Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Video-Momentul în care un polițist argeșean salvează de la moarte un piteștean

Publicat

in

Au fost scene incredibile, ieri, într-o benzinărie din Pitești. în timp se se afla într-o benzinărie, agentul şef principal Dan Dogaru, de la Serviciul Rutier Argeş a văzut cum un bărbat a suferit un infarct miocardic. Cu prezenţă de spirit acesta a intervenit şi l-a slavt dep bărbat, menţinându-l în viaţăa până la sosirea echipajului medical.  Camerele de spraveghere video au înregistat momentul în care un poliţistul a salvat de la moarte acel cetatean, după ce acesta suferise un infarct mocardic. Iată, mai jos, filmările care evocă întreaga scenă de când s-a prăbuşit victima până când a fost preluată de echipajul medical. 

INREGISTRARE 1: Piteşteanul aflat alături de soţia lui, se sprijină de maşină şi cade în stare de inconştienţă pe caldarâm. Intervine politistul argesean

INREGISTRARE 2 Agentul principal Dan Dogaru de la Serviciul Rutier Argeş, aflat în timpul liber, se apropie şi intervine. Începe manevrele de resuscitare.

INREGISTRARE 3 Poliţistul argeşean face manevre de resucitare iar în zonă ajungă alţi doi colegi de-ai săi, de la Biroul Rutier Piteşti. Agentul Dan Dogaru continuă să facă masaj cardiac.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

ȘI-AU ADUS AMINTE DE CETĂȚENI ! Orfanii politici, Șerban și Păunescu, își caută alegătorii și… partidul

Publicat

in

După ce au hibernat mai bine de trei sferturi in actualul mandat de consilieri locali, visând că se vor pripăși pe la vreun partid mai acătări decât PAM-ul care le-a oferit scaune in sala mare a Primăriei, Ion Șerban și Ionel Păunescu au reluat intalnirile cu cetatenii in biroul dedicat alesilor locali din Primăria Curtea de Argeș. Problema este că oamenii nu au dat buzna, mirosind ca orfanilor politici Serban si Păunescu le-a venit cheful de a se interesa de soarta orasului abia in buza campaniei electorale. Fost membru PSD și aghiotant al deputatului penal Mircea Draghici, Păunescu a părărsit partidul care l-a făcut consilier si s-a atașat de Pro România fostului premier Victor Ponta. Cum afacerile nu prea mai merg ca pe vremea cand zugravea mult si prost pe la Spitalul din Curtea de Arges, Păunescu vrea să-și revină, acum, pe ambele planuri, politice si de afaceri. Acesta este motivul pentru care s-a atașat de Pro Romania unde sprea sa prinda functia cea mai mare. Asa de mare incat, in eventualitatea unei fuziuni/colaborari cu PSD , să poată obine felia cea mai mare din tortul funcțiilor si al avantajelor.

Celălalt PAM-ist, Ion Șerban, și-a incercat norocul in ultimul an mai pe la toate partidele dar a fost refuzat si de PNL și de PSD si altele mai micuțe. Dezavantajul lui ar fi ca l-au cam mirosit toti ca e un traseist politic iar asta nu mai da deloc bine in ochii electoratului. Avantajul lui Serban ar fi ca intotdeauna a bagat la mijloc interesul cetățenilor dar, din păcate, a făcut-o doar la nivel declarativ. Acelasi om care anunta periodic ca demisioneaza din Consilul Local, fără a pune niciodata in practica acest act de moralitate politica, se roaga acum de cetateani sa vina sa stea de vorba cu el si Paunescu promițând ceea ce nu poate face: rezolvarea problemelor din oras. Ori, mai băieti, nici dracu nu va mai crede după ce ati stat in hibernare in ultimii ani sau, daca ar incerca cineva sa va creada, oamenii v-ar intreba: ” da` de ce nu ati rezolvat problemele până acum și v-ați trezit taman in campania electorală?”. Bună intrebarea dar, ce te faci, ca ei promit ceva ce chiar nu pot face. Nu ca n-ar vrea, dar nu prea au forța și parghiile administrative necesare. Totuți, cei doi, rămân cei mai vocali consilieri locali din Curtea de Arges dar, oare , pentru interesul cetatenilor? Spunem asta pentru ca tocmai cei doi, Ion Șerban și Ionel Păunescu, au fost singurii consilieri locali care au dat presa afara de la sedintele pubice ale legislativului local, sau, mai pe scurt, au privat cetatenii de a afla din transmisiile televizate in direct ce mare branza fac ei in Consiliu Local. Pai, si atunci, cum sa mai spui ca esti in slujba cetateanului când tu, de fapt, iti privezi alegatorii de o corecta informare. Nu, cumva, actiunea celor doi a enervat populatia si de aceea oamenilor le e frica sa vina pana si la dezbaterea bugetului local? Nu si din cauza actiunilor celor doi, de a baga pumnul in gura presei, Curtea de Arges a fost singurul oraș din județ in care dezbaterea bugetului pe anul 2020 a avut loc cu sala goala ?

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Un celebru PSD-ist lansează o săgeată către denunțătoarea lui Beuran: ‘După ce l-a înregistrat cu tehnică pe ea’

Publicat

in

De

Fost europarlamentar PSD, Ioan Mircea Pașcu lansează o săgeată către denunțătoarea chirurgului Mircea Beuran.

Pașcu comentează ironic, într-o postare pe pagina de socializare, că, după ce l-a înregistrat cu tehnică de specialitate pe Mircea Beuran, în lumea medicală, va fi bătaie pentru includerea în operații a lui Carmen Haiducu.

Cred ca, după ce l-a înregistrat cu tehnica pe ea, pe doctorul Beuran, in lumea medicala va fi bătaie pe includerea Dr Carmen Haiducu in echipele de operații!🤕😱🤐🙊”, a scris, pe Facebook, Ioan Mircea Pașcu.

Vezi și

EXCLUSIV Susținere totală pentru un cunoscut șef de la ANPC: Gabriela Firea, Victor Ponta și Călin Popescu Tăriceanu își dau mâna

EXCLUSIV Guvernul Orban instalează un personaj controversat într-o funcție-cheie: Pagubă de 1 milion de euro

Predoiu aproape ‘călcat în picioare’ de către procurori

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend