Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

3 motive să înveți engleza de la zero cu ajutorul unui curs engleza incepatori

Publicat

in

În fiecare zi, mii de oameni își promit să învețe engleza, sperând la un miracol. O astfel de dorință este lăudabilă și cu siguranță una bine intenționată dar, din păcate, nu mulți oameni își ating obiectivul. Unii dau vina pe profesori și pe sistemul de predare, alții se plâng de lipsa unui mediu lingvistic. Dar, de fapt, există de obicei două motive pentru care oamenii renunță la jumătatea studiilor – motivația și disciplina.

Cum să te automotivezi să începi a învăța limba engleză

Învățarea necesită perseverență și răbdare. Iar dacă creierul nu este clar în legătură cu motivele unui astfel de efort, va alege, desigur, calea mai ușoară. În loc să studieze timp de 20 de minute pe zi, o persoană se va gândi la o mie de scuze, deoarece nu există un obiectiv clar. Acesta ar trebui să fie atât de clar și colorat încât să umbrească toate dificultățile de pe parcurs.

Dacă ești în căutarea unei aspirații reale, începe cu ceva simplu – un curs engleza incepatori.

Pentru ce ai nevoie să începi a studia limba engleză?

În primul rând, ai nevoie de limba engleză pentru o viață mai plină. Pentru unii, este vorba de creșterea veniturilor, pentru alții de extinderea cercului social, iar pentru alții de găsirea unui hobby fascinant. Și toate aceste motive pot fi forța motrice din spatele progresului tău. Este important să începi cu ceva, și să nu renunți pe parcurs.

Învață engleza cu ajutorul unui curs de engleza incepatori pentru:

  • Memorie

Engleza pentru începători servește nu doar ca instrument de comunicare, ci și ca o modalitate sănătoasă de îmbunătățire a memoriei. Este un argument bine cunoscut faptul că învățarea oricărei limbi străine previne dezvoltarea bolii Alzheimer. Totul pentru că procesul de învățare forțează creierul să facă noi conexiuni neuronale, care sunt necesare pentru a învăța cuvinte și fraze. Unii oameni fac cuvinte încrucișate sau Sudoku, în timp ce alții învață limba engleză. Este o activitate plină de satisfacții, indiferent de vârstă;

  • Creșterea personală

Oamenii învață limba engleză pentru a găsi lucruri noi de făcut. Interesele se schimbă odată cu vârsta și, dacă în copilărie îți plăcea să cânți la vioară, acum ți se pare plictisitor. Învățând engleza, poți fi un exemplu pentru copiii sau prietenii tăi. La urma urmei, cu toții încercăm să găsim persoana perfectă pe care să o admirăm. În loc să îți omori timpul liber în fața televizorului, ocupă-te de ceva util – învață engleza cu ajutorul unui set de cursuri engleza incepatori. Poate va fi greu la început, dar odată ce vei intra într-un ritm, vei începe să te bucuri de acest proces. 

  • Încredere în sine

Mulți oameni suferă de nesiguranță. Problema provine din faptul că ignoră punctele forte ale fiecăruia și se concentrează doar pe slăbiciunile sale. Din fericire, acest lucru poate fi remediat. Îți poți analiza propriile puncte forte și puncte slabe. Și dacă omiți calitățile personale, te poți simți mult mai bine în legătură cu faptul că vei deveni un profesionist în orice domeniu. Declară-te o persoană avizată și vei putea vorbi liber în public, fără teama de opiniile celorlalți. Mulți profesori de limba engleză procedează la fel, susținând examene internaționale și urmând un curs de perfecționare în fiecare an. Și asta ajută la depășirea sindromului impostorului. Nu trebuie să devii profesor, poți începe prin a învăța engleza de la zero.

Începerea studierii limbii engleze de la zero oferă oportunitatea de a construi o bază solidă și de a-ți dezvolta competențele lingvistice într-un mod structurat, deschizându-ți ușa către noi oportunități de comunicare și înțelegere interculturală.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

ACTUAL

Noul logo al Facebook, subiect de ironii si glume

Publicat

in

Schimbarea – ca si inexistenta – decisa de compania Meta pentru Facebook este subiect de critici, glume si ironii. Practic, logo-ul e la fel, s-a schimbat doar putin nuanta de albastru si litera f, insa modificarile sunt insesizabile. Expertii in marketing sunt de parere ca Meta ar fi trebuit sa treaca sub tacere aceasta asa-zisa schimbare de logo, care, practic nu e vizibila. Dar compania condusa de Mark Zuckerberg a vrut sa iasa in evidenta si a trimis un comunicat de presa pentru a explica aceasta schimbare. In plus, internautii din toate colturile lumii au ironizat “noua” sigla Facebook, inclusiv cu meme haioase. Toate informatiile aici https://smartfuture.ro/facebook-si-a-schimbat-logo-ul/

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Ce avere are Dumitru Buzatu. Încasa venituri ca președinte al CJ Vaslui, venituri din pensie, indemnizație de la Parlament pentru limită de vârstă, care anul trecut au totalizat peste 330.000 de lei

Publicat

in

Preşedintele CJ Vaslui Dumitru Buzatu, prins vineri seară în flagrant de DNA în timp ce lua o mită de peste un milion de lei, încasa venituri ca preşedinte de CJ, venituri din pensie şi indemnizaţie de la Parlament pentru limită de vârstă, care anul trecut au totalizat peste 330.000 de lei, conform celei mai recente declaraţii de avere.

Buzatu are mai multe terenuri în localitatea Zapodeni, din Judeţul Vaslui, achiziţionare în 2018: 33.614 metri pătraţi de teren agricol, 708 metri pătraţi încadraţi la ”alte categorii de terenuri extravilane dacă se află în circuitul civil” şi 709 metri pătraţi de teren intravilan, la modul de dobândire fiind trecută menţiunea ”altele”.

El mai deţine proprietăţi imobiliare în judeţul Suceava, la Şaru Dornei – peste 60.000 de metri pătraţi de teren agricol, mari suprafeţe de pădure, dobândite prin cumpărare în anii 2008 şi 2018, unele deţinute în co-proprietate.

În 2006, a mai devenit proprietarul a peste 1000 de metri pătraţi de teren agricol şi a 580 de metri pătraţi de teren intravilan, în localitatea Ştefan cel Mare, din judeţul Vaslui, la modul de dobândire fiind trecută tot menţiunea ”altele”.

Are cinci construcţii în Zapodeni, cele mai mari având 520 de metri pătraţi, 386 de metri pătraţi şi 196 de metri pătraţi, iar celelalte fiind sub 100 de metri pătraţi.

Buzatu are un autoturism Lada fabricat în 2008, o şalupă fabricată în 2010, o rulotă Buerstner tip 4752 din 1984 şi un Mercedes Benz din 1979.

În 2022 i-a donat fiului său Tudor Buzatu teren agricol, teren intravilan şi o casă de locuit.

Buzatu are acţiuni la SC Acip Perla SR, Lîn valoare de 200 de lei.

El are trei conturi bancare în lei deschise în 2010 şi 2011, totalizând aproximativ 100.000 de lei şi o datorie de 205.202 lei la SC RALFI IFN SA, creditul fiind contractat în 2021 şi scadent în 2026.

În ultimul an fiscal, Dumitru Buzatu a încasat – 164.268 de lei reprezentând indemnizaţia de preşedinte de CJ, pensie pentru limită de vârstă de 95820 lei şi 73372 reprezentând ”indemnizaţie limită de vârstă” de la Parlamentul României, acestea totalizând 333.460 de lei, conform news.ro.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend