Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

VIDEO ŢIGĂNIE ELECTORALĂ ! Rareş Bogdan şi Codrin Ştefănescu s-au jignit în ultimul hal arătând că aparţin aceleiaşi specii

Publicat

in

În platoul emisiunii moderate de Silviu Mănăstire, de la B1 TV, s-a iscat mare scandal, aseară,  între Rareș Bogdan și Codrin Ștefănescu. Ceea ce ar fi trebuit să fie o dezbatere electorală în beneficiul cetăţenilor dornici sa afle proiecte, idei si soluţii, a fost de fapt o mare ţigăneală în care ai fi crezut ca doi tuciurii se cearta pe recolta pirandelor de peste zi. In acest context in care Rareş Bogdan si Codrin Stefanescu nu au arătat deloc a cetateni europeni,  cei doi și-au adresat cuvinte din cele mai urâte, jigniri incredibile.  Prin atitudinea sa din timpul emisiunii, Rareș Bogdan, cel care deschide lista PNL pentru alegerile europarlamentare din acest an, a aratat ca este din acelasi aluat cu  secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu.

Aşa se face că jurnalistul Silviu Mănăstire, moderatorul emisiunii, a fost nevoit să taie lavaliera lui Rareș Bogdan, care se afla în platoul B1 TV. De asemenea, a fost tăiat sunetul și în cazul lui Codrin Ștefănescu, secretarul general al PSD, care era în legătură directă prin telefon.

„Nu mai vreau să vorbesc cu el! Eu aș vorbi cu Dragnea sau Rovana Plumb, nu cu deputatul mitralieră, Codrin Ștefănescu sau alții. Nu vreau să apar pe același ecran cu el la B1 TV! Scoateți imaginea mea de lângă a lui!”, a replicat Rareș Bogdan.

„De ce nu mă puneți să vorbesc și cu portarul de la PSD?! Nu vreau să vorbesc cu Codrin Ștefănescu.”, a mai zis Rareș Bogdan.

„Turbat securistoid, asta ești!”, a continuat Codrin Ștefănescu.

Silviu Mănăstire le-a spus celor doi că nu este de acord cu un astfel de dialog și a încercat să-i calmeze pe cei doi politicieni, dar încercările au fost în zadar.

IATA MAI JOS ŢIGĂNEALA CELOR DOI CARE A LASAT UN GUST AMAR TELESPECTATORILOR CARE S-AU CONVINS DE SLOGANUL ” PSD şi PNL , aceiaşi mizerie !”


 

 

 

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

VIDEO – SCANDALOS! Un polițist din Argeș ar fi vrut SEX în loc de AMENDĂ – O tînără face mărturisiri incredibile

Publicat

in

De

CE FAC POLIȚIȘTII PE TIMP DE CRIZA ? O tanara face marturisiri incredibile si ne-a pus la dispozitie inregistrari cu un politist care, pentru a o scapa de amenda, in lipsa declaratiei pe propria raspundere, i-a propus fetei o partida de sex. Diseara, intr-o editie exploziva CHESTIUNI ARZATOARE, ora 20:00 – Un politist din Arges, propuneri indecente : SEX IN LOC DE AMENDA ?Marturisirea socanta a unei tinere, inregistrati telefonice intre politist si fata, ce spune IPJ Arges. Ora 20:00, Chestiuni Arzatoare.

CE FAC POLIȚIȘTII PE TIMP DE CRIZA – Diseara. editie exploziva CHESTIUNI ARZATOARE – Un politist din Arges, propuneri indecente : TE CULCI CU MINE SI NU ITI DAU AMENDA !

CE FAC POLIȚIȘTII PE TIMP DE CRIZA – Diseara. editie exploziva CHESTIUNI ARZATOARE, ora 20:00 – Un politist din Arges, propuneri indecente : SEX IN LOC DE AMENDA ! Marturisirea socanta a unei tinere, inregistrati telefonice intre politist si fata, ce spune IPJ Arges. Ora 20:00, Chestiuni Arzatoare

Publicată de Profit 24 TV pe Luni, 6 aprilie 2020

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Adrian Streinu-Cercel vine cu noi infromații! Când va fi vârful pandemiei și când vom putea ieși din casă

Publicat

in

De

Adrian Streinu-Cercel, managerul Institutului de Boli Infecțioase „Matei Balș”,na declarat la Antena 3 că, după măsurile pe care le-am luat până acum, vom mai sta acasă încă opt săptămâni. Acest lucru înseamnă că până pe 6 iunie nu se vor relaxa măsurile restrictive.

„Data de 15 mai înseamnă vârf al incidenței. Eu spun că avem nevoie de încă opt săptămâni pentru a rezolva problema”, a declarat managerul Institutului de Boli Infecțioase „Matei Balș”, Adrian Streinu-Cercel.

Adrian Streinu-Cercel susţine că singura soluție pentru a scurta durata restricțiilor o reprezintă adoptarea unor măsuri mult mai drastice.

Bilanțul cazurilor de infectare cu noul coronavirus pe teritoriul României a ajuns deja la pragul de 3.864, potrivit celor mai recente informații oferite de actualități, și riscă să capete cote dramatice pe zi ce trece, mai ales că s-au înregistrat până în momentul de față 151 de decese

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

SUSȚINE PRESA LIBERĂ

Dacă ești mulțumit de activitatea noastră și crezi că facem o presă liberă, ne poți sprijini să contiumăm în slujba ta, fără a fi nevoiți să încheiem contracte cu statul. Pentru fiecare donație, îți publicăm pe site si print 3 anunturi la loc vizibil.

Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend