Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Wishfest, un festival dedicat lampioanelor pe apă, inspirat din cultura thailandeză, va avea loc la București, în weekend

Publicat

in

Wishfest, un festival dedicat lampioanelor pe apă, inspirat din cultura thailandeză, va avea loc sâmbătă și duminică, pe malul lacului Floreasca din București, potrivit unui comunicat.

Citește și: Un jurnalist italian aruncă-n aer cazul Caracal: Filmarea care dovedește că Dincă a făcut trafic

Aducând la un loc atât tradiția thailandeză care inspiră festivalul, cât și un concept nou de eveniment, WishFest propune o experiență unică pentru toate vârstele: lampioane realizate manual, personalizate, ce vor fi lansate în fiecare seară pe lac, un tur de forță gastronomic, muzică live pe ponton, plimbări cu vaporul, activități pentru toată familia și un târg de produse realizate manual.

Evenimentul va începe la ora 10.00 și se va încheia la 22.00, iar accesul pentru public va fi gratuit.

În fiecare seară a festivalului, începând cu orele 19.30, pe lacul Floreasca, vor fi lansate pe apă mii de lampioane.

Citește și: Liviu Dragnea, la prima apariție publică după încătușare! Cum arată fostul lider PSD

Wishfest este un eveniment responsabil, cu grijă față de mediul înconjurător și toate măsurile pentru a-l proteja au fost luate. Toate lampioanele sunt create manual din materiale biodegradabile (hârtie de orez și lemn), iar, seară de seară, o echipă dedicată va igieniza malurile și suprafața lacului.

Informații suplimentare despre programul pe ore și activități se pot găsi pe https://wishfest.ro/program.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

NATIONAL

TAS a anulat suspendarea pe patru ani pentru dopaj a lui Filippo Magnini

Publicat

in

De

Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) a anunţat, joi, că a anulat suspendarea pe patru ani pentru dopaj a italianului Filippo Magnini, sportiv care s-a retras din activitate în decembrie 2017 potrivit news.ro.

În martie 2015, poliţia italiană a confiscat mai multe produse dopante de la un centru medical din Pesaro. După o anchetă, în iunie 2018 Filippo Magnini a fost acuzat de Agenţia Antidoping Italiană de mai multe încălcări ale Codului Antidoping.

În noiembrie 2018, Magnini a fost găsit vinovat de Tribunalul Antidoping Italian de încălcarea unui articol al Codului Antidoping cu privire la folosirea unei substanţe interzise sau a unei metode interzise şi a fost suspendat pe o perioadă de patru ani, sancţiune valabilă de la 6 noiembrie 2018. Decizia a fost confirmată în apel la 2 aprilie 2019.

Magnini a făcut apoi apel la TAS, contestând faptele imputate de tribunalele antidoping din Italia şi cerând anularea suspendării.

“În baza dovezilor prezentate, comisia TAS a ajuns la concluzia că sunt dovezi insuficiente că Filippo Magnini ar fi încălcat Codul Antidoping. Astfel, a decis ca sancţiunea să fie anulată”, se arată pe site-ul TAS.

Filippo Magnini şi-a anunţat retragerea din activitatea sportivă în decembrie 2017, înainte să fie suspendat.

Magnini are în palmares 54 de medalii, între care şi aurul mondial la 100 m în 2005 şi 2007 şi un bronz obţinut la Jocurile Olimpice de la Atena, în 2004, la ştafetă 4×200 m.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Ediţia 30 a Festivalului Naţional de Teatru are loc în cea de-a doua parte a lunii octombrie

Publicat

in

De

Ediţia 30 a Festivalului Naţional de Teatru are loc în cea de-a doua parte a lunii octombrie. Festivalul va fi recompensat cu Premiul de Excelenţă, pentru calitatea excepţională a ultimelor şase ediţii, în cadrul Galei Premiilor UNITER 2020, arată un comunicat remis MEDIAFAX.

Pentru ediţia 2020 a Festivalului Național de Teatru, direcţia artistică şi selecţia spectacolelor va fi asigurată de criticii de teatru Ludmila Patlanjoglu, Maria Zărnescu şi Călin Ciobotari.

Citește și: BREAKING Peste 3.000 de cetățeni din Italia au intrat în România în ultimele 24 de ore (oficial)

„Festivalul Naţional de Teatru va fi recompensat cu Premiul de Excelenţă, pentru calitatea excepţională a ultimelor şase ediţii conduse de Marina Constantinescu, în cadrul Galei Premiilor UNITER 2020”, se arată în comunicatul dat publicităţii joi.

Cea de-a 30-a ediţie a Festivalului Naţional de Teatru se va desfăşura în Bucureşti în perioada 16 – 25 octombrie.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend