spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Week-end la teatru – Ce se joaca la Pitesti

Facebook Twitter Google+
Week-end la teatru – Ce se joaca la Pitesti

Argesenii care vor sa se relaxeze la sfarsit de saptamana la Teatru, sunt asteptati, in functie de varsta, fie la Davila, fie la Aschiuta.

„Al. Davila”

Astă-seară, la ora 19, Teatrul „Al. Davila” Piteşti vă invită „În largul mării” (spectacol de Slawomir Mrozek, în regia lui Vinicius Tomescu, pus în scenă la „Nottara”). Mâine, la ora 18, teatrul din Piteşti prezintă o comedie clasică, după un text de Georges Feydeau: „Legat în lanţuri”, în regia şi adaptarea regizorului Bogdan Cioabă. Duminică, la ora 18, este programat spectacolul de estradă „Cum te simţi, doctore?”, realizat de maestrul coregraf Dorin Oancea.

„Aşchiuţă”

Teatrul „Aşchiuţă” Piteşti îi invită pe cei mici la următoarele spectacole: mâine – „Hotarul basmelor” şi duminică – „Crăiasa zăpezilor”. Ambele spectacole încep la ora 11.30.

Facebook Twitter Google+

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: [email protected]

Facebook Comments