spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

VIDEO ŢIGĂNIE ELECTORALĂ ! Rareş Bogdan şi Codrin Ştefănescu s-au jignit în ultimul hal arătând că aparţin aceleiaşi specii

Facebook Twitter Google+
VIDEO ŢIGĂNIE ELECTORALĂ ! Rareş Bogdan şi Codrin Ştefănescu s-au jignit în ultimul hal arătând că aparţin aceleiaşi specii

În platoul emisiunii moderate de Silviu Mănăstire, de la B1 TV, s-a iscat mare scandal, aseară,  între Rareș Bogdan și Codrin Ștefănescu. Ceea ce ar fi trebuit să fie o dezbatere electorală în beneficiul cetăţenilor dornici sa afle proiecte, idei si soluţii, a fost de fapt o mare ţigăneală în care ai fi crezut ca doi tuciurii se cearta pe recolta pirandelor de peste zi. In acest context in care Rareş Bogdan si Codrin Stefanescu nu au arătat deloc a cetateni europeni,  cei doi și-au adresat cuvinte din cele mai urâte, jigniri incredibile.  Prin atitudinea sa din timpul emisiunii, Rareș Bogdan, cel care deschide lista PNL pentru alegerile europarlamentare din acest an, a aratat ca este din acelasi aluat cu  secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu.

Aşa se face că jurnalistul Silviu Mănăstire, moderatorul emisiunii, a fost nevoit să taie lavaliera lui Rareș Bogdan, care se afla în platoul B1 TV. De asemenea, a fost tăiat sunetul și în cazul lui Codrin Ștefănescu, secretarul general al PSD, care era în legătură directă prin telefon.

„Nu mai vreau să vorbesc cu el! Eu aș vorbi cu Dragnea sau Rovana Plumb, nu cu deputatul mitralieră, Codrin Ștefănescu sau alții. Nu vreau să apar pe același ecran cu el la B1 TV! Scoateți imaginea mea de lângă a lui!”, a replicat Rareș Bogdan.

„De ce nu mă puneți să vorbesc și cu portarul de la PSD?! Nu vreau să vorbesc cu Codrin Ștefănescu.”, a mai zis Rareș Bogdan.

„Turbat securistoid, asta ești!”, a continuat Codrin Ștefănescu.

Silviu Mănăstire le-a spus celor doi că nu este de acord cu un astfel de dialog și a încercat să-i calmeze pe cei doi politicieni, dar încercările au fost în zadar.

IATA MAI JOS ŢIGĂNEALA CELOR DOI CARE A LASAT UN GUST AMAR TELESPECTATORILOR CARE S-AU CONVINS DE SLOGANUL ” PSD şi PNL , aceiaşi mizerie !”


 

 

 

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....