spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Zodiile de care să te fereşti! Aceştia sunt nativii cu două feţe

Facebook Twitter Google+
Zodiile de care să te fereşti! Aceştia sunt nativii cu două feţe

Fiecare zodie are propriile calităţi şi defecte, iar „jucatul“ pe mai multe fronturi intră în cea de-a doua categorie. Află care sunt zodiile cu două feţe, nativi care una fac şi alta spun, în dorinţa de a-şi atinge scopurile.

Gemenii, firi malefice. Gemenii sunt guvernaţi de planeta Mercur, planeta mişcării şi a dualităţii, care îi transformă în persoane curioase şi uneori chiar malefice. Îşi urmăresc întotdeuna interesele, iar caracterul lor dual îi determină să îşi creeze o imagine diferită în faţa altora. Sunt suflete cu două feţe care vor să ştie totul despre orice.

Leul, capabil să calce pe cadaver. Ambiţia Leului de a fi cel mai bun în orice îl face capabil să calce pe cadavre ca să-şi atingă scopul. Este teritorial şi din acest motiv nativul Leu se poartă ca un răsfăţat, crezând că totul i se cuvine. Leul poate juca cu uşurinţă pe mai multe fronturi, doar ca să iasă în evidenţă.

Balanţă. Nativul Balanţă are o personalitate foarte puternică, dar are nevoie de confirmare şi susţinere. Atunci când nu se simte în stare să înfrunte anumite situaţii, se foloseşte de alţi nativi mai puternici în rezolvarea propriilor probleme. Este superficial, indecis şi comod, reacţionând doar dacă o situaţie îl dezavantajează.

Scorpionul, maestrul disimulării. Deşi misterios şi introvertit în faţa celorlalţi, nativul Scorpion are o personalitate foarte puternică. Gelos, obsesiv şi veşnic suspicios, Scorpionul este perfect capabil să-şi ascundă adevăratele sentimente sau motivaţii şi are de cele mai multe ori alte planuri decât cele pe care le lasă „la vedere”.

Peşti Nativul Peşti este, prin natura lui, un semn dual. Este foarte sensibil, indecis şi escapist, dar atunci când şi-a format o idee, nu poate fi dat la întors. Este, de asemenea, plin de toane şi temeri. Trăieşte în două lumi, una reală şi una spirituală, în care totul este exact aşa cum îşi doreşte.

Facebook Twitter Google+

Redactor colaborator

Facebook Comments

Mai poti citi si....