Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

A reinceput campania! Deputatul Draghici, Panturescu si Jubleanu s-au pozat langa cismea

Publicat

in

Agitatie mare in urma cu scurt timp in parcul din fata Centrului de Cultura si Arte „George Topirceanu” din Curtea de Arges. Prima realizare a noului primar, o cismea cu apa, a fost „inaugurata” ca la carte. Constantin Panturescu, vicele Gabriel Jubleanu si chiar deputatul Mircea Draghici s-au fotografiat alaturi de cismeaua functionala… cel putin deocamdata.

cismea CCA 1De asemenea, la pozele de grup au fost invitati parinti, bunici si copii care erau in zona. Dupa ce autoritatile au plecat, argesenii, multumiti de faptul ca in sfarsit au de unde bea apa, mai ales pe asemenea calduri, s-au intrebat totusi de ce cismeau nu are si sgurgere. „E bine ca au pus-o dar trebuia un lucru mai de calitate. Apa asta nu are unde sa se scurga, se va face tot timpul noroi pentru ca au proptit-o in nisip. Trebuia pus un grilaj si scurgere pentru ca stim cu totii ca bucuria copiilor acum vara e sa se balaceasca pe aici” a declarat un bunic.

Din cate se pare, pe langa marcarea unei realizari in urbea basarabilor, asa, la inceput de mandat, gestul reprezinta si inceputul unei noi campanii electorale, de aceasta data pentru deputatul Mircea Draghici care, peste doar cateva luni de zile va va cere din nou votul, pentru un nou mandat.

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

ACTUAL

NASTY, „Baiatul rau al sportului”, un documentar despre Ilie Nastase

Publicat

in

Din 16 aprilie apare in cinematografele din toata tara documentarul NASTY, despre viata si cariera non-conformistului tenismen roman, Ilie Nastase, o adevarata legenda a tenisului international. Documentarul este un colaj de imagini de arhiva, unele prezentate in premiera, si de interviuri cu nume cunoscute din lumea sportului international – Rafael Nadal, Björn Borg, Jimmy Connors, Nadia Comaneci sau Boris Becker. NASTY spune povestea unui personaj unic, apreciat, dar si controversat in egala masura, din cauza iesirilor sale nervoase din teren. „Baiatul rau al sportului”, „magnific”, „fermecator”, „temperamental”, „arogant”– sunt doar o parte dintre cuvintele folosite de-a lungul anilor de presa internationala pentru a-l descrie pe tenismenul roman Ilie Nastase. Mai multe detalii aici https://newsin.ro/lansarea-documentarului-nasty-viata-si-cariera-lui-ilie-nastase/

Citeste mai mult

ACTUAL

Acțiune amplă a polițiștilor pe Autostrada A1 București-Pitești pentru reducerea riscului rutier

Publicat

in


Acțiune amplă a polițiștilor pe Autostrada A1 București-Pitești pentru reducerea riscului rutier

la sfarsitul săptămânii predecente , Biroul de Poliție Autostrada A1 București-Râmnicu Vâlcea a organizat o acțiune cu scopul de a preveni și combate accidentele rutiere pe acest sector important de drum.

În cadrul activităților desfășurate au fost verificate mai multe autovehicule, fiind realizate 43 de testări cu aparatele pentru detectarea prezenței alcoolului în aerul expirat, precum și 7 testări pentru detectarea prezenței substanțelor cu efect psihoactiv.
În urma abaterilor constatate, au fost aplicate 54 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 26.790 de lei, ca urmare a unor abateri la regimul rutier, fiind aplicate și măsurile complementare de reținere a 6 permise de conducere.

Dintre abaterile constatate, 29 de sancțiuni au fost aplicate ca urmare a depășirii regimului legal de viteză, unul dintre conducătorii auto rămânând pieton pentru 120 de zile, ca urmare a depășirii regimului legal de viteză, viteza înregistrată de aparatul Radar fiind de 211 km/h.

De asemenea, în cadrul acțiunii, au fost aplicate 8 sancțiuni transportatorilor profesioniști, conform O.G. 37/2007 privind stabilirea cadrului de aplicare a regulilor privind perioadele de conducere, pauzele şi perioadele de odihnă ale conducătorilor auto şi utilizarea aparatelor de înregistrare a activităţii acestora.

Polițiștii din cadrul Biroului de Poliție Autostrada A1 București-Râmnicu Vâlcea vor continua acțiunile cu scopul prevenirii și combaterii cauzelor generatoare de evenimente rutiere pe tronsonul de autostradă.

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend