Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

VIDEO – SCANDAL MONSTRU LA CORBENI – Microfoane în biroul primarului REMO – POLIȚIA INTERVINE

Publicat

in

E scandal mare la primăria Corbeni, după ce in spatiul public au apărut cateva inregistrari cu actualul primar la comunei, Virgil Remo Mateescu. Cei care au postat aceste inregistrari sustin ca au pregatit un amplu serial despre presupuse nereguli din primărie care ar fi coordonate chiar de catre primar. In ceea ce se numeste seria 1, apar cateva inregistrari audio efectuate fara acordul primarului prin intermediul unui microfon amplasat chiar in primarie. Chestionat de redactorii ziarului nostru, primarul Remo Mateescu sustine ca banuieste cine se afla in spatele acestor atacuri si ca a facut deja o plangere la Politie. ” Sunt inregistrari facute in biroul meu, deci cineva a plantat acolo microfoane. Ori asta e ilegal, chiar dacă, din ceea ce se aude, sunt discutii care privesc viata mea privata. Banuiesc cine se afla in spatele acestor marlanii dar nu pot detalia acum, Las organele abilitate sa ii descopere pentru ca am facut plangere la Politie pe aceasta tema. Nu se poate asa ceva ! Eu cred ca e agitatie politica mare, dar stiu ca mai e timp pana la alegerile locale. Nu mi-e teama de nimic, stiu cine sunt si am incredere in organele de Poliție că isi vor face treaba si că vor descoperi pe cei care eu ii banuiesc. E ceva ilegal aici, in primaria au fost montate ilegal microfoane”, ne-a declarat Virgil Remo Mateescu, primarul comunei Corbeni. Acesta spune ca au fost si alte actiuni de intimidare a sa , inclusiv un recent control al Curtii de Conturi.

De precizat ca ziarul nostru scria inca de anul trecute ca sunt serioase semne de întrebare în rândurile unor consilieri și locuitori ai comunei, participanți la anumite ședințe cu diferite probleme generate de edil iar Aurel Iosif anunta de atunci ca se doreste suspendarea primarului Mateescu. Cum porumbelul a ieșit din gura lui Aurel Iosif, inca de anul trecut, nu ne rămâne decât să urmărim cu cel mai mare interes cum vor decurge etapele suspendării lui Remo Mateescu carem, se vede treaba, a cam inceput. Gura lumii vorbeste ca primarul Remo ar fi preluat de la predecesorul său, Daniel Dincuță, o grămadă de apucături rele. Problema este ca toate aceste acuyatii trebuiesc si dovedite. Oare asta se incearca acum, cu aceste inregistrari ? Chiar aici s-a ajuns, sa montezi ilegal microfoane intr-o institutie publică ?

Revenim cu detalii…

VEZI VDEO AICI

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Marcel Vela a fost în inspecție! Unde s-a dus în control șeful Internelor, după conferința de prsă organizată azi

Publicat

in

De

După ce a făcut publică adoptarea Ordonanței Militare nr. 7, ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a mers în control.

Șeful de la Interne a efectuat, sâmbătă, un control de rutină în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, pentru verificarea, la fața locului, a modului în care sunt respectate noile măsuri dispuse prin Ordonanța Militară nr. 7.

Ministrul afacerilor interne, Ion Marcel Vela a efectuat, în această după-amiază, un control de rutină în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat pentru verificarea, la fața locului, a modului în care sunt respectate noile măsuri dispuse prin Ordonanța Militară nr.7 din 4 aprilie a.c.

Cu această ocazie, ministrul a constatat că traficul se desfășoară în limite normale, neînregistrându-se timpi mari de așteptare la intrarea în țară pentru traficul de mărfuri dinspre Bulgaria.

Ministrul Marcel Vela, a mulțumit tuturor cadrelor din Ministerul Afacerilor Interne, Ministerul Apărării Naționale, Ministerul Sănătății și din Ministerul Finanțelor Publice, care īși fac datoria cu responsabilitate la frontiera de stat a României”, informează Grupul de Comunicare Strategică.

Vezi și

EXCLUSIV Sunt vizați toți românii care stau la bloc! Singura condiție cu care administratorul vă poate face public numele la avizier

Ne mai putem proteja cadrele medicale de noul coronavirus sau totul este pierdut?

Medicii români au interzis! Motivul pentru care nu se poate prescrie tratamentul pentru COVID-19

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Deces în lumea medicinei! Un doctor a pierdut lupta cu coronavirusul!

Publicat

in

De

Medicul Ludmila Caraion, din Republica Moldova, a pierdut lupta cu coronavirusul.

Ludmila Caraion a decedat viner, 3 aprilie 2020, conform unui anunț făcut de Centrul Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească.

În memoria regretatei noastre colege de la SAMU Soroca

Pe data de 03.04.2020 s-a stins din viață colega noastră Ludmila Caraion, anul nașterii 27.06.1954, care a activat la SAMU Soroca în calitate de medic de urgență.

Doamna Ludmila a murit răpusă de noul tip de coronavirus COVID-19. Centrul Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească a pierdut un bun specialist, un medic de categorie superioară, o persoană activă și plină de viață.

Ludmila Caraion a activat în cadrul Serviciului de Urgență din anul 1981. Regretata lasă în urma sa rude, prieteni și colegi îndurerați. Doamna Ludmila a fost un exemplu demn de urmat, mereu era dornică să ajute oamenii.

IMSP Centrul Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească aduce profunde condoleanțe familiei. Plecarea sa dintre noi lasă un gol, dar şi amintirea unui om despre care s-a vorbit şi se va vorbi numai de bine. Dumnezeu să o odihnească în pace!”, se arată pe pagina de Facebook a Centrului Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească.

Vezi și

EXCLUSIV Sunt vizați toți românii care stau la bloc! Singura condiție cu care administratorul vă poate face public numele la avizier

Ne mai putem proteja cadrele medicale de noul coronavirus sau totul este pierdut?

Medicii români au interzis! Motivul pentru care nu se poate prescrie tratamentul pentru COVID-19

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

PROFIT 24 TV LIVE

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

SUSTINE INDEPENDENTA NOASTRĂ

Dacă esti multumit de activitatea noastra si crezi ca facem o presa libera, ne poti sprijini sa continumam in slujba ta, fara a fi nevoiti sa facem contracte cu statul

În Trend