Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

VIDEO ! Ministrul de interne stie ? Ca să blocheze presa în Argeș, șef de Poliție gardă de corp pentru primar PSD ! ATENTAT PERICULOS LA LIBERTATEA PRESEI

Publicat

in

Incident incredibil, in aceasta seara, in judetul Argeș, scolo unde șeful IPJ este un apropiat al lui Liviu Dragnea si asociat intr-o frima cu fostul ministru Carmen Dan. Aflata pe teren, o echipa a televiziunii Super TV, in timp ce se afla la un accident la care se reclama ca Politia intarzia sa apara, a fost solicitata sa ajunga la un pod al carui trotuar s-a prabusit langa Manastirea Curtea de Arges. Surpriza de proprtii ! Mai multi politisti de la rutiera, printre care si seful Politiei Curtea de Arges, stateau sa il pazeasca pe primarul orasului in timp ce dadea un interviu televiziuni Antena 3. La aparitia echipei Super TV, primarul a cerut politistilor sa indeparteze echipa de jurnalisti care dorea lamuriri despre starea podului prabusit. Mai mult, un politist de la circulatie si seful Politiei Locale au facut scut in jurul primarul intimidand jurnalistii si fortandu-i sa stea la distanta de primar pe care l-au condus la un grup mai mare de politisti. De precizat ca primarul este mana dreapta a deputatului penal Mircea Draghici, fostul trezorier al PSD, trimis in judecata in doua dosare penale, unul pentru fapte de coruptie si altul pentru delapidare.

Detalii in imaginile de mai jos !

 

 


Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Atenție la Bascov! Nucleara PSD a fost amorsata, Stancu eliminat ?

Publicat

in

De

Se anunță agitație mare la Bascov, taman în ajun de ziua femeii. Pe 7 martie va fi mare adunare pesedista la Bascov pentru stabilirea candidatului PSD la primărie. Sursele noastre spun că se pregătește răsturnarea actualului primar, Gheorghe Stancu, din barca de mare viteza care l-ar duce spre un nou mandat de primar. Informatorii noștri spun ca, pentru a nu părea că Mânzână si Bucura Oprescu îi dau vânt lui Stancu cu propriile mîini… deloc curate, a fost aruncată la inaintare familia Bomborezu. Prin invaluire, s-a dat de înțeles că juniorul Bomborez ar fi optiunea PSD dar, umbla vorba-n targ, seniorul Bomborez a tras deja sforile pentru și a intrat in gratiile lui Manzana. Acesta a batut strazile Bascovului in ultimele zile, a facut liste de semnaturi si se va prezenta la marea adunare pesedista cu o ceata de simpatizanti pentru a arunca nucleara in PSD Bascov. Așa de bine s-ar fi descurcat Bomborezul, că până și Simona Bucur Oprescu a ramas uimită. Motiv pentru care , spun sursele noastre, bruneta deputată PSD, va fi prezenta astazi la Bascov, in jurul orei 15:00, pentru a avea o discuție cu primarul Gheorghe Stancu. Acesta a cam mirosit ceva si se pare ca o va da pe spate pe doamna deputat (speram ca va purta pantaloni) cu 3 poezii, un citat din Schopenhauer si nelipsitul buchet de trandafiri rosii. Vor fi suficiente insa, pentru a dezamorsa nucleara pregatita de PSD la Bascov ? Sa mai spunem că va fi show garantat, în dupa amiaza zilei de 7 martie. Asta pentru ca după furtunoasa ședință a PSD care ar urma sa aiba loc la Casa de Cultura Adriana Trandafir, va urma imediat un spectacol artistic dedicat zilei de 8 Martie. Oare Lorena Toma a aflat ca PSD și-a pus ședința chiar in ziua in care ea va munci pe branci pentru reusita spectacolului si ca exista risc mare ca circul PSD sa afecteze o acțiune culturală dedicata femeilor din Bascov, de ziua lor ?

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

A fost deschisă linia pentru coronavirus! Numărul la care puteți suna

Publicat

in

De

Ministerul de Interne anunță că a fost deschisă linia TELVERDE pentru coronavirus.

Astfel, cei care doresc să se informeze în privința coronavirusului o pot face la numărul: 0800800358.

MAI-ul atenționează că acesta nu este un număr de urgență, ci este strict pentru informarea populației.

„❗️VĂ RUGĂM SĂ VĂ INFORMAȚI DOAR DIN SURSE OFICIALE❗️
Rugăm să distribuiți!
#coronavirus

🔴Vă informăm că a fost operaționalizată linia TELVERDE destinată celor care doresc informații legate de prevenirea infectării cu CORONAVIRUS.

🔴Astfel la numărul 0800800358 puteți obține informații despre modul în care se manifestă virusul, modalități de prevenire a îmbolnăvirii și alte detalii legate de conduita preventivă.

🔴Linia telefonică TELVERDE este STRICT pentru informare și NU ESTE UN NUMĂR DE URGENȚĂ!

🔴Programul de funcționare al liniei verde este zilnic, între orele 08.00 și 23.00, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică.

🔴VĂ RUGĂM INSISTENT SĂ APELAȚI NUMĂRUL UNIC 112 DOAR PENTRU SITUAȚII DE URGENȚĂ!

🔴PENTRU SOLICITAREA DE INFORMAȚII APELAȚI LA LINIA TELVERDE!

🔴În cazul în care sunt suspiciuni asupra unor persoane care ar fi contactat virusul, aceste situații trebuie anunțate la numărul unic de urgență 112.

Până în acest moment, pe teritoriul României a fost confirmat un singur caz de infectare cu CORONAVIRUS.
Bărbatul care a contactat virusul a fost transportat la București, la Institutul Național de Boli Infecțioase Prof.Dr. Matei Balș, este în stare bună și nu prezintă simptome specifice.
Pacientul este total izolat de restul persoanelor din spital și se află în monitorizare, clinic și biologic.
De asemenea, a fost extinsă ancheta epidemiologică pentru a identifica și testa persoanele cu care cetățeanul român purtător al virusului a intrat în contact.

🔴INFORMAȚII UTILE REFERITOARE LA CONCEDIUL PENTRU CARANTINĂ!

Indemnizația și concediul pentru carantină se acordă asiguraţilor cărora li se interzice continuarea activităţii din cauza unei suspiciuni asupra unei boli contagioase, pe durata stabilită prin certificatul eliberat de direcţia de sănătate publică.

Certificatul de concediu medical pentru carantină se eliberează de medicul curant pe baza certificatului eliberat de organele de specialitate ale direcţiilor de sănătate publică.
În caz de carantină, certificatele de concediu medical se pot elibera la o dată ulterioară, dar numai pentru luna în curs sau luna anterioară.

Durata concediilor medicale pentru carantină nu se cumulează cu durata concediilor medicale acordate unui asigurat pentru alte afecțiuni.

De asemenea, dacă durata perioadei de carantină stabilită de organele de specialitate ale direcţiilor de sănătate publică depăşeşte 90 de zile, nu este necesar avizul medicului expert al asigurărilor sociale.

Cuantumul brut lunar al indemnizaţiei pentru carantină reprezintă 75% din baza de calcul stabilită potrivit legii și se suportă integral din bugetul Fondului naţional unic de asigurări sociale de sănătate.”, informează MAI.

Vezi și

EXCLUSIV O mare mascaradă?! S-a confirmat dezvăluirea lui Coarnă. ‘Vela încearcă să-și facă imagine publică și pe coronavirus’

E lege! Câti bani primești dacă intri în carantină sau ești izolat la domiciliu

Ăsta da oficial! Un ministru spune adevărul: ‘Nu e loc de panică. Mai mulți oameni mor de gripă, decât de coronavirus’

Este posibil ca imaginea să conţină: text

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend