Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

VIDEO ! UITE ÎN CE HAL ARATĂ GARA REGALĂ! Primarul a uitat de rege si de simbolurile naţionale !

Publicat

in

Primarul marionetă Panţurescu şi istoricul telegenic Dumitrache au primit, chiar de Ziua Armatei, o palma zdravănă de la Dumnezeu ! În anul centenarului şi aproape la un an de cand in faţa camerelor TV autorităţile se laudau că au „rezolvat” cu un giulgiu imprimat gara regală aflată în paragina, Dumnezeu a dat un „vant” zilele trecute si le-a dezvelit celor trei incompetenţa. Acest lucru s-a intamplat exact în urmă cu o săptămână, in ziua in care s-a nascut Regele Mihai, în ziua in care a fost sarbatorită yiua Armatei Române iar tricolorul ar fi trebuit să fie la mare cinste. Nu si in orasul regal, nu si la gara regala acolo unde cel mai mare tricolor din Curtea de Argeş, cel de pe gara regala, arata ca ăn imagiile de mai jos.

Aşadar, Dumnezeu le-a dat o palmă dezvelind gara pe care ei o acoperiseră cu un giulgiu imprimat doar pentru a putea jeli fals moartea regelui Mihai si le-a reamintit ca sunt incompetenti dar si imuni la ceea ce inseamna respect pentru trecut, pentru istorie, pentru simbolurile locale şi nationale. Mai trist şi mai revoltator ete faptul ca, deşi sesizat că imensul tricolor a cazut rupt de pe gara regala in fata careia anul trecut varsa lacrimi de durere la moartea regelui Mihai, primarul oraşului regal  nu au catadicsit sa elimine jurebile inestetice de pe gară sau macar sa le reaseze la locul lor. Astfel că şi acum, la o saptamană, gara regala si imensul tricolor arata ca si administratia locala: intr-un hal fără de hal…


 

De precizat că, astăzi, la şedinţa Consiliului Local, consilierii liberali au cerut exlicaţii primarului şi viceprimarul PSD in legatura cu penibila situatie de la gara, mai ales ca imensul giulgiu a fost pus peste gara regala de PSD, anul trecut, cu prilejul inmormantarii regelui Mihai. Niciunul ditre acestia nu a stiut sa dea un raspuns concret.

 

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Olguța Vasilescu o atacă pe Violeta Alexandru: Defazată rău, doamna!

Publicat

in

De

Lia Olguța Vasilescu a reacționat după ce Violeta Alexandru a spus că cea care a semnat contractul cu firma de lifturi este fostul ministru al Muncii.

,,Asa zice Baubau? Ca am semnat eu contractul cu firma de lifturi? 😂 Ieri, in comisie spunea ca din cauza PSD nu s-au scanat cartile de munca in perioada 2006-2010. Intrebare de baraj: cati ministri la Ministerul Muncii a avut PSD in acea perioada? Raspuns final: niciunul! Defazata rau, doamna! Ca sa nu mai zic ca tot ce se intampla rau in viata ei trista are impresia ca i se trage de la PSD si Olguta Vasilescu…😜”, a scris Olguța Vasilescu pe pagina sa de Facebook

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Veste bună! O nouă categorie de angajați va beneficia de salarii majorate

Publicat

in

De

Salarii majorate pentru o nouă categorie de angajați! Ministrul Lucian Bode a făcut marele anunț, astăzi,20 februarie 2020, în prezența ministrului Muncii și Protecției Sociale, Violeta Alexandru,la sediul Ministerului,acolo unde a avut loc  întâlnirea cu Dumitru Costin, președintele Blocului Național Sindical, reprezentanții Federației Sindicatelor Poștașilor și ai managementului Companiei Naționale Poșta Română.

”Angajații Poștei Române de foarte multe ori au fost uitați când a venit vorba de îmbunătățirea condițiilor de muncă. Am văzut cum diverși manageri ce s-au perindat la conducerea companiei au fost acolo doar pentru a-și face imagine și pentru a bifa în CV o funcție. Astăzi suntem în situația în care trebuie să luăm urgent măsurile care să determine îmbunătățirea condițiilor de muncă pentru salariații Poștei. Să le ceri angajaților Poștei să își facă treaba, dar tu ca și management al companiei să nu le asiguri condiții normale de muncă nu este în regulă. Mi-ar fi plăcut să îi văd pe acești foști șefi ai Poștei, măcar o dată să vadă ce înseamnă să mergi prin ploaie, noroaie sau arșița verii cu geanta de poștaș. De aceea, am cerut noului management al Poștei, să găsească soluții pentru ca munca acestor oameni să fie cu adevărat prețuită. Ei merită tot respectul nostru și sunt sigur că dacă se va face tot ceea ce și-a propus noul management al companiei, în curând vom vedea o redresare atât sub aspectul situației financiare cât și al calității serviciilor„ a declarat ministrul Lucian Bode.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend