spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

VIDEO! La Curtea de Arges – Iluminatul public functioneaza la capacitate maxima in miezul zilei

Facebook Twitter Google+
VIDEO! La Curtea de Arges – Iluminatul public functioneaza la capacitate maxima in miezul zilei

Iluminatul public functioneaza non stop la Curtea de Arges, chiar si cand nu e nevoie, adica in plin miez al zilei, asa cum se vede in imaginile alaturate.

Astfel, la aceasta ora sunt aprinse lampile de iluminat public pe Bulevardul Basarabilor , pe 1 Decembrie si pe alte strazi din municipiu in timp ce ieri, tot in miezul zilei, erau aprinse doar  pe strada 1 Decembrie, in zona LIDL.

Faptul ca iluminatul este aprins ziua demonstreaza grija autoritatilor fata de banul public, avand in vedere ca nu astfel consum de energie nu este deloc de neglijat in facturile pe care primaria le primeste de la CEZ.

[fbvideo link=”https://www.facebook.com/profit.ziarul.5/videos/vb.100005860543132/709110425960969/?type=3&theater” width=”500″ height=”400″ onlyvideo=”1″]

Facebook Twitter Google+

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: [email protected]

Facebook Comments