spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

VIDEO ! ŞOFER de TIR argeşean ACCIDENT grav cu MAŞINA POLIŢIEI în Ungaria

Facebook Twitter Google+
VIDEO ! ŞOFER de TIR argeşean ACCIDENT grav cu MAŞINA POLIŢIEI în Ungaria

Un șofer de Tir din Arges  a fost implicat într-un grav accident de circulație soldat cu rănirea foarte gravă a doi polițiști din Ungaria. TIR-ul este inmatriculat in Arges si apartine companiei pitestene de transporturi Interfrigo Logistic.

Oamenii legii sunt în stare extrem de gravă, medicii fiind foarte rezervați în privința șanselor de supraviețuire.  Accidentul a avut loc pe drumul național 4, la Berkesz.  Din primele informații, se pare că de vină ar fi polițistul ungur care conducea autoturismul. Mașina de poliție a intrat pe contrasens, iar impactul nu a mai putut fi evitat.  Mașina celor doi polițiști s-a răsturnat și a fost proiectată în șanț.

Fedor Rita, purtătoarea de cuvât din regiunea Nyíregyháza, acolo unde a avut loc accidentul, nu a dat detalii despre dinamică și a precizat că informații suplimentare vor fi furnizate după finalizarea anchetei.

Șoferul argeşean nu a avut nici un fel de rană, însă a suferit un șoc groaznic. Oamenii legii au deshis dosar penal, însă cel mai probabil românul va păți nimic, el circulând regulamentar în momentul producerii accidentului.

Iată imagini video de la locul accidentului:

 

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....