spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

VIDEO Strada deputaţilor, imaginea dezastrului ! S-au fǎcut cârpeli de care râd toţi locuitorii din Noapteş

Facebook Twitter Google+
VIDEO Strada deputaţilor, imaginea dezastrului ! S-au fǎcut cârpeli de care râd toţi locuitorii din Noapteş

– Directorul SPGC e ferm: „Acolo doar un covor asfaltic, o lucrare mai mare poate rezolva problema”

Nu de puţine ori am scris în paginile ziarului nostru de problemele semnalate de cetǎţenii din cartierul Noapteş din Curtea de Argeş. Drumul extrem de rupt, gropile în care maşinile sunt avariate sau faptul cǎ taximetriştii refuzǎ orice cursǎ cǎtre Noapteş din cauza carosabilului prost sunt însǎ principalele motive pentru care argeşenii locuitori ai zonei nu mai prididesc cu reclamaţii pe oriunde apucǎ.
Situaţia strǎzii Luncilor este cunoscutǎ şi de autoritǎţile locale drept pentru care zilele trecute, angajaţii Serviciului Public de Gospodǎrire Comunalǎ au încercat cel puţin sǎ cârpeascǎ gropile mai mari. Incǎ de la începutul lucrǎrii, directorul serviciului, Ioan Ghiţǎ, a declarat cǎ problema nu poate fi rezolvatǎ fǎrǎ o lucrare de amploare: „Ceea ce facem noi acum este un fel de cârpealǎ… Punem asfalt stocabil la rece în gropile care sunt foarte mari. Rezolvarea problemei se poate face doar cu o lucrare mai mare, acolo trebuie covor asfaltic pe toatǎ strada” a declarat Ioan Ghiţǎ.

Argeşenii au început sǎ râdǎ când au vǎzut lucrarea

Faptul cǎ muncitorii SPGC au ajuns la Noapteş i-a fǎcut pe locuitorii cartierului sǎ se împartǎ în douǎ tabere. Unii au apreciat faptul cǎ în cele din urmǎ se încearcǎ luarea unor mǎsuri. Alţii au fotografiat strada dupǎ lucrarea fǎcutǎ de SPGC şi, râzând, au spus cǎ nimic nu s-a schimbat, ba chiar cǎ e mai rǎu.
Probleme în Noapteş sunt şi cu canalizǎrile menajere dar şi cu reţele de apǎ. Un locuitor al zonei spune cǎ de zile bune o conductǎ de apǎ s-a spart şi nimeni nu a venit sǎ repare avaria în timp ce apa inundǎ întreaga zonǎ.
Cel puţin deocamdatǎ programul de lucru pentru anul 2018 al Serviciului Public de Gospodǎrire Comunalǎ nu a fost aprobat însǎ sunt slabe şansele ca acesta sǎ cuprindǎ o lucrare de amploare pe strada Luncilor. Conform unor surse din cadrul administraţiei locale, banii pentru acel drum ar trebui sǎ vinǎ de la Consiliul Judeţean ceea ce, de asemenea, este foarte puţin probabil.

 

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....