spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Vreţi să trăim într-o ţară curată ? Atunci, Let’s do it!

Facebook Twitter Google+
Vreţi să trăim într-o ţară curată ? Atunci, Let’s do it!

Campania iniţiată de „Let’ s do it România” care şi-a propus să cureţe Argeşul  într-o singură zi a reuşit să adune în jurul acestui obiectiv peste 5 000 de voluntari. Au plecat dis de dimineaţă, plini de entuziasm şi înarmaţi cu saci de gunoi, şi mănuşi pentru ca Argeşul să nu mai aibă imaginea unui imens coş de gunoi.

Potrivit reprezentantului Let’s do it România pentru judeţul Argeş, Dan Hodoş, la acest eveniment participă peste 4 500 de elevi şi cadre didactice dar şi reprezentanţi ai unor primării, de la Consiliul Judeţean sau Prefectura Argeş. Este cea mai importantă campanie de curăţenie într-o singură zi  care se desfăşoară la nivelul României şi care reuşeşte, spre ruşinea fiecăruia dintre noi, să adune sute de tone de gunoi aruncat la întâmplare de cei care nu au habar că gestul de a murdări mediul se întoarce împotriva lor.

La Piteşti, municipalitatea a pus la dispoziţia echipei „Let’ s do it România „ mănuşi şi saci de gunoi şi asigură transportul deşeurilor colectate . Voluntarii care şi-au propus ca obiectiv curăţirea Piteştiului de gunoi, au plecat la ora 8.30 de minute din faţa Primăriei Piteşti spre următoarele destinaţii – Pădurea Trivale, zona Podul Viilor, str Depăozitelor, malul râului Argeş şi o parte din cartiere.

Acţiunea „Let’ s do it România „ se desfăşoară simultan în întreg judeţul, la Curtea de Argeş, Câmpulung, Mioveni, Topoloveni, Costeşti, Ştefăneşti, Bascov , Budeasa, Valea Danului , Stolnici, în total peste 20 de localităţi argeşene.

Campania „Let’ s do it România „ desfăşurată pe bază de voluntariat arată că, din fericire, în Argeş există şi oameni care înţeleg importanţa unui mediu curat pentru propria viaţă dar după această mare acţiune de curăţenie ar trebui ca fiecare dintre noi să păstreze măcar ce au făcut alţii. Respectul faţă de semeni şi faţă de mediu este primul şi cel mai important semn de civilizaţie şi stimă  de sine. Vreţi o ţară ca afara? Atunci, Let’s do it!

 

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....