Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Ziarul PROFIT a anticipat corect: Electroargeş, furnizor oficial pentru DACIA

Publicat

in

În urmă cu doua luni, ziarul nostru anunţa în exclusivitate că Eletroargeş SA va deveni frunizor de componente pentru un mare colos auto. Ştirea de atunci avea la bază discuţii cu persoane din manageentul Electroarges care ne infomasera că negocierile unei colaborari cz Dacia fusese demarate încă din primăvara acestui an. A urmat o vizita a conducerii Electroarges SA pe platforma Dacia de la Mioveni, apoi vizita conducerii Dacia la fabrica din Curtea de Argeş urmând ca totul să se finalizeze cu un audit. Cum acum doua luni, din motive obiective, s-a dorit, pentru bunul mers al acestor tip de negocieri, ca detaliile să nu fie făcute publice, scriam doar atunci ca Electroarges SA va face in curand acest pas urias: acela de a deveni furnizor oficial de componente publice pentru aluanţa Renault – Nissan, un colos in industria auto. Zilele trecute a venit si confirmarea oficiala a acestor negocieri. Mai exact , potrivit unui comunicat al Electroargeş SA, Renault – Nissan a efectuat în cadrul Electroargeș S.A. un audit (Sourcing ASES) care a vizat, printre altele, potențialul societății din punct de vedere al capacității de producție și al proceselor de calitate, ca potențial furnizor pentru DACIA. Astfel, în urma punctajului obținut, Electroargeș S.A. are dreptul de a oferta, produce (prin injecție), monta și livra componente de mase plastice direct pentru DACIA. Acest nou parteneriat cu Alianţa Renault – Nissan reprezintă o nouă etapă în activitatea companiei Electroargeş şi demonstrează că planurile echipei manageriale a companiei argeşene de diversificare a producţiei au fost bine structurate şi iată, vor avea efecte benefice pe termen mediu şi lung. Nu trebuie uitat faptul Electroarges SA a mai produs pentru Uzina Dacia, pînă în anul 1998, dicerse componente.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Primăria Capitalei a anunțat tăieri de milioane de lei: Catedrala Mântuirii Neamului vizată!

Publicat

in

De

Primăria Capitalei a luat în vizor mai multe lăcașe de cult din București în vederea tăierii fondurilor. 

Potrivit unui proiect care va fi dezbătut la Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMN) în şedinţa de miercuri, Primăria Capitalei vrea să taie aproape 50 de milioane de lei din bugetul alocat anul acesta lucrărilor de la mai multe lăcaşuri de cult din Bucureşti.

Banii sunt tăiaţi de la mai multe biserici din Capitală, care au fost alocaţi, iniţial, pentru diferite lucrări precum: refacere faţadă biserică şi turn clopotniţă (Mănăstirea Radu Vodă), consolidarea scărilor monumentale (Palatul Patriarhiei), remodelarea bucătăriei (Mănăstirea Plumbuita), reparaţii gard (Parohia Ceauş Radu) etc. Potrivit proiectului de rectificare bugetară, sunt tăiate 10 milioane de lei din banii alocaţi Patriarhiei Române pentru finalizarea lucrărilor la Catedrala Mântuirii Neamului, aceasta fiind cea mai mare sumă, a publicat mediafax.ro.

Vezi și:

:Proiectul a fost adoptat- Părinții pot cere bani statului

EXCLUSIV Lupta pentru bani. Cum se deconspiră lucrătorii din Servicii! Mișcările făcute de angajații SRI și ‘Doi și-un sfert’

EXCLUSIV Nedreptate comisă de Guvernul Orban?! Omul dat afară de premier scoate la suprafață informații în premieră: ‘Nu au fost întârzieri’

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu- întâlnire de proporții! Va avea loc sâmbătă

Publicat

in

De

Bogdan Aurescu va avea sâmbătă o întâlnire în care se va discuta despre copiile scrisorilor de acreditare, potrivit MAE.  

Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, îl va primi sâmbătă pe ambasadorul agreat al Statelor Unite ale Americii la Bucureşti, Adrian Zuckerman, pentru prezentarea copiilor scrisorilor de acreditare, a informat MAE.

Adrian Zuckerman a fost confirmat în funcţie de Senatul american pe 20 noiembrie.

De profesie avocat, Zuckerman a emigrat în Statele Unite din România la vârsta de 10 ani şi vorbeşte fluent limba română.

El îl înlocuieşte la Bucureşti pe Hans Klemm care a fost ambasadorul SUA în România din data de 21 septembrie 2015.

Zilele trecute, preşedintele Klaus Iohannis i-a acordat lui Hans Klemm Ordinul Naţional „Steaua României” în grad de „Mare Cruce”, şeful statului subliniind în cadrul ceremoniei desfăşurate la Palatul Cotroceni că oficialul american este un „profesionist”, cu o contribuţie „extraordinară la dezvoltarea relaţiilor” bilaterale româno-americane.

„Domnule ambasador, la acest moment, în care misiunea dumneavoastră la Bucureşti se apropie de sfârşit, Parteneriatul Strategic dintre România şi Statele Unite ale Americii este mai solid şi mai dinamic decât în orice moment din istoria sa. Marcarea, în 2020, a 140 de ani de relaţii diplomatice dintre ţările noastre are loc într-un context bilateral de care putem să fim mândri”, declara Iohannis.

Hans Klemm a arătat că pe parcursul celor patru ani de mandat printre priorităţile sale s-au numărat: promovarea securităţii naţionale a SUA în colaborare cu aliatul său, promovarea democraţiei şi consolidarea instituţiilor democratice, sprijinirea libertăţii de exprimare şi a cultelor religioase, susţinerea statului de drept şi lupta împotriva corupţiei, promovarea prosperităţii.

Vezi și:

EXCLUSIV Lupta pentru bani. Cum se deconspiră lucrătorii din Servicii! Mișcările făcute de angajații SRI și ‘Doi și-un sfert’

EXCLUSIV Nedreptate comisă de Guvernul Orban?! Omul dat afară de premier scoate la suprafață informații în premieră: ‘Nu au fost întârzieri’

Mega-lovitură! Se dau amenzi uriașe pentru această faptă

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend