spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Ziarul PROFIT, lider detaşat al presei din Argeş şi pe Social Media – Astăzi am depăşit pragul de 40.000 fani pe facebook

Facebook Twitter Google+
Ziarul PROFIT, lider detaşat al presei din Argeş şi pe Social Media – Astăzi am depăşit pragul de 40.000 fani pe facebook

Ziarul PROFIT si-a consolidat in ultimele luni pozitia de lider detasat al presei din Arges in mediul online. Daca la capitolul trafic internet suntem, de mai bine de doi ani,  ziarul din judet cu cei mai multi vizitatori/zi, conform celui mai performant si credibil  sistem de monitorizare din lume, alexa.com, la capitolul social media am atins un prag greu de egalat si de multe publicatii centrale.

Astazi, pagina oficiala de facebook a ziarului nostru – https://www.facebook.com/Ziarul-PROFIT-160727457326948/ – a atins un record care va fi greu de egalat in urmatorii ani: 40.000 fani sunt abonati la noutatile ziarului. Un calcul simplu arata ca ziarul PROFIT are atatia fani pe facebook cat au toate ziarele din judetul Arges la un loc. Ce inseamna asta ? Fiecare stire sau macheta publicitara postata pe site-ul ziarului ajunge instant si pe pagina de facebook si este vazuta de cei 40.ooo de fani. In acest fel, stirea ajunge in timp real la zecile de mii de abonati ai ziarului, prin intermediul Facebook.

Potrivit ALEXA.COM, cel mai mare si performant sistem de monitorizare a site-urilor de internet la nivel mondial, din luna ianuarie 2014, siteul ziarului PROFIT s-a aflat permanent pe primul loc in randul site-urilor de presa din Arges. Pe urmatorul  loc se claseaza Curierul Zilei, iar la mare distanta siteuri precum cele al ziarului Argesul, Ziarul TOP, etc.

CLICK AICI SA VERIFICI TRAFICUL REAL AL UNUI  SITE  ( doar introduci numele siteului verificat in partea dreapta, sus )

87 abonamente platite la ziarul PROFIT in doar o saptamana

Ziarul nostru este prima publicatie din Arges care, de saptamana trecuta, a introdus abonamentele lunare care permit accesul la arhiva  documente- foto-video, dar  si la continutul premium. In plus, fiecare abonat primeste ziarul PROFIT pe mail  cu o zi inainte de aparitia la tarabe, in format PDF,  precum si ziarul tiparit direct acasa, in fiecare zi de luni a saptamanii. O alta facilitate este ALERTA SMS, prin care abonatul este informat in timp real, prin serviciul de mesagerie a telefonului mobil, asupra celor mai importante stiri care apar sau urmeaza sa apara pe site si in editia de print. Demersul ziarului nostru are ca scop pregatirea momentului, prevazut a se petrece in toamna acestui an, in care ziarul in format print va fi disponibil doar abonatilor.

De remarcat ca cititorii nostru au agreat acest sistem, in doar o saptamana fiind incheiate nu mai putin de 87 abonamente, majoritatea pe o perioada de trei luni. Printre abonati se regasesc si 13 institutii publice din judet dar si 16 companii cunoscute, restul fiind persoane fizice, cititori fideli ai ziarului PROFIT.

 

facebook ziarul PROFIT

 

 

 

 

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....