spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Votati-l pe Floppy pentru talentul sau – Nu-l folositi drept imagine electorala

Facebook Twitter Google+
Votati-l pe Floppy pentru talentul sau – Nu-l folositi drept imagine electorala

Marea finala a mega showului de televiziune Romanii au Talent va fi transmisa in aceasta seara, incepand cu ora 20.30 la Pro Tv. Argesenii si nu numai au un mare favorit la castigarea marelui premiu – Pe Florin Bontea, Floppy cum ii spun prietenii.

Este un tanar muncitor si ambitios, in nici nu un caz un om „adunat de pe strazi”. Este un tanar pe care argesenii ar trebui sa il incurajeze, sa il aprecizeze si sa il voteze in aceasta seara, nu sa se foloseasca de imaginea sa in campania electorala.

Cum bunul simt si simplitatea lui Floppy au fost  folosite in scopuri electorale, fara ca cineva sa se gandeasca la faptul ca i-ar putea face un mare rau, cum simple discutii telefonice au fost considerate declaratii de presa, nu este exclus ca si in aceasta seara, ultima din campanie, imaginea lui Floppy sa fie alaturata unor oameni disperati in a castiga conducerea unui oras.

Asadar, votati-l pe Floppy, baiatul talentat si modest din Curtea de Arges, care nu are nici o legatura cu politica sau cu candidatii la primarie. Care a muncit ani de zile pentru a ajunge sus si care este la un pas de a-si indeplini un vis.

Bafta Floppy, Argesul de sustine!

Facebook Twitter Google+

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

Facebook Comments

Mai poti citi si....