Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

3 motive să înveți engleza de la zero cu ajutorul unui curs engleza incepatori

Publicat

in

În fiecare zi, mii de oameni își promit să învețe engleza, sperând la un miracol. O astfel de dorință este lăudabilă și cu siguranță una bine intenționată dar, din păcate, nu mulți oameni își ating obiectivul. Unii dau vina pe profesori și pe sistemul de predare, alții se plâng de lipsa unui mediu lingvistic. Dar, de fapt, există de obicei două motive pentru care oamenii renunță la jumătatea studiilor – motivația și disciplina.

Cum să te automotivezi să începi a învăța limba engleză

Învățarea necesită perseverență și răbdare. Iar dacă creierul nu este clar în legătură cu motivele unui astfel de efort, va alege, desigur, calea mai ușoară. În loc să studieze timp de 20 de minute pe zi, o persoană se va gândi la o mie de scuze, deoarece nu există un obiectiv clar. Acesta ar trebui să fie atât de clar și colorat încât să umbrească toate dificultățile de pe parcurs.

Dacă ești în căutarea unei aspirații reale, începe cu ceva simplu – un curs engleza incepatori.

Pentru ce ai nevoie să începi a studia limba engleză?

În primul rând, ai nevoie de limba engleză pentru o viață mai plină. Pentru unii, este vorba de creșterea veniturilor, pentru alții de extinderea cercului social, iar pentru alții de găsirea unui hobby fascinant. Și toate aceste motive pot fi forța motrice din spatele progresului tău. Este important să începi cu ceva, și să nu renunți pe parcurs.

Învață engleza cu ajutorul unui curs de engleza incepatori pentru:

  • Memorie

Engleza pentru începători servește nu doar ca instrument de comunicare, ci și ca o modalitate sănătoasă de îmbunătățire a memoriei. Este un argument bine cunoscut faptul că învățarea oricărei limbi străine previne dezvoltarea bolii Alzheimer. Totul pentru că procesul de învățare forțează creierul să facă noi conexiuni neuronale, care sunt necesare pentru a învăța cuvinte și fraze. Unii oameni fac cuvinte încrucișate sau Sudoku, în timp ce alții învață limba engleză. Este o activitate plină de satisfacții, indiferent de vârstă;

  • Creșterea personală

Oamenii învață limba engleză pentru a găsi lucruri noi de făcut. Interesele se schimbă odată cu vârsta și, dacă în copilărie îți plăcea să cânți la vioară, acum ți se pare plictisitor. Învățând engleza, poți fi un exemplu pentru copiii sau prietenii tăi. La urma urmei, cu toții încercăm să găsim persoana perfectă pe care să o admirăm. În loc să îți omori timpul liber în fața televizorului, ocupă-te de ceva util – învață engleza cu ajutorul unui set de cursuri engleza incepatori. Poate va fi greu la început, dar odată ce vei intra într-un ritm, vei începe să te bucuri de acest proces. 

  • Încredere în sine

Mulți oameni suferă de nesiguranță. Problema provine din faptul că ignoră punctele forte ale fiecăruia și se concentrează doar pe slăbiciunile sale. Din fericire, acest lucru poate fi remediat. Îți poți analiza propriile puncte forte și puncte slabe. Și dacă omiți calitățile personale, te poți simți mult mai bine în legătură cu faptul că vei deveni un profesionist în orice domeniu. Declară-te o persoană avizată și vei putea vorbi liber în public, fără teama de opiniile celorlalți. Mulți profesori de limba engleză procedează la fel, susținând examene internaționale și urmând un curs de perfecționare în fiecare an. Și asta ajută la depășirea sindromului impostorului. Nu trebuie să devii profesor, poți începe prin a învăța engleza de la zero.

Începerea studierii limbii engleze de la zero oferă oportunitatea de a construi o bază solidă și de a-ți dezvolta competențele lingvistice într-un mod structurat, deschizându-ți ușa către noi oportunități de comunicare și înțelegere interculturală.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

ACTUAL

892 de persoane ce făcea obiectul unor semnalări introduse în SIS, depistate de polițiștii români și partenerii Schengen

Publicat

in

892 de persoane ce făcea obiectul unor semnalări introduse în SIS au fost depistate de polițiștii români și partenerii Schengen, informează IGPR.

Potrivit Poliției Române, au fost localizate pe teritoriul țării noastre 635 de persoane care fac obiectul unor semnalări în Sistemul Informatic Schengen.

În perioada 29 noiembrie – 7 decembrie 2023, polițiștii români și partenerii de pe teritoriul statelor membre Schengen au depistat 892 de persoane, 63 de autovehicule și 72 de documente ce făceau obiectul unor semnalări introduse în Sistemul Informatic Schengen.

Astfel, au fost localizate pe teritoriul țării noastre 635 de persoane care fac obiectul unor semnalări în S.I.S. (Sistemul Informatic Schengen), în urma schimbului suplimentar de informaţii prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Poliţiştii români au pus în aplicare 12 mandate europene de arestare, au depistat 88 de persoane semnalate de către statele membre ca având refuzul intrării sau șederii pe teritoriul Schengen, 257 de persoane care erau căutate în vederea participării la o procedură judiciară și 9 persoane care erau semnalate ca dispărute de partenerii din statele Schengen.

De asemenea, de pe teritoriul României, au fost ridicate 47 de documente, fiind găsite 60 de autovehicule căutate de partenerii din spaţiul Schengen, pentru a fi confiscate sau folosite ca probe în cadrul procedurilor judiciare.

Totodată, 257 de persoane căutate de autorităţile române au fost identificate de partenerii străini pe teritoriul lor, în urma schimbului de informaţii prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Dintre acestea, 23 erau urmărite de Poliţia Română, în baza unor mandate europene de arestare, 19 erau semnalate de statele membre ca având refuzul intrării sau șederii pe teritoriul Schengen, alte 29 de persoane erau căutate pentru participarea la o procedură judiciară, iar 12 erau semnalate dispărute de către autorităţile române.

Totodată, partenerii străini au descoperit pe teritoriul lor 25 de documente și 3 autovehicule căutate de autoritățile române, în vederea indisponibilizării sau pentru a fi folosite ca probe în cadrul procedurilor penale”.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

VIDEO | Accident grav în Argeș – Un BMW s-a înfipt într-un stâlp

Publicat

in

Alertă în această dimineață! Două echipaje de pompieri de la Detașamentul Mioveni au intervenit îl localitatea Davidești în cazul unui accident rutier. Un autoturism marca BMW a părăsit partea carosabilă și a lovit puternic un stâlp de beton. Soferul masinii are nevoie de primul ajutor calificat.
Se asigură măsurile specifice de prevenire ale incendiilor, precum și monitorizarea victimei.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend