spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Wishfest, un festival dedicat lampioanelor pe apă, inspirat din cultura thailandeză, va avea loc la București, în weekend

Facebook Twitter Google+

Wishfest, un festival dedicat lampioanelor pe apă, inspirat din cultura thailandeză, va avea loc sâmbătă și duminică, pe malul lacului Floreasca din București, potrivit unui comunicat.

Citește și: Un jurnalist italian aruncă-n aer cazul Caracal: Filmarea care dovedește că Dincă a făcut trafic

Aducând la un loc atât tradiția thailandeză care inspiră festivalul, cât și un concept nou de eveniment, WishFest propune o experiență unică pentru toate vârstele: lampioane realizate manual, personalizate, ce vor fi lansate în fiecare seară pe lac, un tur de forță gastronomic, muzică live pe ponton, plimbări cu vaporul, activități pentru toată familia și un târg de produse realizate manual.

Evenimentul va începe la ora 10.00 și se va încheia la 22.00, iar accesul pentru public va fi gratuit.

În fiecare seară a festivalului, începând cu orele 19.30, pe lacul Floreasca, vor fi lansate pe apă mii de lampioane.

Citește și: Liviu Dragnea, la prima apariție publică după încătușare! Cum arată fostul lider PSD

Wishfest este un eveniment responsabil, cu grijă față de mediul înconjurător și toate măsurile pentru a-l proteja au fost luate. Toate lampioanele sunt create manual din materiale biodegradabile (hârtie de orez și lemn), iar, seară de seară, o echipă dedicată va igieniza malurile și suprafața lacului.

Informații suplimentare despre programul pe ore și activități se pot găsi pe https://wishfest.ro/program.

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments