spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

VIDEO Starețul unei mănăstiri din Argeş, înjură și amenința oamenii din biserică: ”Vă dau peste bot și vă scot și dinții”

Facebook Twitter Google+
VIDEO Starețul unei mănăstiri din Argeş, înjură și amenința oamenii din biserică: ”Vă dau peste bot și vă scot și dinții”

Se întîmplă în Argeş !Nu într-un bar sau club de noapte, nici macar la sediul vreunui partid ci in biserică ! O înregistrare video în care starețul Mănăstirii Cotmeana, Ioan Boiciuc, îi înjură pe credincioșii care participă la slujbă s-a viralizat vineri pe Facebook. Preotul poate fi auzit în înregistrare combinând limbajul licențios cu amenințările fizice, făcând referiri și la președintele Iohannis.

„Mergeți, fraților, în pădure și puneți-vă ștreangul că vă așteaptă Iadul oricum. Deci la Cotmeana nu se vorbește niciodată în biserică. Fiți atenți că vă dau peste bot și vă scot și dinții. Reclamați-mă că de ăsta mi-e frică, în rest nu mă interesează de nimeni. Iar cui nu-i convine, la Iohannis p… să se ducă, c…-aș pe capul lui. Da? Jucați-vă cu mine!”, le spune preotul credincioșilor prezenți la slujbă.

Preot care îl înjură pe Iohannis și îi amenință cu bătaia de credincioși

Un preot călugăr din mănăstirea argeșeană Cotmeana își amenință cu bătaia enoriașii, dacă mai vorbesc în timpul slujbei. Vajnicul slujitor al Domnului nu uită nici de președintele României, pe care îl înjură și jignește.

Publicată de Dezvăluiri.ro pe Vineri, 29 martie 2019

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....