spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

VOCEA STRĂZII: Argeşenii nu vor funcţionari pensionari în posturi: „Eliberaţi birourile şi lăsaţi tinerii să muncească!” 

Facebook Twitter Google+
VOCEA STRĂZII: Argeşenii nu vor funcţionari pensionari în posturi: „Eliberaţi birourile şi lăsaţi tinerii să muncească!” 

Funcţionarii publici au acum posibilitatea de a lucra, la cerere, după împlinirea vârstei de pensionare şi a stagiului minim de cotizare, timp de maximum trei ani, se arată într-un act normativ care a avut un lung parcurs legislativ până să ajungă să intre , de zilele acestea, în vigoare. Mai exact, a trecut de patru ori prin Parlament. Prevederile sunt incluse în Legea nr. 156/2018 pentru modificarea şi completarea Legii nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici. Conform prevederilor sale, atunci când împlinesc vârsta standard de pensionare şi îndeplinesc stagiul minim de cotizare, funcţionarii publici pot să ceară menţinerea în activitate. Mai exact, solicitarea trebuie formulată cu două luni înainte de îndeplinirea cumulativă a condiţiilor de vârstă standard de pensionare şi de stagiu minim de cotizare. Decizia de a păstra prin birourile primăriilor funcţionarii pensionari a înfuriat mare parte a argeşenilor chestionaţi de noi pe această temă. Iat ce cred aceştia:

Emi Lia Simona: Si mai spun ca tineretul nu munceste..unde daca ăstia nu mai vor sa iasă la pensie!!??

Dumitrescu Dumy: Lasati tinerii sa manance si ei o paine, nesatuii naibii ce sunteti!!!

Petruta Claudia Gabrian: Asta ca sa nu mai lase tineretul sa si gaseasca un loc de munca .Sa stea tot ei, sa nu cumva sa piarda scaunul, sa isi faca interesele proprii.

Maria Petrisaru: Pilele nu pot fi scoase din sistem decât cu picioarele înainte! La noi corupția vine mai întâi prin legi!

Catalin Martis: Pai un tanar cu studii si abilitati sa foloseasca tehnologia de ultima generatie nu pot fi angajati

Riana Iancu: Lege de rahat….chiar se intinde coarda! Nu sunt de acord sa lucreze dupa pesionare…! Sistem prost facut!

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....