Conecteaza-te cu noi

Curtea de Arges

VIDEO! Ploaia a făcut ravagii la Curtea de Argeş – Parcarea LIDL si câteva garaje au fost inundate

Publicat

in

O ploaie de vara a creat mari probleme la Curtea de Arges, in aceasta după amiaza. A fost, dacă vreţi,  un nou semnal de alarma dat consilielor locali care, tocmai la ora cand strazile erau inundate, discutau in sala mare a Primăriei soarta Aquaterm SA, adica a retelei publice de apă si canaizare. Aceeaşi canalizare care in această după amiază şi-a arătat limitele neputand prelua apa care se scurgea pe trotuare si străzi. În aceste condiţii, cateva garaje de la parterul blocurilor din oras au fost inundate dar si cateva gospodării. Au fost probleme şi la supermarketul LIDL, acolo unde toata parcarea a fost inundata, apa ajungând pana la intrarea clientilor in magazin. La doua dintre iesirile de siguranta apa a patruns si in incinta supermarketului.

 

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

DOCUMENT – Primăria Curtea de Argeș cheltuie 1 MILIARD LEI vechi pentru DEZINFECȚIE ! Doar pe Bulevard ?

Publicat

in

De

In timp ce in alte orase au fost efectuate mai multe serii de igienizare si dezinfectie, la Curtea de Arges a avut loc doar una si aceea pe bulevard si doar in prezenta camerei de filmat ca sa dea bine pe facebook. La cetatenii din Curtea de Arges nu prea a dat, iar multi au reclamat, revoltati, faptul ca oamenii cu pompe si cisterne nu au fost vazuti si prin cartierele lor. S-a ajuns pana intr-acolo incat, in timp ce alti consilieri locali tac mâlc si isi cearta cetatenii sau ii blocheaza, Liga Judeteana a Alesilor unui partid istoric a facut apel public la primarul din Curtea de Argeș, Pitesti si Campulung sa igienizeze orasele in plina criza de coronavirus, La Pitesti, primarul Ionica a reacționat imediat si a facut rost de un sponsor economisind bani pentru a da la spital si, cu utilajele primariei, va demara de maine o operatiune de igienizare de amploare. La Curtea de Arges, primarul Panturescu nu a mai stat sa caute sponsori si sa puna la treaba masinile lui Ghita, asa ca a decis sa dea din bugetul orasului 1 miliard de lei vechi, circa 25.000 Euro, controversatei firme Coral din Ploiesti – stiti voi, cea care apare in cateva dosare DNA privind contracte cu primarii- pentru a igieniza oarsul. Nu e o problemă, foarte buine am putea spune, avand in vedere situatia critca in care ne aflam, si chiar daca e cam tarziu, achizitia fiind facuta abia vineri, 27 martie. Numai ca, de o saptamana nu s-a facut nimc la acest capitol si, probabil, va mai dura cateva zile pana cand cei de la Coral vor veni sa faca treaba si sa incaseze miliardul. Asta in timp ce Romania trece la scenariul 4 privind epidemia de Coronavirus. Speram ca de data aceasta sa se respecte contractul iar argesenii sa vada si prin cartiere lor ca se igienizeaza, nu numai pe bulevard. Asta pentru ca in contract s-a stabilit ca vor fi igienizati 100.000 mp.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Aleșii locali liberali, apel către primarii din Pitești, Curtea de Argeș și Ștefănești: IGIENIZATI ORAȘELE !

Publicat

in

De

Consilierii locali liberali au lansat, in aceasta dimineata, un apel catre primarii din Pitești, Curtea de Argeș și Ștefănești prin care le cer, simplu: IGIENIZATI ORAȘELE !

„Ca aleși locali liberali, ne dorim sănatate și bunăstare pentru orașele care ne-au mandatat să le reprezentăm interesele. De aceea, solicităm primarilor din Pitești, Curtea de Argeș și Ștefănești – dat fiind că sunt mandatați tot prin votul cetățenilor – să demareze urgent acțiunea de igienizare a orașelor. De asemenea, la Câmpulung, Topoloveni și Costești, unde a fost efectuată o igienizare, este necesar ca aceasta să fie reluată pentru păstrarea sănătății publice.

Este o măsură eficientă în situația in care Covid-19 este extrem de contagios. O igienizare corespunzătoare a strazilor, trotuarelor, intrarilor în blocuri, etc. poate limita răspândirea virusului!  Prioritatea noastră, sănătatea dumneavoastră!

Semnează consilierii locali liberali din municipii și orașe.”

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

PROFIT 24 TV LIVE

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend