spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

VOCEA STRĂZII : Argeşenii s-au convins: avem cel mai slab primar !

Facebook Twitter Google+
VOCEA STRĂZII : Argeşenii s-au convins: avem cel mai slab primar !

Subiectul săptămânii trecute a fost, fără doar și poate, încăpățânarea primarului Panturescu de a decapita frumoasă zonă verde din față primăriei, operă unui cunoscut arhitect peisagist și de a o înlocui cu un banal covor de gazon. Am chestionat argesenii pe această temă și, majoritatea, au spus că altele erau prioritățile orașului-refacere parcuri de joacă, trotuare sau montarea de indicatoare luminoase de treceri de pietoni sau de indicatoare turistice- nemaivorbind că e imoral să distrugi un spațiu verde, să omori niște plante care fuseseră plantate acolo de câteva decenii. Iată ce cred argesenii despre ultima ispravă a primarului de Curtea de Argeș, în fapt răspunsuri la inteabarea: Cum comentați decizia primăriei de a elimină spațiul verde din față primăriei ?

Elena Nica: Dacă tot nu e capabil să schimbe fată orașului în bine, cel puțin să o uriteasca Panturescu și mai mult.
Daniela Patru: Prostului tichie de mărgăritar îi trebuia… Nu avem trotuare, parcurile de joacă pentru copii sun văi și amar, lipsesc indicatoare de treceri de pietoni că mor oamenii în accidente… Și câte și mai câte ! Cum să distrugi frumusețea de parc pe banii noștri, nu mai aveau altceva de făcut în orașul asta ?
Daniela Elena: Văi de capul lor , în loc să construiască ei distrug… Atunci haideți să tăiem tot ce e verde … Altă metodă nu au putut găsi??? Dacă sunt oameni deștepți ,deratizau așa cum se face în alte orașe. Păcat că sîntem niște oameni delăsători și îi lăsăm să facă ce vor ei … Ar trebui să ne ridicăm să-i luăm puțin la intrebări pe acești oameni !
Ana Maria Stroescu: Cât de tâmpiți pot fi să faci așa ceva, să îți bați joc de un superb spațiu gândit de un specialist în domeniu ?
Ovidiu Dumitru Bucur: Ar trebui să comentăm după ce o să se termine de amenajat și nu în timpul lucrărilor, dar de, suntem români și suntem nația cea mai pricepută în orice și ne place să comentăm aiurea mereu.
Valentina Mateescu: Poate că vor reamenaja în alt fel. dar cât ne va costă? Locurile de joacă pentru copii devin de-a dreptul penibile, să nu mai vorbim de trotuate și de treceri de pietoni șterse sau inexistente.
Constantin Marinescu: A vrut cu orice preț să rămană în amintirea argesenilor. Și va rămane…

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....