spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

VIDEO – IMAGINILE DEZASTRULUI de la restaurantul Old House din Curtea de Arges – Flăcările au făcut prăpăd

Facebook Twitter Google+
VIDEO – IMAGINILE DEZASTRULUI de la restaurantul Old House din Curtea de Arges – Flăcările au făcut prăpăd

Ala cum relatam de la primele ore ale diminetii, un puternic incendiu a cuprins, in plin sezon turistic, cunoscutul restaurant Old House din Curtea de Argeş.

La faţa şşocului s-a intervenit cu 5 autospeciale cu apă și spumă,  un autocamion cu motopompe, o autoscară,  două autospeciale de prima intervenție și comanda și aproximativ 40 de pompieri. Incendiul a fost foarte puternic iar a fața locului au fost plecat întăriri și de la Pitești, fiind nevoie de o intervenție rapidă pentru a evita extinderea flăcărilor. A ars acoperișul pe o suprafață de aproximativ 250 mp. La această oră, incendiul este aproape lichidat.  Dăua persoane au avut de suferit iar o a treia persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce a făcut un atac de panică. Este vorba despre o tânără care a fost asistată la fața locului de către echipajul SMURD.

IMAGINILE DEZASTRULUI de la restaurantul Old House din Curtea de Arges

Reamintim că nu cu mult timp in urma un alt incendiu puternic a avut loc la restaurantul Curtea Veche, tot din curtea de Arges,  iar un altul  la fostul restaurant Zahana, din Pitești.

 

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....