spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

VIDEO! Jandarmii argeseni au colegi noi

Facebook Twitter Google+
VIDEO! Jandarmii argeseni au colegi noi

Astăzi, 08 ianuarie  absolvenţi ai Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi ,,Grigore Alexandru Ghica”, Drăgăşani, s-au prezentat la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Argeş pentru prima zi de muncă. Noii subofiţeri îşi vor desfăşura activitatea în structurile de ordine publică, precum şi de pază. Cei 4 subofiţeri, 3 fete şi un băiat, fac parte din prima promoţie a Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi ,,Grigore Alexandru Ghica” care au urmat 1 an cursurile postliceale, în urma emiterii ordinului ministrului afacerilor interne, doamna Carmen Dan, de reducere a perioadei de studiu de la 2 ani la un an.

Tot astăzi, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Argeş s-au prezentat 30 de elevi ai Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi ,,Grigore Alexandru Ghica”, Drăgăşani, pentru efectuarea stagiului de practică, stagiu ce se desfăşoară în perioada 08.01-08.05.2018.

Conducerea Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Argeş a adresat felicitări noilor subofiţeri, dar şi elevilor, şi le-a urat succes în carieră.

 

[fbvideo link=”https://www.facebook.com/profit.ziarul.5/videos/vb.100005860543132/770968729775138/?type=3″ width=”500″ height=”400″ onlyvideo=”1″]

 

 

Facebook Twitter Google+

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

Facebook Comments

Mai poti citi si....