spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Zodiile de care să-ți ferești buzunarele primăvara asta

Facebook Twitter Google+
Zodiile de care să-ți ferești buzunarele primăvara asta

Primăvara se culeg florile, dar și profitorii! Este un sezon plin de evenimente neașteptate. Îți spunem care sunt zodiile de care e bine să te ferești, cu care să te porți cu mănuși.

Zodiile de care să-ți ferești buzunarele primăvara asta

CAPRICORN: Nativul Capricorn se poate pierde ușor cu firea și tinde să nu ducă la bun sfârșit angajamentele pe care le ia la primire.

Este genul de nativ care se împrumută de la ceilalți, dar ”uită” să returneze banii. Știe tot timpul ce vrea și face tot posibilul să își atingă scopurile indiferent de situație.

BERBEC: Și cu nativul Berbec trebuie să ai grijă primăvara aceasta! Berbecul are talentul de a se urca pe un piedestal pe spinarea celorlalți.

El te va stoarce de informații și va folosi secretele profesionale pentru propria sa realizare. Este șiret din acest punct de vedere.

SCORPION: Scorpionul este un strateg fără pereche. Are mereu un as în mânecă și ”atentează” la bunurile celorlalți fără să îi fure.

Este suficient de inteligent încât să îi facă pe ceilalți să fie darnic cu el, tocmai de aceea trebuie să te gândești de două ori când un Scorpion îți face complimente. Mare grijă cu acest semn zodiacal!

PEȘTI: Nativul Pești este mereu pus pe șiretlicuri, mai ales când vrea cu orice preț să câștige ceva, să ajungă departe.

Este unul dintre semnele zodiacale care știe să facă față situațiilor tensionate, care știe să acceadă în funcții folosindu-se de vulnerabilitățile unor situații sau chiar de slăbiciunile colegilor.

Facebook Twitter Google+

Redactor colaborator

Facebook Comments

Mai poti citi si....