Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

VIDEO ! Vino cu copilul tău LA CONAC! Terapie cu zâmbete oferită de echipa Littleimpro

Publicat

in

Aşa ceva nu trebuie ratat ! Pe 27 ianuarie, la ora 11:00, ne adunăm cu mic cu mare la restaurantul „La Conac” pentru terapia cu zâmbete oferită de echipa Littleimpro!

Echipa „La Conac” te aşteaptă cu un  spectacol de teatru de improvizatie recomandat copiilor cu vârsta cuprinsă între… 6 și 80 de ani! Ne vedem „La Conac”!

Spectacol de teatru de improvizatie pentru copii ! Dezvoltam imaginatia, spontaneitatea si exprimarea libera.

Atenţie, locuri limitate !

Rezervări: 0754 424 643

sau

Click si Suna

 

Comenteaza cu profilul de FB

Mioveni

De teama coronavirusului, grupul din Mioveni care s-a întors din China va fi izolat la domiciliu

Publicat

in

După ce au participat, timp de câteva zile, la un festival în Beijing –China, Ansamblul Folcloric ”Plai de Dor” și mai mulți reprezentanți ai Primăriei Mioveni s-au întors astăzi în țară.

Aceștia au avut parte de condiții speciale la primirea pe Aeroportul Otopeni. Au fost izolați de restul călătorilor la sosire, fiind trecuți printr-un culoar special. După ce avionul a aterizat, câțiva medici i-au consultat, iar ei au completat un formular cu privire la evenimentele la care au participat în China. Autoritățile sanitare le-au pus în vedere să rămână 14 zile la domiciliu, urmând ca aceștia să fie monitorizați, telefonic, de reprezentanții DSP Argeș.

Așadar, cei 21 de copii, membri ai ansamblului folcloric, vor rămâne acasă în următoarele 14 zile, urmând să beneficieze de concediu medical și absențe motivate la școală. Tot izolați la domiciliu vor fi și cei patru reprezentanți ai primăriei Mioveni care au luat parte la evenimentele din China alături de membrii ansamblului.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

ALERTĂ ! Primarul Baicea de la Costesti a fost demis !

Publicat

in

De

In urma cu putin timp, a fost emis Ordinul privind constatarea încetării mandatului de primar al orașului Costești, deținut de domnul Baicea Ion. Ordinul a fost emis ca urmare a adresei Agenției Naționale de Integritate prin care se aduce la cunoștința Instituției Prefectului – Județul Argeș, faptul că Raportul de evaluare cu privire la starea de incompatibilitate în care s-a aflat domnul Baicea Ion, primar al orașului Costești, a rămas definitiv prin Decizia Înaltei Curți de Casație și Justiție a României 90/10.01.2020 și se solicită comunicarea măsurilor dispuse la finalizarea procedurilor disciplinare, cu respectarea prevederilor art. 25 alin. (1) – (4) din Legea nr.176/2010 privind integritatea în exercitarea funcţiilor şi demnităţilor publice, pentru modificarea şi completarea Legii nr. 144/2007 privind înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea Agenţiei Naţionale de Integritate, precum şi pentru modificarea şi completarea altor acte normative. Ordinul poate fi contestat în termen de 10 zile, la Tribunalul Argeș.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend