spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Zodiac CHINEZESC saptamanal 18-24 MARTIE 2019

Facebook Twitter Google+
Zodiac CHINEZESC saptamanal 18-24 MARTIE 2019

Iata zodiacul chinezesc pentru saptamana 18-24 martie 2019 din anul chinezesc guvernat de Mistretul de Pamant. Anul Mistretului va tine pana pe 25 ianuarie 2020 cand va fi inlocuit cu cel al Sobolanului de Metal.

Anul Mistretului de Pamant este un an bun pentru toti : un climat excelent pentru afaceri, iar tot ce tine de industrie va prospera. Oamenii se vor simti mai liberi, mai usurati, iar atitudinea politicoasa a Mistretului va genera sentimentul bogatiei. Dar, in ciuda acestor aspecte favorabile, va exista si o urma de ezitare, sovaiala, de indoiala in fortele proprii.

Acest an este unul dintre cei mai abundenti. La dolce vita este foarte mult dorita si traita de senzualul Mistret. Motto-ul anului 2019 este “Traieste-ti viata din plin!”. Mistretul este harnic si darnic. Este foarte mandru de cavalerismul si extravaganta sa. 

Norocosul Mistret aduce cu el multumire si siguranta. Acesta este un an in care poti fi fericit fara sa ai nevoie de prea multe succese sau prea multi bani. Nu vor exista multe dificultati pentru aceste impliniri, iar placidul Mistret va radia bunavointa. 

 Zodiacul chinezesc exista de mii de ani si este o sursa de mare incredere de informatie respectata in Orient. Cele 12 animale din acest zodiac au similitudini cu cele 12 semne din horoscopul vestic dar sunt determinate de anul chinezesc in care te-ai nascut precum si interpretarii asiatice.

Nu stii exact ce zodie esti in zodiacul chinezesc? Verifica aici!

Iata mesajul intelept chinezesc pentru zodia ta pentru noua saptamana:

 

Sobolan

Asculta optiunile alternative care vin spre tine saptamana aceasta. Ele pot foarte bine sa contina ceva foarte folositor. Toata saptamana, prieteniile si relatiile de munca precum si dezvoltarea lor vor fi in mintea ta. Unii oameni vor avea nevoie de un tratament delicat in timp ce altora le-ar prinde bine o discutie onesta pe cinste. Urmeaza-ti intuitia cum esti si cu cine. Fa din weekend timp pentru tine si trateaza-te cu rasfat.

 Bivol

Exista o singura regula a saptamanii si aceasta este „Nu-ti baga nasul unde nu iti fierbe oala.” Desi ai bune intentii, s-ar putea sa nu fie interpretate asa de altii. Pana spre mijlocul saptamanii, preocuparea va fi sa fii eficient si la timp. Nu conteaza daca doar faci un mic serviciu pentru un vecin sau lucrezi la un proiect de anvergura. Va merge totul mai usor daca practici punctualitatea in tot de faci.

 Tigru

Nu practica amanarea in aceasta saptamana. Sufleca-ti manecile si fa tot ce ai de facut. Nu vei regreta cand iti vei da seama ca ai nevoie de timp suplimentar pentru a te descurca cu noi dileme si lucruri de rezolvat. Dupa mijlocul saptamanii, focusul se muta spre membrii mai tineri ai familiei. Pentru cele mai bune rezultate, incurajeaza in loc sa condamni. Spre weekend, energii puternice ceresti vor sufla un aer social tocmai bun pentru reuniuni placute.

  Iepure

Accepta invitatiile ce apar in aceasta saptamana, indiferent cat de nepromitatoare simti ca ar fi. Energii robuste pamantesti radiaza distractie sociala si rasete, deci ai putea foarte bine sa intri in hora si sa joci. Iepurii singuri vor fi placut surprinsi de cine le apare la orizont. Weekendul va fi linistit, dar vor fi sanse pentru discutii folositoare si clipe impreuna cu cei dragi.

Dragon

Este o saptamana de compromis, indiferent cat de puternice iti sunt sentimentele. Ceea ce Dragonii de regula uita este ca timpul amelioreaza orice iar fluxul Universului creaza schimbari. Cu alte cuvinte, totul va functiona bine, chiar daca simti ca lucrurile sunt mai putin decat promitatoare la acest moment. Dupa mijlocul saptamanii, va fi timpul sa iti pui viata sociala si romantica in ordine.

Sarpe

O saptamana intensa pentru Serpi, in special daca muncesti consecvent si pui simtire in ceea ce faci. Serpii singuri vor primi o sansa sa deschida un nou capitol si chiar si cei ce au partener vor gasi ca subiectele emotionale se reimprospateaza dupa un anumit efort. Dupa mijlocul saptamanii, te vei reintoarce la afaceri si treaba legata de casa si familie.

  Cal

Se intampla mai multe la munca sau in familie decat stii tu despre ele, deci refuza sa comentezi pana cand devine totul clar. Va trebui sa te cuplezi la intuitia ta de Cal dar va merita. Relatiile sunt cap de afis in aceasta saptamana. Nu te retine cand vine vorba sa iti comunici nevoile si sentimentele. Weekendul va fi productiv in multe feluri.

 Capra / Oaie

Gandeste inainte sa actionezi sau sa faci promisiuni grandioase in aceasta saptamana. Unii oameni ce conteaza pentru tine au nevoie sa ii gestionezi cu delicatete. Nu stii sau nu intelegi inca imaginea de ansamblu a unei situatii, deci procedeaza cu tact. Dupa ce trece mijlocul saptamanii, functionarea normala revine si vei fi in stare sa mergi mai departe cu treburile tale. Este o saptamana excelenta pentru a porni noi activitati sportive sau munci creative.

Maimuta 

Obiceiurile si traditiile te pot linisti, dar va trebui sa rupi ritmurile uzuale saptamana aceasta pe masura ca reactionezi la urgente medii si la caderile emotionale ale altor oameni. De-a lungul saptamanii, vei ajuta si sustine alti oameni ce se confrunta cu dilemele lor. De ce sa nu iti dedici finalul saptamanii si weekendul doar pentru tine ? Ofera-ti cu iubire timp de calitate.

  Cocos

Cu putin efort lucrurile vor evolua bine, deci vei face multe. Totusi, nu permite nimanui sa te lege si oblige sa faci nimic din ce nu te intereseaza sau in care simti ca e impotriva celor mai bune interese ale tale. Dupa mijlocul saptamanii, vei fi in stare sa intaresti comunicarile de familie si sa ajungi la noi intelegeri. Weekendul iti va oferi relaxare.

Caine

In aceasta saptamana, seteaza-ti planurile, aranjeaza-ti intalnirile si interviurile dar da dovada de rabdare. Rezultatele eforturilor tale pot sa nu fie imediate, dar mai conteaza asta atunci cand apar ? Dupa mijlocul saptamanii, vei avea sansa sa ai ceva de spus despre un subiect emotional sau de familie. Te-ai putea simti mai bine dupa aceea, dar nu pare a se schimba ceva doar pentru ca ai vorbit.

 Mistret

Mentine oamenii in stare de intrebari in aceasta saptamana, in special la munca. Nu are sens sa iti divulgi tainele si planurile inca. O anumita relatie are nevoie de atentia ta daca e sa infloreasca. Comunicarea este cheia ta pentru o calatorie lina in saptamana. Dupa mijlocul saptamanii, fii atent la detalii in tot ce faci iar in weekend de ce sa nu permiti altora sa faca planuri bune si pentru tine ?

Facebook Twitter Google+

Redactor colaborator

Facebook Comments

Mai poti citi si....