Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

VOT OMUL ANULUI 2019 | Surpriza totala pe site-ul evenimentului: Codruţa Kovesi şi Simona Halep l-au depăşit pe Iohannis si Rares Bogdan

Publicat

in

  • Romanii au votat masiv Codruta Kovesi si Halep in defavoarea lui Klaus Iohannis şi altor politicieni

Evenimentului şi gala de premiere OMUL ANULUI 2019, care vor avea loc în luna decembrie, par a fi dominate de surprize generate de votul românilor. Potrivit siteul-ui oficial al evenimentului, OMULANULUI.RO, acolo unde mii de romanii au votat in cadrul unui sistem care elimia total votul multiplu, atualul presedinte Klaus Iohannis se situeaza abia pe pozitia a patra in topul intocmit de romani, cu doar 9,53%. Pe primul loc al clasamentului se situeaza sportiva Simona Halep cu 46,83%. Ea este urmata de Laura Codruta Kovesi cu 30,59% şi, pe locul trei,  jurnalistul si activistul Mălin Bot cu 10,37%.

Surpriza de proportii are in prim plan vedeta PNL, Rares Bogdan, care se află pe ultimul loc cu un procent de doar 1,11 %, acesta fiind depăşit şi de fostul presedinte Traian Băsescu.

OMUL ANULUI 2019, accesibil la adresa omulanului.ro, îşi propune ca, in baza preferintelor exprimate prin vot de romani, sa acorde in cadrul unei gale anuale titlurile si trofeele Omul Anului acelor personalitati din diverse domenii care, in anul in curs,  au avut realizari notabile care au contribuit semnificativ la dezvoltarea si promovarea comunităţilor mai mari sau mai mici sau a ţării.

Pe siteul oficial omulanului.ro, oricine poate propune sau vota la categoriile distincte. Votul si nominalizarile sunt la vedere iar sistemul elimina complet votul multiplu.

CLICK AICI pentru a  propune si vota sau acceseaza omulanului.ro

Clasamente inermediare pot fi consultate AICI. 

 

 

 

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Orban, despre plafonarea prețurilor la alimente: ‘Dacă producătorul a crescut prețul, eu nu pot să impun să nu dea la un preț’

Publicat

in

De

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni seară, că se face ”o analiză serioasă” în ceea ce priveşte plafonarea preţurilor la alimente, dar afirmă că multe produse vin din import, iar dacă producătorul a crescut preţul nu se poate impune un preţ în România.

Ludovic Orba a fost întrebat, luni seară, la Realitatea Plus, despre posibilitatea plafonării preţurilor la alimente şi a spus: ”Suntem în curs de analiză. Facem o evaluare foarte serioasă. O mare parte dintre produsele alimentare de pe piaţa românească provin din import. Dacă producătorul a crescut preţul, eu nu pot să impun să nu dea la un preţ, dacă el cumpără la un preţ mai mare”.

Premierul a precizat că nu pot fi puse preţuri ”din burtă”.

”Nu poţi să impui un preţ din burtă pentru că produsele vor dispărea de pe piaţă şi vor fi vânduse pe pieţele ilegale. Abia atunci apare o penurie alimentară. Eu nu pot să fixez preţul la cartoful sau la mărul care vine din Polonia. Pe anumite categorii de produse, cum ar fi cele de dezinfecţie, într-adevăr aici au luat-o razna preţurile. Dar dacă sunt produse în România, preţul nu a crescut foarte mult. Trebuie văzut adaosul comercial şi trebuie făcută o analiză”, a mai spus Orban.

În ceea ce priveşte produsele pentru dezinfecţie şi sistemul medical, Orban a spus că ”soluţia este să dăm drumul la producţie”.
”Până acum ne-am împiedicat de comitete şi comisii”, a mai declarat premierul, conform news.ro

Vezi și:

Război în PNL pentru contractele privind achiziția de măști medicinale

EXCLUSIV În lupta cu coroanvirusul, Guvernul Orban 2 cumpără combinezoane de protecție de la un magazin on-line! Firma are doar 3 angajați. Contract de peste 3 milioane de lei

Atenție, români! Câți bani veți primi, de fapt, din șomajul tehnic

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Eugen Teodorovici trece la acuze dure: ”o mână de oameni de la vârful puterii ne-au ascuns un adevăr crunt”

Publicat

in

De

Eugen Teodorovici trece la acuze dure la adresa autorităților! ”Trebuie să facem, împreună, ORICE este omeneşte posibil”

”Trebuie să facem, împreună, ORICE este omeneşte posibil”, a scris luni Eugen Teodorovici pe Facebook.

”Ce este mai RĂU, mai GRAV și mai CINIC? Că o mână de oameni de la vârful puterii ne-au ascuns un adevăr crunt, că nu au acționat imediat, că ne-au mințit în speranța că noi nu vom avea ghinion ca alții sau că nici măcar acum nu sunt în stare să ia niște MĂSURI FERME care să salveze populația!?

Că ăștia încă se gândesc la viitorul lor politic care ar putea avea de suferit din cauza unor restricții mai dure!?”, a mai scris acesta.

”Nu mai e timp, Iohannis, de exerciții de imagine și de mesaje sforăitoare! E bine și cu imnul național al României, însă doar cu intonarea acestuia pe străzi nu oprim virusul, nu testăm și nu protejăm cadrele medicale și populația, nu salvăm bolnavii și nu producem echipamente de protecție!

Nu mai sunt suficiente mesajele de încurajare pentru că NU MAI ESTE TIMP!

Acum trebuie să luați cele mai URGENTE și FERME MĂSURI! Trebuie să DAŢI ORDINELE pe care nu le-ați dat atunci când era momentul și pe acelea pe care încă evitaţi să le dați!”, cere Eugen Teodorovici.

Vezi și:Atenție, români! Câți bani veți primi, de fapt, din șomajul tehnic

Atenționare: Pandemia de coronavirus ne poate aduce într-o criză alimentară

Acuze dure lansate de un medic: Se fac angajări ‘pe pile’ folosindu-se starea de urgență

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

PROFIT 24 TV LIVE

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend