Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Zeci de posturi scoase la concurs de Spitalul de Urgenţă Piteşti

Publicat

in

Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti a publicat ieri o listă întregă cu posturi pe care le scoate la concurs în lunile  martie si aprilie. Printre ele niciun post de medic însă sunt nu mai puţin de 12 posturi de asistent medical vacante ce urmează să fie ocupate prin concurs , dacă cei care vor candida vor reuşi să obţină note de trecere. Lor li se adaugă 6 posturi de infirmieră, un post de economist, 4 postzri de registrator medical, 9 posturi de îngrijitoare curăţenie dar şi un post de şef serviciu tehnic. Înscrierea la concurs se plăteşte însă .Fiecare candidat trebuie să scoată din buzunar 50 de lei. În plus concurenţii trebuie să gtreacă neapărat pe la sediul Spitalului Judeţean de Urgenţă pentru a intra în posesia unui tipizat.Este vorba despre un certificate medical de tip A5 care nu poate fi descărcat de pe pagina de web a spitalului.

Unităţile medicale din Piteşti traversează o perioada dificilă cu privire la calitatea serviciilor medicale şi igienă. Dacă Spitalul de Pediatrie a fost implicat în scandalul bebeluşilor bolnavi de SHU sau infestaţi cu rotavirus, Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti este afectat tot mai mult de decesele înregistrate din cauza gripei. Nu mai puţin de 7 oameni au murit în ultima lună din cauza acestei maladii.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Atenționare pentru Ludovic Orban: ‘După, te aruncă precum o măsea stricată’

Publicat

in

De

Gigi Becali a explodat la adresa premierului Ludovic Orban, după ce șeful Guvernului a dat „OK-ul” în privința plecării românilor la muncă în Germania.

Latifundiarul din Pipera susține că șeful Guvernului a fost sunat de cancelarul Germaniei, Angela Merkel, care i-ar fi cerut „niște sclavi”.

Cum să nu știe cei care ne conduc despre asta? Păi, Merkel (n.r. Angela Merkel, cancelarul Germaniei) l-a sunat pe Ludovic Orban și i-a zis ”Domule Orban, dă-ne, domne, niște sclavi! Nu avem cu ce să strângem sparanghelul și cartofii”. M-ați înțeles?

Și Orban a zis ”Da, dom’ne!”. Trebuia să riscăm, că e boală! Să zică «Hai să facem un contract cadru de 3.000 de euro minimum pe cap de locuitor. Și să le transmiți fermierilor tăi, care nu au cu ce să strângă sparanghelul, că fără 3.000 de euro nu pleacă niciun român de aici».

Românii culeg în străinătate și ni se vând nouă produsele scump. Bă, dacă sunteți guvernanți… N-am nimic cu Orban, dar e prim-ministru. Trebuie să fie bărbat! Apără poporul dacă ești prim-ministru. Pe Merkel nu o interesează de tine. Își ia sclavii, speculează și, după, te aruncă precum o măsea stricată”, a declarat Becali la România TV.

Vezi și

SURSE Lovitură de teatru: Tânărul luat la pumni de polițistul de la Secția 9 nu are cazier

S-a dat ordin! ANAF-ul ‘va tăia în carne vie’ firmele cu capital românesc

Sindicatele din Poliție reacționează la filmarea care a scandalizat România: Realitatea din spatele imaginilor

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Document șocant: Se interzice distribuirea Luminii și a Sfintelor Paști într-o localitate din România

Publicat

in

De

O comună din România a luat o decizie neașteptată! Comitetul Local pentru Situații de Urgență al comunei Moșnița Nouă interzice distribuirea ramurilor de salcie, a Luminii sau a Sfintelor Pași în noaptea de Înviere.

– se interzice distribuirea ramurilor de salcie sau finic, a Luminii sau a pachetelor cu daruri alimentare de către voluntari sau preoți
– se interzice distribuirea pâinii binecuvântate, numită Paști, în locuri special amenajate sau prin intermediul voluntarilor, la domiciliul credincioșilor
– se interzic spovedania și împărtășania realizate de preot la domiciliul credincioșilor.
– toate slujbele se vor oficia în continuare doar în lăcașurile de cult de către slujitorii bisericii/religioși, fără accesul publicului, putând fi transmise în mass-media sau online”, se precizează în Hotărârea nr. 10 din 09.04.2020.

Vezi și SURSE Lovitură de teatru: Tânărul luat la pumni de polițistul de la Secția 9 nu are cazier

S-a dat ordin! ANAF-ul ‘va tăia în carne vie’ firmele cu capital românesc

Sindicatele din Poliție reacționează la filmarea care a scandalizat România: Realitatea din spatele imaginilor

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

SUSȚINE PRESA LIBERĂ

Dacă ești mulțumit de activitatea noastră și crezi că facem o presă liberă, ne poți sprijini să contiumăm în slujba ta, fără a fi nevoiți să încheiem contracte cu statul. Pentru fiecare donație, îți publicăm pe site si print 3 anunturi la loc vizibil.

Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend