spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

VIDEO! La Curtea de Arges – Mii de oameni asteapta sa se inchine la Moastele SF Filofteia

Facebook Twitter Google+
VIDEO! La Curtea de Arges – Mii de oameni asteapta sa se inchine la Moastele SF Filofteia

Mii de oameni sunt in aceste momente la Manastirea Curtea de Arges unde se sarbatoreste hramul Sfintei Filofteia, ocrotitoarea copiilor, ale carei moaste sunt asezate la loc de cinste in palatul episcopal. Coada se mareste de la minut la minut iar fortele de ordine sunt prezente pentru a asigura buna desfasurare a pelerinajului.

In Manstire are loc slujba de hram oficiata de un sobor de preoti si diaconi alaturi de IPS Calinic al Argesului si Muscelului.

Peste 5000 de pachete cu mancare, cornuri, covrigi si ceai cald ii asteapta pe credinciosi la poarta manastirii unde preoti din cadrul Arhiepiscopiei au inceput deja sa imparta darurile.

 

Cozi sunt si la butoaiele cu aghiasma si la tarabele cu icoane, cruciulite si alte obiecte bisericesti sfintite dar si in afara lacasului de cult unde comerciantii s-au asezat cu fel de fel de produse inca de la primele ore ale diminetii.

 

[fbvideo link=”https://www.facebook.com/profit.ziarul.5/videos/vb.100005860543132/757123074493037/?type=3″ width=”500″ height=”400″ onlyvideo=”1″]

Facebook Twitter Google+

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

Facebook Comments

Mai poti citi si....