Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

VIDEO ULTIMA ORĂ ! Monstrul din Curtea de Argeş a recunoscut: a violat-o de două ori pe tănăra de 29 ani

Publicat

in

In urmă cu putin timp s-au incehiat audierile in cazul de viol petrecut ieri dimineata si care a zguduit Curtea de Arges. Costel Z. a fost adus cu duba de la IPJ Arges, in jurul orei 12:00, pentru audieri la Perchetul dn Curtea de Arges. Acestea s-au terminat cu putin timp in urma iar sursele noastre judiciare ne-au dat informatii suplimentare care arata ca individul este un adevarat monstru. Mai exact, acesta a violat-o pe tanara de 29 ani de doua ori in zona laturalnica strazii Chiritesti.  Initial s-a incrucisat cu tanara care mergea spre serviciu, apoi s-a intors si i-a blocat calea. A coborat dupa cal a trantit-o la pamant si a tarat-o in afara stradutei, intr-o zona retrasa unde a violat-o. După prima fapta, individul a observat ca fata incerca sa sune si sa ceara ajutor si s-a repezit iar la ea, a mai tarat-o cativa metri si a violat-o iar.    In fata procurorilor individul a recunoscut ambele violuri si  a explicat amanuntit cum s-a petrecut totul. Acesta va fi prezentat de prrocurori Judecatoriei Curtea de Arges cu propunerea de arestare preventiva pentru 30 zile.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Florin Cîțu face acuzații grave: Știau că economia ajunge în această situație și ne-au lăsat să mergem în această direcție

Publicat

in

De

Ministrul Finanțelor Publice Florin Cîțu iese la atac înainte de votul moțiunii din Senat!

El i-a acuzat, într-o conferință de presă, pe fostul premier Viorica Dăncilă și fostul ministru al Finanțelor Eugen Teodorovici că au ignorat avertismentele și nu au luat măsuri pentru a preîntâmpina deficitul de 4%.

„Era știut de cei din Guvernul PSD și nu au luat nicio măsură. Aici este partea dură, cinică. Știau că economia ajunge în această situație și ne-au lăsat să mergem în această direcție. Puteau să salveze această situație de la începutul anului și nu au vrut. Totul a fost premeditat. Acești oameni au distrus această economie, au aruncat-o aici doar pentru interesul personal. Aveau timp. Să spunem că ignorau avertismentul din ianuarie, dar în aprilie deja știai că te îndrepți spre un deficit de 4% din PIB. Trebuia să iei măsuri care să corecteze acea situație. Mai mult, au mințit în Parlamentul României. Au mințit cu bugetul și au minți și la rectificare. Toate aceste documente vor fi prezentate Curții de Conturi”, a spus Cîțu.

Vezi și:Răsturnare de situaţie! Marcel Vela şi Guvernul Orban lovesc în poliţişti! Sindicalişii ameninţă

Traian Băsescu ‘îi dă o mână de ajutor’ lui Ludovic Orban! Ce ar fi făcut în privința creșterii pensiilor

Veste mare-Se vor da mai mulți bani din partea statului

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Raluca Turcan: ‘Românii puteau trăi ca «afară», dacă dezvoltarea țării nu era frânată de corupție’

Publicat

in

De

Raluca Turcan susține  că România ar fi putut avea parte de o dezvoltare precum țările din afară dacă nu era acaparată de corupție.

„Românii puteau trăi ca «afară», dacă dezvoltarea țării nu era frânată de corupție și grupările de interese care se roteau în jurul puterii politice! Corupția din ultimii 30 de ani a făcut ca românii să emigreze în masă nu doar în căutarea unui nivel de trai mai bun, ci și a unei societăți fără corupție – unde cetățeanul să fie pus pe primul loc. Milioane de părinți și copii au fost goniți din România de efectele corupției și au fost nevoiți să își facă un viitor departe de țară”, a scris Raluca Turcan pe Facebook.

Vezi și:Răsturnare de situaţie! Marcel Vela şi Guvernul Orban lovesc în poliţişti! Sindicalişii ameninţă

Traian Băsescu ‘îi dă o mână de ajutor’ lui Ludovic Orban! Ce ar fi făcut în privința creșterii pensiilor

Veste mare-Se vor da mai mulți bani din partea statului

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend