai explicații nimănui despre motivul pentru care ai nevoie de bani sau să îți expui situația financiară. 

Poți alege suma pe care vrei să o împrumuți, în funcție de valoarea telefonului tău. De asemenea, poți negocia comisionul și termenul de returnare a banilor, în funcție de posibilitățile tale financiare.

Dacă returnezi banii la timp, poți recupera telefonul fără nicio pierdere. 

Cum să alegi o firmă de încredere pentru amanet online telefoane?

Pentru a beneficia de toate avantajele pe care le ai prin amanetarea telefonului, este important să alegi o firmă de încredere, care să îți ofere condiții corecte și transparente. Alege o firmă de telefoane amanet care are vechime și o recunoaștere pe piața de amanet online telefoane. Citește recenziile și testimonialele clienților care au apelat la serviciile ei și verifică dacă are autorizație și certificare pentru acest tip de activitate. De asemenea, apelează la o firmă care îți face evaluarea la distanță corectă și realistă a telefonului și care îți oferă condiții transparente pentru împrumut, fără să aplice dobânzi sau comisioane exagerate.

Prin urmare, amanetul online de telefoane este o soluție rapidă și convenabilă pentru a obține bani urgent, folosind telefonul tău ca garanție. Pentru a beneficia de acest serviciu, trebuie să alegi o firmă de încredere, care să îți ofere evaluare la distanță, prețuri corecte, comision negociabil, profit garantat și confidențialitate. Astfel, vei putea rezolva situația ta financiară fără să pierzi telefonul sau să plătești dobânzi exorbitante.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

ACTUAL

Vești bune pentru șomerii din România! Peste 67.000 de locuri de muncă așteaptă să fie ocupate

Publicat

in

Vești bune pentru sute de mii de români! Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) a anunțat că peste 67.900 locuri de muncă sunt disponibile, în prezent, la nivel naţional, în timp ce angajatorii din Spaţiul Economic European (SEE) oferă, prin reţeaua Eures România, 154 de posturi.

În ceea ce priveşte datele centralizate pentru România, cele mai multe locuri de muncă sunt oferite pentru: agent de securitate (5.165); manipulant mărfuri (3.760); muncitor necalificat la asamblarea şi montarea pieselor (3.382); muncitor necalificat la demolarea clădirilor, căptuşeli zidărie, plăci mozaic, faianţă, gresie, parchet (2.985); lucrător comercial (2.985); ambalator manual (2.921); curier (2.476); muncitor necalificat în industria confecţiilor (1.584); muncitor necalificat la spargerea şi tăierea materialelor de construcţii (1.567); ajutor bucătar (1.434) macaragiu (1.021) etc.

De asemenea, din cele 67.913 locuri de muncă vacante declarate de angajatori la agenţiile pentru ocuparea forţei de muncă, 2.601 sunt destinate persoanelor cu studii superioare (inginer în diferite domenii de activitate; programator; consilier/ expert/ inspector/ referent/ economist în economie generală; referent de specialitate financiar-contabilitate; administrator cont etc.), 11.684 pentru persoanele cu studii liceale sau postliceale (lucrător comercial; casier; agent servicii client; operator introducere, validare şi prelucrare date; vânzător etc), 13.719 pentru persoanele cu studii profesionale (manipulant mărfuri; ajutor bucătar; sudor; lăcătuş mecanic; confecţioner asamblor articole din textile etc.).

Restul, de 39.909 locuri de muncă sunt destinate persoanelor fără studii sau cu studii primare/gimnaziale (agent de securitate; muncitor necalificat la asamblarea şi montarea pieselor; curier; muncitor necalificat la demolarea clădirilor, căptuşeli zidărie, plăci mozaic, faianţă, gresie, parchet; muncitor necalificat în industria confecţiilor etc).

Potrivit sursei citate, angajatorii din SEE pun la dispoziţie, prin intermediul reţelei Eures România, 154 locuri de muncă vacante în Spaţiul Economic European, cele mai multe în Belgia – 36 locuri de muncă pentru: muncitor necalificaţi în agricultură; tehnician dentar; Letonia – 30 locuri de muncă pentru: sudor; Germania – 24 locuri de muncă pentru: tehnician în mecatronică auto (carosier auto); muncitor în producţie; tehnician service; mecatronist; lucrători în producţie – procesare produse din carne.

În acelaşi timp, în Malta sunt disponibile 20 locuri de muncă pentru: şofer taxi, în Polonia – 18 locuri de muncă pentru: montator construcţii; director vânzări, în Italia – 15 locuri de muncă pentru: asistent medical, în Olanda – 6 locuri de muncă pentru: electrician; instalator; medic veterinar de urgenţă; căpitan secund; căpitan navă; inginer mecanic, iar în Austria – 5 locuri de muncă pentru tehnician producţie, conform agerpres.ro.

Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă Spaţiul Economic European pot consulta ofertele accesând www.anofm.ro/EURES.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Ministrul Economiei, Ştefan Radu-Oprea: Progresul nu poate exista fără un parteneriat public-privat solid, construit pe fundamente sănătoase

Publicat

in

Potrivit ministrului Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului, Ştefan-Radu Oprea, progresul nu poate exista fără un parteneriat public-privat solid şi doar printr-o strânsă colaborare vor putea fi îndeplinite obiectivele stabilite atât pe termen scurt, cât şi pe termen mediu şi lung.

Acesta a participat marţi la şedinţa Consiliului Consultativ al Turismului (CCT), organizată la sediul central al instituţiei.

„Progresul nu poate exista fără un parteneriat public-privat solid, construit pe fundamente sănătoase, în cadrul căruia iniţiativele să pornească din ambele sensuri. Doar printr-o strânsă colaborare vom putea să ne îndeplinim obiectivele stabilite atât pe termen scurt, cât şi pe termen mediu şi lung!”, a spus Oprea în debutul şedinţei.

Conform unui comunicat al MEAT, şedinţa de lucru a CCT a oferit cadrul pentru a dezbate o serie de subiecte de interes pentru industria de turism. Unul dintre acestea a fost lista târgurilor internaţionale de profil la care Ministerul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului (MEAT) va participa, cu pavilion naţional, în anul ce va urma.

„Suplimentar faţă de cele 7 pieţe ţintă europene, care sunt prioritare pentru promovarea destinaţiei noastre, a fost explorată în discuţii inclusiv posibilitatea de a extinde prezenţa ţării noastre şi la o serie de manifestări expoziţionale din Asia sau America de Nord. În acest sens, CCT va analiza oportunităţile şi va livra instituţiei propuneri relevante, în ordinea importanţei, astfel încât România să poată participa la toate evenimentele de interes pentru promovarea sa”, se menţionează în comunicat.

Printre alte teme de interes, se află şi Strategia Naţională a României pentru Dezvoltarea Turismului. Astfel, în cadrul dialogului, a fost evidenţiată necesitatea integrării şi armonizării propunerilor formulate de către reprezentanţii mediului privat, astfel încât documentul programatic naţional să corespundă nevoilor reale ale industriei de profil. Ulterior, aşa cum a precizat ministrul Ştefan-Radu Oprea, va fi conturată o strategie complementară, dedicată activităţilor de marketing, astfel încât destinaţia noastră să poată fi promovată în mod eficient, atât intern, cât şi pe pieţele internaţionale.

Pe agenda şedinţei, s-a aflat şi iniţiativa MEAT de a interzice promovarea structurilor de cazare neclasificate pe platformele online care oferă servicii de intermediere între turişti şi proprietarii care îşi închiriază locuinţele pe termen scurt, în regim hotelier.

Iniţiativa ţine cont de prevederile regulamentului 2022/0358 al Comisiei Europene, aflat în curs de aprobare.

„În acest sens, membrii CCT au formulat o serie de propuneri, care vor fi integrate şi armonizate în proiectul de act normativ, care în scurt timp va fi publicat, spre consultare publică, pe site-ul instituţional”, subliniază sursa citată.

Totodată, în cadrul reuniunii a fost agreată crearea unui grup de lucru dedicat înfiinţării şi operaţionalizării Organizaţiei de Management al Destinaţiei, la nivel naţional.

De asemenea, cu această ocazie a fost realizată şi o scurtă prezentare a programului „România Atractivă”, coordonat de Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene (MIPE), prin intermediul căruia va fi dezvoltată o platformă online, dedicată promovării celor 12 rute cultural-turistice, regăsite în Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă. În context, invitaţii din partea MIPE, prezenţi la întâlnire, au explicat că următorii paşi pentru definitivarea proiectului sunt reprezentaţi de crearea unei identităţi vizuale pentru acesta, precum şi de stabilirea conţinutului specific, informează AGERPRES

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend