Conecteaza-te cu noi

Curtea de Arges

Votaţi schimbarea! Votaţi Mariana Negoi

Publicat

in

Nu fac promisiuni electorale – un program electoral se poate aşterne pe hârtie în cel mult 30 de minute de sudoare intelectuală – de ce aş face-o?

Pentru a arăta că ştiu să o fac? Pentru a mă face cunoscută? Pentru a arăta că nimic nu s-a schimbat din punct de vedere edilitar în ultimii ani?

mariana negoi afisDumneavoastră, cetăţenii din Curtea de Argeş, ştiţi cel mai bine cum arată municipiul Curtea de Argeş, cum este traiul dumneavoastră, care este nivelul de inteligenţă şi integritate a celor ce ne-au administrat.

Experienţa mea profesională, calitatea de om gospodar, implicarea mea în activităţi neremunerate, dobândite în cei 20 de ani în cadrul Primăriei mun. Curtea de Argeş, în cadrul biroului Relaţii cu Publicul, pot valorifica potenţialul economic şi educaţional al concitadinilor, pot ridica standardele sistemelor funcţionale din municipiu, pot impulsiona păstrarea demnităţii umane indiferent de treapta socială sau de etnia din care dumneavoastră faceţi parte.

O singură idee mai deosebită pe care vreau sa o relatez este aceea de a crea un COMITET CETĂŢENESC CONSULTATIV – respectiv, din fiecare cartier să stabilim un reprezentant şi la fiecare şedinţă a Consiliului Local, să participe, să pună problemele care îi interesează, să-i interpeleze pe consilieri (că doar i-au votat)să facă propuneri şi în felul acesta să se realizeze DEMOCRAŢIA PARTICIPATIVĂ (că doar suntem în Europa).

Iată de ce vă propun ca în data de 05.06.2016 să participaţi la vot şi votaţi conduşi de raţiune şi nu de sentimente de prietenie sau afinităţi.

Respect deplin şi toată consideraţia mea faţă de toţi cetăţenii mun. Curtea de Argeş, cu sau fără drept de vot.

Votaţi schimbarea!

Aşa să ne ajute Dumnezeu!

Mariana Negoi

Comenteaza cu profilul de FB

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

ACTUAL

ȘOC! Spitalul Curtea de Argeș, condiții execrabile – Ce a pățit o gravidă în spitalul care și-a cumpărat premiu la Oxford

Publicat

in

De

La doar o luna de cand scriam despre tupeul PSD de a epata in cote inimaginabile si aratam cum inginerul consilier PSD care conduce Spitalul Din Curtea de Arges a cheltuit ceva banuti – din banul public – pentru a cumpara un premiu din strainatate in timp ce spitalul este sub orice critica, un deputat USR si o argeseanca gravida fac dezvaluiri incredibile despre mizeria din unitatea medicala. Astfel, deputatul Emanuel Ungureanu a preluat mesajul unei argesence gravide care a avut ghinionul sa ajunga in noaptea de revelion in spitalul din urbea basarabilor. Fara alte comentarii, doar cu precizarea ca vorbim de acleasi spital care a platit bani grei pentru a-si cumpara un premiu in strainatate, la Oxford, pentru a se putea lauda in presa locala, iata postarea deputatului USR, Emanuel Ungureanu.

Evul Mediu românesc în medicină! Cabinetul de consultații ginecologice din Spitalul Municipal Curtea de Argeș! Această unitate sanitară a fost acreditată de ANMCS, o structură care a luat zeci de mii de euro de la acest spital pentru tone de hârtii dar autoritățile nu au investit bani pentru creșterea calității actului medical! Ce femeie are curajul să se urce pe acea masă pentru consultații? Iată mărturia unei paciente care a apelat la serviciile medicilor de aici in seara de Revelion!

„Buna ziua,
Văzând postările dumneavoastră pentru început vreau sa va felicit si sa va susțin cel putin moral in acțiunile dumneavoastră. Spre neplăcerea mea, va trimit acest mesaj sesizând astfel condițiile de neimaginat dintr-un spital românesc (SPITALUL MUNICIPAL CURTEA DE ARGES).

De 2 ani de zile nu mai locuiesc in România, vin ocazional. Spre nefericirea mea anul trecut (2019) am venit in vacanța de iarna acasa, însărcinată fiind in 14 saptamâni.

Ghinionul meu a fost ca in seara de Revelion sa îmi apara pe piele o iritație/alergie foarte urata, văzând ca nu se ameliorează am decis sa merg la serviciul urgente de la spital municipal Curtea de Arges. Am intrat in unitatea spitalicească o liniște totala, ajung la urgente și-mi spun problema.

Dânșii fiind depășiți de situație spun ca nu își asumă să-mi administreze ceva fiind gravidă și ma bine merg pe secția de ginecologie deoarece este medic de gardă.

Însoțită de o doamnă asistentă ajung pe secție, unde medicul era de negăsit.

Într-un sfârșit apare medicul aparent “obosit” (21:30), foarte ofensat mă întreabă:”care-i treaba? Ce s-a întâmplat?”, ușor speriată îmi spun problema iar replica mă lasă efectiv fără cuvinte: “pentru atât ai venit? De ce nu ai chemat elicopterul Smurd sa te aducă?, mergi acasa și așteaptă. “
Sunt uimită, șocată, fără cuvinte, cum, pe banii noștri suntem dați afara dintr-un spital?
Va atașez mai jos 2 poze din “cabinet consultații”.
Mulțumesc frumos, și împreună poate reușim să schimbăm cât de puțin acest sistem bolnav.
Țin sa menționez ca nu am fost înregistrată, și la plecare domnul dr. mi-a spus “ dacă ai venit cu fițe mergi la privat” ținând cont că la noi în oraș la ora aceea nu exista un cabinet privat deschis”

CITESTE AICI CUM A PLATIT SPITALUL BANI PENTRU A CUMPARA UN PREMIU LA OXFORD

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

TRAGEDIE LA CURTEA DE ARGEȘ ! A murit in plină strada, la 61 ani

Publicat

in

De

Tragedie in cartierul Ivancea din Curtea de Arges, in urma cu putin timp. Un bărbat, în vârstă de 61 de ani, din Curtea de Argeș, i s-a făcut rău în stradă si, practic, a cazut inconstient. Dupa un apel la 112, la fața loculuisosit un echipaj medical. Medicii l-au resuscitat pe barbat dar, din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru a-i salva viața fiind declarat decesul.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend