spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

VIDEO ! Ţi se rupe inima ! Tiberiu, băiatul mort în accident, a fost inmormantat

Facebook Twitter Google+
VIDEO ! Ţi se rupe inima ! Tiberiu, băiatul mort în accident, a fost inmormantat

Au curs rauri de lacrimi, astazi, la inmormantarea lui Tiberiu Bădoi, elevul mort in tragicul accident petrecut vineri după-amiază, pe Calea Bascov din Piteşti. Deşi părinţii au vrut ca înmormîntarea să aibă loc, marţi, la ora 14.00, au fost nevoiţi să amîne funeraliile pentru astăzi. Zeci de elevi, colegi ai tanarului , prieteni ai familiei si angajati ai tatalui acestuia au participat
Tiberiu Badoi

Tiberiu Badoi

la slujba înmormîntării de la biserica din lemn din colonia ACH. Apoi, cortegiul impresionant s-a deplasat la Cimitirul Textila, unde Tiberiu a fost înmormîntat. Tiberiu Badoi era fiul unui om de afaceri pitestean care detine o companie de transport. Asa se face ca sicriul tanarului a fost transportat cu un TIR plin cu flori. Tiberiu era cel care ar fi urmat sa preia afacerea de la parintii sai cand ar fi implinit varsta majoratului.

 

 

Reamintim ca tragedia a avut loc vineri după-amiază, după ce băiatul, elev în clasa a VII-a la Scoala Alexandru Davila, ieşise de la cursuri. Era împreună cu un prieten şi a vrut să traverseze strada. Nu s-a asigurat, spun poliţiştii şi a traversat şi prin loc nepermis. A  intrat în partea laterală, într-o Skoda condusă de o şoferiţă în vîrstă de 25 de ani din curtea de Arges, fiind proiectat cu capul de trotuar. A supravieţuit cumplitului accident doar cîteva ore. Colegii şi prietenii au făcut un adevărat altar la locul unde a avut loc accidentul, pe trotuar.

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....