Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

VIDEO! Zeci de mii de euro făcuţi scrum in casa arsă, azi noapte, la Valea lui Enache CASA A ARS IN TOTALITATE

Publicat

in

Proprietarul casei mistuite de flacari

Aşa cum relatam aseara, un incendiu devastator a distrus in totaqlitate o casă cu 16 camere din satul Valea lui Enache, de langa Curtea de Argeş. In ciuda interventiilor pompierilor care au actionat cu trei autospeciale și cu doua camioane casa cu o suprafata de circa 200 mp s-a facut scrum.  Odată cu ea a ars si o suma importanta de bani, mai exact 25.000 euro, bani pe care proprietarul ii stransese pentru a cumpăara o masina in aceste zile, Din fericire, proprietarul locuinței a scapat teafar si nevatamat după ce  s-a salvat cu fuga.

Proprietarul casei mistuite de flacari

Proprietarul casei mistuite de flacari

Reamintim ca incendiul a avut loc în comuna ayi noapte  Băiculești, satul Valea lui Enache. Popmpierii spun ca incesniul a pornit de la instalşatia electrica, lucru confirmat si de  proprietarul casei care  spune că au fost fluctuații de energie electrică, iar un tablou electric ar fi explodat.

Localnicii au încercat să dea o mână de ajutor, dar nimic din ceea ce se afla în locuință nu a mai putut fi salvat. Pericolul a fost și mai mare pentru că în interior se aflau și două butelii.

Asa cum spuneam mai sus. drama proprietarului este cu atât mai mare cu cât o mare sumă de bani, peste 25.000 de euro, au ars în incendiu. Unul dintre fiii săi strânsese bani pentru a-și cumpăra o mașină. Potrivit ISU, interventia pompierilor a durat aproape 6 ore,  pana la ora 3 a acestei dimineti

 

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Se cere eliminarea urgentă a unui spor- Despre ce este vorba

Publicat

in

De

Acesta susține că „o armata” de salariați primește lunar o sumă egală cu 50% din salariul minim brut garantat la plată. El promite că va reveni cu exemple unde se toacă bani publici cu nemiluita, chiar din „curtea” Ministerului Finanțelor Publice.

„Sporul de doctorat prevăzut în Legea 153/2017 trebuie eliminat urgent!

Câteva cifre edificatoare culese din surse deschise:

-între anii 1900 și 1990 a fost conferit titlul de doctor în științe unui număr de cca 1.500 de aplicanți (aici o includem și pe „savanta” Elena Ceaușescu!)
-în perioada 1990-2017 au dobândit acest titlu un număr de peste 67.000 (da, ați citit bine!) de persoane, un număr mai mare decât în orice țară din lume
-vârful „producției” de titluri științifice a fost atins în anii 2013-2016

Cu singura condiție vagă de a-și „desfășura activitatea în domeniul pentru care deține titlul”, o armata de salariați, covârșitor angajați ai statului, primește lunar o sumă egală cu 50% din salariul minim brut garantat la plată. Adică, dacă ai titlul de doctor cu o temă din domeniul contabil și ești angajat gestionar doar cu evidența gloanțelor cu gaz ale jandarmeriei, primești de la statul român, în plus față de salariu, echivalentul anual a șase salarii lunare brute!!!

În anul 2018, „sporul de doctorat” lunar era de 950 lei adică de 11.400 lei/an/salariat. Să presupunem rezonabil (pentru că nu avem date exacte) că cca 30.000 de salariati (mai puțin de 1/2 din numărul total al deținătorilor de doctorat) din cei peste 1,2 milioane angajați în sistemul public sunt beneficiarii acestei „indemnizații”. Asta înseamnă o sumă anuală cheltuita cu impostura de către statul roman de cca 342 milioane lei. Enorm!!!

Sa ne înțelegem! Pe lângă faptul ca o imensă majoritate dintre „doctorii” actuali sunt impostori „științifici” în stare pură, activitatea pe care o desfășoară nu aduce nici o plusvaloare angajatorului față de un angajat obișnuit, cu excepția poate a personalului implicat în activități de inovare/cercetare științifică angrenați în proiecte concrete.
Simpla deținere a unui titlu atestat de o hârtie obținută nemeritat (da, în 90% din cazuri deținătorii sunt impostori!) golește lunar visteria publica cu zeci de milioane de lei. Cunosc situații nenumărate de semi-analfabeti aflați pe functii publice, „doctori în științe” beneficiari ai acestui spor nemeritat.

Cât privește suma cheltuită de către statul român de-a lungul anilor cu „doctorii”, aceasta ar fi fost arhisuficientă pentru a avea un ANAF complet digitalizat.

P.S. Voi reveni și cu alte exemple unde se toacă bani publici cu nemiluita, de data asta chiar din „curtea” MFP.
Structuri și funcții publice inutile lipsite complet de activitate, operațiuni repetitive fără rost, piloși tăietori de frunză la câini, etc.”, scrie Diaconu pe Facebook

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

FISCUL INFORMEAZĂ: ANAF nu face descinderi în apartamentele românilor

Publicat

in

De

Referitor la articolele apărute în spațiul public, cu privire la posibilele acțiuni de control demarate de ANAF în perioada următoare, este important să facem următoarele precizări:

Agenția Națională de Administrare Fiscală nu are în prezent în derulare astfel de acțiuni de verificare. Pentru combaterea evaziunii fiscale, ANAF dispune de o gamă largă de instrumente, astfel cum sunt definite de Codul de procedură fiscală. Precizăm că toate verificările ANAF se realizează în baza analizelor de risc, care pun în evidență riscurile de neconformare la declarare și plată.

Pentru o mai bună informare, rugăm reprezentanții mass media să utilizeze canalele oficiale de comunicare ale ANAF.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend