spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Zodiile protejate de Divinitate până la final de lună

Facebook Twitter Google+
Zodiile protejate de Divinitate până la final de lună

4 nativi au parte de tot ce își doresc până la finalul acestei luni. Ele sunt zodiile protejate de Divinitate în această perioadă și au parte numai de bucurii în viață.

FECIOARĂ: Nativul Fecioară are parte de momente în care își va da seama ce își dorește de la viață. Îngerii păzitori îi vor fi aproape și va reuși să înțeleagă o serie de aspecte despre viață asupra cărora avea serioase dubii.

Acest semn zodiacal știe să facă față unor situații dificile, știe să se orienteze bine atunci când e în bucluc, iar cu puțin sprijin divin poate face bine în jur.

De altfel, Fecioara este una dintre zodiile samaritene: face bine fără să aștepte ceva în schimb, lucru de care este foarte mândră.

BALANȚĂ: Și Balanța are parte de protecție divină în următoarea perioadă. Semnul de aer are parte de surprize plăcute după o perioadă de foc prin care a trecut. Este una dintre zodiile care își va păstra echilibrul și va avea parte doar de armonie în viața ei.

LEU: Leul, mai năzdrăvan de fel, va fi protejat și el de Divinitate. Va avea parte de o serie de revelații și nu e exclus să se apropie mai mult de cele sfinte, de spiritualitate.

Își va descoperi o latură profundă, o latură pe care o intuia și asupra căreia se va apleca mai mult.

SĂGETĂTOR: Săgetătorul va fi nevoit să ierte mult în următoarea perioadă. Până la finalul lunii trebuie să facă pace cu cei din jur, să pună accentul pe lucrurile cu adevărat importante pentru sufletul său. Nativul de foc are parte de multe evenimente fericite până pe 31 martie, evenimente din care va ieși mai întărit, mai responsabil, mai bun, mai generos.

Facebook Twitter Google+

Redactor colaborator

Facebook Comments

Mai poti citi si....