spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

VIDEO – TRAGEDIE ÎN ARGEȘ ! Polițist mort in accident, la doar 32 ani

Facebook Twitter Google+
VIDEO – TRAGEDIE ÎN ARGEȘ ! Polițist mort in accident, la doar 32 ani

Un tânăr polițist în vârstă de 32 ani a murit în urmă cu puțin timp într-un grav accident rutier petrecut în Stâlpeni, Argeş, pe șoseaua dintre Câmpulung si Pitești. Alte trei persoane au fost rănite, printre care și o fetiță de 13 ani. Aceasta este în stare gravă, prezentând multiple leziuni.
Răniții au fost transportați la spital cu două echipaje SMURD, unul de la Mioveni și unul de la Câmpulung, și o ambulanță SAJ. Vorbim despre șoferul mașinii, în vârstă de 55 de ani, o pasagera, în vârstă de 42 de ani, și minora de 13 ani.

Motociclistul, în vârstă de 32  de ani, a decedat în urma accidentului. Bărbatul era subofițer la Poliția Municipiului Pitești.

Potrivit informațiilor, se pare că mai mulți motocicliști (șapte la număr) se deplasau dinspre Câmpulung spre Pitești. La un moment dat, din sens opus, un șofer, în vârstă de 55 de ani, a ieșit din coloană pentru a vira stânga și a fost lovit în plin de unul dintre motocicliști.

După momentul impactului, mașina s-a răsturnat. Ceilalți motocicliști spun că nu ar fi circulat cu viteză pentru că nu aveau cum, traficul fiind aglomerat.

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....