spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Viorica Dăncilă îi dă ȘAH – MAT lui Călin Popescu Tăriceanu și DETONEAZĂ relația cu Klaus Iohannis: A propus ȘASE noi miniștri, trei sunt de la ALDE

Facebook Twitter Google+

Viorica Dăncilă a anunțat că va introduce 6 noi miniștri în Guvern, dintre care 3 sunt de la ALDE. Prin noua mișcare, Dăncilă păstrează configurarea politică a Guvernului, iar Călin Popescu Tăriceanu riscă să rămână fără partid.

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat  că nominalizează în Guvern reprezentaţi ALDE la Mediu – Graţiela Gavrilescu, Energie – Ion Cupa, Relaţia cu Parlamentul – Ştefan Băişanu și că va trimite preşedintelui Klaus Iohannis şi nominalizarea lui Dan Chirilă la MAI şi pe cea a Cameliei Gavrilă la Educaţie, iar Dan Matei va fi propus ca vicepremier pe probleme economice.

Citește și: Mega-lovitura dată de frații Dedeman! Tranzacția uriașă făcută de aceștia

”Am decis să nominalizez reprezentanți ai ALDE pentru portofoliile rămase vacante. Am toată aprecierea pentru membrii ALDE care au decis să respecte votul din 2016 și programul de guvernare asumat împreună.

Am decis ca la Mediu și vicepremier să o propun pe Grațiela Gavrilescu. La Energie îl propun pe Ion Cupă, iar pentru Relația cu Parlamentul îl propun pe Alexandru Ștefan Băișanu.

Citește și: Anunț de ultimă oră al Olguței Vasilescu: ‘Trei vești bune, azi, de la Guvernul PSD’

Pentru că pe 12 septembrie expiră interimatul la MAI, pe 18 septembrie expiră interimatul la Educație, iar funcția pentru vicepremier pe probleme economice e vacantă fac următoarele propuneri:

MAI – Dan Chirilă

Educație – Camelia Gavrilă

Vicepremier – Dan Matei.

Sper ca de această dată domnul preşedinte Iohannis să acţioneze ca preşedinte al României şi nu ca şi candidat. Trebuie să primeze interesul României şi al românilor. Trebuie să acţionăm astfel încât oamenii să îşi primească salariile, pensiile, sa încurajăm acele proiecte care sunt importante pentru români. Când vine vorba de interesul românilor, trebuie să acţionăm cu foarte multă responsabilitate.”,  a declarat Viorica Dăncilă.

Citește și: Mega-bombă în cazul Caracal! Tonel Pop face dezvăluiri uluitoare .

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments