spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

VIDEO – Imagini de groazǎ în Târgul Sǎptǎmânal al Piteştiului

Facebook Twitter Google+
VIDEO – Imagini de groazǎ în Târgul Sǎptǎmânal al Piteştiului

Argeşenii sunt în continuare nemulţumiţi de modul în care anul acesta a fost organizat Orǎşelul Copiilor din Piteşti. Mai mult decât atât, comercianţii din zonǎ spun cǎ autoritǎţile locale nu le asigurǎ minimul de condiţii nici in restul anului.

Un cititor al ziarului nostru a trimis la redacţie imagini cu grupurile sanitare din Târgul sǎptǎmânal, imagini care, cu siguranţǎ, nu fac cinste celor care se ocupǎ de administrare şi întreţinere.

Toaltele insalubre, garduri rupte şi multe alte nemulţumiri. « Condiţiile de la toaletele publice ale târgului sunt mai proaste decât alor cei care stau la ţarǎ » spune cititorul argeşean.

 

 

[fbvideo link=”https://www.facebook.com/profit.ziarul.5/videos/vb.100005860543132/611600969045249/?type=2&theater” width=”500″ height=”400″ onlyvideo=”1″]
Facebook Twitter Google+

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

Facebook Comments

Mai poti citi si....